2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar dört haftalık hamıle olunca kan değerınız kaç çıktı. Lutfen yazarmısınız.
canim batin gectimi seninki? banada normal geldi degerin benim bata 2 gün kala 106 cikti batdan birgün sonra 572 idi. bidahada baktirmadim. hem takilma degerlere gec döllenmede olabilir o zaman zaten düsük olur deger. önemli olan düzenli artmasi tatlim kiyaslama ypma

canim batin gectimi seninki? banada normal geldi degerin benim bata 2 gün kala 106 cikti batdan birgün sonra 572 idi. bidahada baktirmadim. hem takilma degerlere gec döllenmede olabilir o zaman zaten düsük olur deger. önemli olan düzenli artmasi tatlim kiyaslama ypma
Bat 6 mayısdı canım. Evet gectı. Ama doktor şüpheli konustu. Aklımı karıstırdı. Salı gunu tekrar gıdecegız

Şimdi gördüm yazını bence de değerin gayet iyi senle aramızda 2 gün var yani seninde 2 gün sonra 500 leri geçer

Kizlar sizin goguslerde bi degisiklik varmi ilk zamanlarda sismislerdi simdi sanki indiler gibi yanlara dogru aciliyor gibi yayildilar gibi bi garip geliyor heryeri sizliyor

5+4 oluyoruz canım :)

Tsh tahlilleri kalp atışından sonra yapılıyor kızlar. Dr bugün bana öyle söyledi. Hashimoto hastasıyım.
Gecmis olsun canim.simdi hesapladim.ocagin 8de tam 40 haftalik oluyorsak pazara denk geliyor bu demektirki her pazar haftamuz dolacak.bu pazar 6 haftalik olacagiz cumartesi 5+6 bugunde 5+5.yalnismi hesapliyorum acaba.hamilelik bende unutkanlik yapiyor.bir yalnisim varsa duzeltirmisin

Kizlar bulantilarim oluyor.genel olarak kendimi hasta gibi hissediyorum.canim hicbirsey yapmak istemiyor.ütü yapmam lazim oylece oturuyom:KK43:(((

Gecmis olsun canim.simdi hesapladim.ocagin 8de tam 40 haftalik oluyorsak pazara denk geliyor bu demektirki her pazar haftamuz dolacak.bu pazar 6 haftalik olacagiz cumartesi 5+6 bugunde 5+5.yalnismi hesapliyorum acaba.hamilelik bende unutkanlik yapiyor.bir yalnisim varsa duzeltirmisin

Şimdi bir düşüneyim.
Benim sat 4 nisan ptesi. 3 mayıs ptesi 4+0dım. 4+1 değildim ki. Hesapladığım yer 39+6 için doğum tarihi verdi demek ki. Benim tarih 9u da olabilir sanırım.

Kizlar bulantilarim oluyor.genel olarak kendimi hasta gibi hissediyorum.canim hicbirsey yapmak istemiyor.ütü yapmam lazim oylece oturuyom:KK43:(((

Ben niye terminatör gibiyim ya?
Uykum var sadece. O da bugün ultrasona gireceğiz diye eşimle uyuyamadık dün gece ondandır sanırım.

X