Âmin canım. Allah isteyen herkesin kucağına bebeklerini almayı nasip etsin.bol bol dinlen çok hareket etme. Tam yerleşme aşamasında.folikasit kullanmıyorsan doktora git verir hemen.Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz ocakta kavuşuruz kuzularımıza :)
merhaba canım hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. bende 22 Nisanda öğrenmiştim son batım 29 Mart.hayırlı olsun bende 22 nisanda ogrenmiştimhangi hastaneye gidiyorusun
Folik asit içiyordum zaten devam ediyorum bakalım cumartesi gideceğim doktora neler olacak heyecanlıyım. Benim önceki gebeliğimde karnımda kalbi durmuştu 9 haftalıkken kendim farketmiştim belirtilerimin azalmasıyla şuan psikolojik mi bilmiyorum bir korku var içimde gerçi bu daha çok küçük ama bilemiyorum. Sizin ilk hamilelik mi nasıl gidiyor belirti falan var mı?Âmin canım. Allah isteyen herkesin kucağına bebeklerini almayı nasip etsin.bol bol dinlen çok hareket etme. Tam yerleşme aşamasında.folikasit kullanmıyorsan doktora git verir hemen.
merhaba canım hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. bende 22 Nisanda öğrenmiştim son batım 29 Mart.
bişey soracağım bazen belirtim yok diye endişe ediyorum ara ara adet sancısı gibi ağrım oluyor sonra saatlerce hiç bişey yok yani meme hassasiyetini saymazsak. acaba iyimi diyorum sonra. herkes bu günlerin keyfini sür diyor tabii. birdahaki kontrolüm pazartesi gelsede rahatlasam diyorum hayırlısıyla :)
Kasımda kimyasal gebelik geçirdim.kesesini görmeden kaybettim.5 ay sonra ilk defa bu ay denemiştik yine hamile kaldım.inşallah Allah'ım sağlık versin. Hamile olduğumu öğrendiğim gün akşamında kahverengi lekelerim oldu.ertesi gün doktora gittim.kan değerim yükselmiş.doktor iğne ve hap verdi. Evde dinleniyorum. Cuma tekrar gideceğim. Doktor yerleşme kanaması olabilir dedi. Dünden beri gelmiyor leke. Ara ara kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor.adet Ağrı'sına benzer ama hafif şekilde.göğüslerim çok şişti.başka da bi belirtim yok canım.Folik asit içiyordum zaten devam ediyorum bakalım cumartesi gideceğim doktora neler olacak heyecanlıyım. Benim önceki gebeliğimde karnımda kalbi durmuştu 9 haftalıkken kendim farketmiştim belirtilerimin azalmasıyla şuan psikolojik mi bilmiyorum bir korku var içimde gerçi bu daha çok küçük ama bilemiyorum. Sizin ilk hamilelik mi nasıl gidiyor belirti falan var mı?
Bence miniğin seninle :)Kızlar sabahki test sonucum hala emin olamıyorum bat bugün inşallah test doğrudur Aralık ayında düşük yaşadım ondan öncede bi kimyasal o yüzden baya korkuyorum
Hayırlı olsun canım. Belirtilerin nelerdiMerhaba arkadaşlar öncelikle bebeği olan herkes allahın izniyle inşallah sağ salim kavuşurlar, anne olmak isteyen herkesede rabbim kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin. Benimde bat 29 mart ovulasyondan 7 gün sonra kan testi yaptırdım çıkmadı. Ama belirtilerim vardı piskolojiktir diye düşündüm. Ama adetim 1 gün gecikti o gecede rüyamda evde 2 test alıp yaptıgımı gördüm sabah kalktım eczaneye gidip test aldım 2 tane ve sonuç pozitif şuan 5 haftalığız allahın izniyle ocak annesi adayıyım. :)
Canım adet oldunmu. Benımde bır günüm kaldı. Ama sanki yarın olacak gibibenim de bat yarın sabah bel ağrısıyla kalktım karnım nasıl dolu yarın sabahtan gol ! :/
Sağol inşallah sende hamilesindir yoksa da Rabbim en yakın zamanda sanada nasip etsintopikle ilk kez karşılaştım aynı seylerı yasamısız aynı zamanlarda Allah kucagına almayı nasıp etsın arkadasım hamişsin :) gözün aydın saglıkla kucagına al inşallahh
Canim benim bende oyleyim devamli olsa dayanamayiz ama arada yoklamasi iyi oluyor insan baska turlu hamile oldugunu anlamiyorKızlar birşey soracağım. 4+1 haftalık hamileyim koku hassasiyetim ve mide bulantım vardı ama bugün hiç yok bu normal mi sizce bu kadar küçük bir çocukta sorun olmuş olabilir mi
Dusuk degil canim fazla bile cikmis ikiz olabilir:)))Birşey soracağım az önce kan tahlili yaptırdım 23 saatte 535 ten tam 1000 olmuş sanki biraz düşük mü ne diyorsun 1100-1200 civarı birşey gelir diye bekliyordum çok mu pimpiriklendim haklımıyım bilemiyorum
Aynen canım sürekli olunca da dayanılmaz oluyor ama bebeğinin iyi olduğunu anlıyorsun en azından ben bu sefer kendime söz verdim bulantılarımdan hiç şikayet etmeyeceğimCanim benim bende oyleyim devamli olsa dayanamayiz ama arada yoklamasi iyi oluyor insan baska turlu hamile oldugunu anlamiyor
Ne bileyim canim ya ne gerek var vajinal bakilmasina suan icimizde cinsel iliskiye giren oldugunu zannetmiyorum sonucta vajinaya alet sokuluyor daha bebislerimiz cok minik.benimde yarin kontrolum var yarin kesem belli olmasa bir dahaki kontrole belli olur.riske atmaya gerek yok bence yinede sen bilirsin@cansu1109 seni umutlan
Sonuncusu 3 katına çıkmış diğerleri 2 kat civarında artmış fena gözükmedi bana ama tabii ben doktor değilim :)
Ben ctesiye randevu aldım doktor vajinal bakacak kese düzgün yerleşmiş mi diye. Gebelikte vajinal ultrasona biraz mesafeliyim ama karar veremiyorum sen yaptıracak mısın?
Canım doktorum riskli gebelikler konusunda çok uzman bir doktor ona güveniyorum açıkçası yoksa bende asla istemezdim ama hoca diyorsa vardır bir bildiği diyorum. Bir de sağlıklı bebek düşmüyor canım ya buna da çok inanıyorum doğal seleksiyon oluncada birşeyler sebep oluyor işte yinede allah utandırmasın hiçbirimiziNe bileyim canim ya ne gerek var vajinal bakilmasina suan icimizde cinsel iliskiye giren oldugunu zannetmiyorum sonucta vajinaya alet sokuluyor daha bebislerimiz cok minik.benimde yarin kontrolum var yarin kesem belli olmasa bir dahaki kontrole belli olur.riske atmaya gerek yok bence yinede sen bilirsin