- 15 Kasım 2015
- 1.871
- 1.038
Benimki de 15 aylıkevet canım yeni 14 aylık oldu abla olucak inşallah beraber büyüsünler istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de 15 aylıkevet canım yeni 14 aylık oldu abla olucak inşallah beraber büyüsünler istedim
Çok normal 4 haftalıkken 265 olması265 düşükmü sence
Hadi gozun aydin canim.seninle gunumuz ayni.5+5 miyiz 5+4mu
canim batin gectimi seninki? banada normal geldi degerin benim bata 2 gün kala 106 cikti batdan birgün sonra 572 idi. bidahada baktirmadim. hem takilma degerlere gec döllenmede olabilir o zaman zaten düsük olur deger. önemli olan düzenli artmasi tatlim kiyaslama ypmaKızlar dört haftalık hamıle olunca kan değerınız kaç çıktı. Lutfen yazarmısınız.
Bat 6 mayısdı canım. Evet gectı. Ama doktor şüpheli konustu. Aklımı karıstırdı. Salı gunu tekrar gıdecegızcanim batin gectimi seninki? banada normal geldi degerin benim bata 2 gün kala 106 cikti batdan birgün sonra 572 idi. bidahada baktirmadim. hem takilma degerlere gec döllenmede olabilir o zaman zaten düsük olur deger. önemli olan düzenli artmasi tatlim kiyaslama ypma
Sat kaç senin265 düşükmü sence
Ayy İnşallah canım. Benım son adetım 12 nisanda oldu. Beklenen adetım 6 mayısdı canımŞimdi gördüm yazını bence de değerin gayet iyi senle aramızda 2 gün var yani seninde 2 gün sonra 500 leri geçer
Kana baktırdınmı canım. Beta hcg kac cıktıSelam ben de sizinle aynıyım sanırım 5+3 bugün :)
Normaldır bence. Benımde batma oluyor meselaKizlar sizin goguslerde bi degisiklik varmi ilk zamanlarda sismislerdi simdi sanki indiler gibi yanlara dogru aciliyor gibi yayildilar gibi bi garip geliyor heryeri sizliyor
Benim de aynı. Zaten göğüsler dışında hamilelik belirtisi pek yok. Bir de sağ kasıkda ara ara sancı olup geçiyorKizlar sizin goguslerde bi degisiklik varmi ilk zamanlarda sismislerdi simdi sanki indiler gibi yanlara dogru aciliyor gibi yayildilar gibi bi garip geliyor heryeri sizliyor
Ben doktora soyledim kasik agrisini gunde kac kez oluyor diye sordu tabi ben şok saymadığım için. Ama günde 3-4 kez oluyo dedim bişey olmaz ondan dediBenim de aynı. Zaten göğüsler dışında hamilelik belirtisi pek yok. Bir de sağ kasıkda ara ara sancı olup geçiyor
Ben hep yüz üstü yatarım sızılarıma ragmen karnım kocaman olunca napacaksamYaa ben göğüslerinin ağrısından sırt üstü yatıyorum inşallah azalır
Ben de çok olmuyor 2 yada 3 kez. Gidince bende soracağımBen doktora soyledim kasik agrisini gunde kac kez oluyor diye sordu tabi ben şok saymadığım için. Ama günde 3-4 kez oluyo dedim bişey olmaz ondan dedi
Gecmis olsun canim.simdi hesapladim.ocagin 8de tam 40 haftalik oluyorsak pazara denk geliyor bu demektirki her pazar haftamuz dolacak.bu pazar 6 haftalik olacagiz cumartesi 5+6 bugunde 5+5.yalnismi hesapliyorum acaba.hamilelik bende unutkanlik yapiyor.bir yalnisim varsa duzeltirmisin5+4 oluyoruz canım :)
Tsh tahlilleri kalp atışından sonra yapılıyor kızlar. Dr bugün bana öyle söyledi. Hashimoto hastasıyım.
Gecmis olsun canim.simdi hesapladim.ocagin 8de tam 40 haftalik oluyorsak pazara denk geliyor bu demektirki her pazar haftamuz dolacak.bu pazar 6 haftalik olacagiz cumartesi 5+6 bugunde 5+5.yalnismi hesapliyorum acaba.hamilelik bende unutkanlik yapiyor.bir yalnisim varsa duzeltirmisin
Kizlar bulantilarim oluyor.genel olarak kendimi hasta gibi hissediyorum.canim hicbirsey yapmak istemiyor.ütü yapmam lazim oylece oturuyom(((
Benım beta hcg 265 çıktı. Ama ultrasonda hiçbişey görunmedı.Kizlar bulantilarim oluyor.genel olarak kendimi hasta gibi hissediyorum.canim hicbirsey yapmak istemiyor.ütü yapmam lazim oylece oturuyom(((