2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benimde adet ağrısı gibi kasık ağrım var bakalım allah her

Aynen canım sürekli olunca da dayanılmaz oluyor ama bebeğinin iyi olduğunu anlıyorsun en azından ben bu sefer kendime söz verdim bulantılarımdan hiç şikayet etmeyeceğim:KK14: 6. Haftada kısmet olursa ciddi ciddi hissettirir kendini :KK48: Keseyi gördünüz mü siz?
Canim benim dis gebelik olma riskim var.adetime 5 gun var idrar yaptim pozitif cikti kan verdim 119 cikti ayni gunun aksami kahve lekem geldi ertesi gunu druma gittim karin boslugunda sivi gordu dis gebelik olabilir dedi birgun sonra 376 ondan iki gun sonra 1644 cikti o sivi gitmis lekelenmem kesildi net olmasada kese gorundu yarinda kontrolum var bakalim keseyi girebilecekmiyiz

Canım doktorum riskli gebelikler konusunda çok uzman bir doktor ona güveniyorum açıkçası yoksa bende asla istemezdim ama hoca diyorsa vardır bir bildiği diyorum. Bir de sağlıklı bebek düşmüyor canım ya buna da çok inanıyorum doğal seleksiyon oluncada birşeyler sebep oluyor işte yinede allah utandırmasın hiçbirimizi
O zaman bakilacagi zaman kendini kasma derin nefes al ver bebis sikintiya girmesin.

Hamile arkadaslar. Ovulasyon testi kullanıp hamıle kalan varmı. Yada kacgunde bır ilişki olması gerekıyor. Gebe kalmak için neler yapılmalı. Bilmediğim şeyler var gsliba. Bır seneye yakındır korunmuyoruz ama olmuyor. Kızım kardes dıye aglıyor. Lütfen cevap beklıyorum

canım bu sabah geldi,normalde bu yaşıma kadar sadece korunmayı bıraktığım ilk ay gecikmem olmuştu , bu 2.oldu .. :/ senin gelmez inşallah
Ben cocuk olmasın dıye yıllarca korundum. Ne aptalmışım. Ne gerek varmış korunmaya. Zaten olmayacakmış. Hakkımızda hayırlısı

canım bu sabah geldi,normalde bu yaşıma kadar sadece korunmayı bıraktığım ilk ay gecikmem olmuştu , bu 2.oldu .. :/ senin gelmez inşallah
Benimde yarın olacak canım adet. Sen kacgunde bir regl oluyosun. Ben 25 yada 26 günde bir adet oluyorum

Kızlar merhaba
Hamile olanlara hayırlı olsun saglıkla alın bebişinizi kucağınıza inşallah
Hamilelik için çabalayanların da emekleri boşa çıkmaz inşallah
Bende geçen sene ocak ayında hamileydim fakat bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim. O gunden beri korunmuyorduk nasip buguneymiş şuan 6 haftalık hamileyim :anneadayı:

Benimde yarın olacak canım adet. Sen kacgunde bir regl oluyosun. Ben 25 yada 26 günde bir adet oluyorum
benim hiç şaşmaz canım 28günde 1 .
yumurtlamamı ağrımdan takip ediyorum çok şükür ve o da yanıltmıyor.bazen 1-2gün erken yumurtluyorum ağrıdan anlıyorum onun üstüne de +14 ekliyorum regl geliyor.
bu ay sadece yumurtlamadan +15 oldu regl.
inşallah gelmez canım senin dur bakalım test fln yaptın mı

Sen doktora ne zaman gıdeceksın canım.
hsg için mi ?
doktora 2kez gittim cnm ilk kasım sonunda gittim ,bir de 3hafta kadar önce gittim ..
hsg çekinebilirsin bi sorunun yok .belki yapışıklıklar olmuştur o da onunla açılacaktır dedi eşim de inatla bayrama kdr bekleyelim 2 ay daha diyor.sanırım bayram ertesi temmuz reglisinde gidicem hemen.

Ben cocuk olmasın dıye yıllarca korundum. Ne aptalmışım. Ne gerek varmış korunmaya. Zaten olmayacakmış. Hakkımızda hayırlısı
aynısını dün söyledim eşime bu eylülde 4yıl olacak evleneli.ve 1yıl oldu korunmayı bırakalı.3yıl boşuna korkmuşum dedim zaten olmuyormuş ..gerçi hap fln kullanmadım ben eşim korundu bir de yumurtlama dönemi kaçıyordum ondan köşe bucak :KK70: eşim hep istedi çocuk oyüzden kendimi suçlu hissediyorum şimdi :KK43:

Hamile arkadaslar. Ovulasyon testi kullanıp hamıle kalan varmı. Yada kacgunde bır ilişki olması gerekıyor. Gebe kalmak için neler yapılmalı. Bilmediğim şeyler var gsliba. Bır seneye yakındır korunmuyoruz ama olmuyor. Kızım kardes dıye aglıyor. Lütfen cevap beklıyorum
Oğlumda ovulasyon testiyle hamile kalmıştım özellikle düzensiz adetin varsa yumurtlama günlerini belirlemeye yardımcı oluyor. 25-26 günde bir oluyorum demişsin adetinin ilk gününden sayarsan 12. Günde yumurtlaman gerekir galiba adet takipçisi gibi programlar var düzenli adetin varsa onların da sonuçları doğru oluyo genelde.Bi probleminiz yoksa genelde yumurtlama donemini tutturamamaktan gecikiyo bebislerin gelmesi. Allah gönlüne göre versin inşallah. Stres yapma oğlumda tamam olmayacak artık nasip herşey deyip düşünmeyi bıraktığım anda olmuştu

benim hiç şaşmaz canım 28günde 1 .
yumurtlamamı ağrımdan takip ediyorum çok şükür ve o da yanıltmıyor.bazen 1-2gün erken yumurtluyorum ağrıdan anlıyorum onun üstüne de +14 ekliyorum regl geliyor.
bu ay sadece yumurtlamadan +15 oldu regl.
inşallah gelmez canım senin dur bakalım test fln yaptın mı
Ben ıkı defa ovulasyon testı yaptım. Hiç iki kurmızı çizgi net göremedık. Hep dilikti. Bırdahada almadım. Üç aydır hergun nerdeyse ilişki oldu. Ama yıne olmadı. Bu ayda olmadı. Doktora gıtsem netice alırım aslında. Belkıde tuplerım kapalıdır

hsg için mi ?
doktora 2kez gittim cnm ilk kasım sonunda gittim ,bir de 3hafta kadar önce gittim ..
hsg çekinebilirsin bi sorunun yok .belki yapışıklıklar olmuştur o da onunla açılacaktır dedi eşim de inatla bayrama kdr bekleyelim 2 ay daha diyor.sanırım bayram ertesi temmuz reglisinde gidicem hemen.
İnşallah gerek kalmazda hemen gebe kalırsın. Yaşın genç daha. Eşine keçiboynuzu suyu içirdınmı hiç. Ben içirdım ama olmadı

Oğlumda ovulasyon testiyle hamile kalmıştım özellikle düzensiz adetin varsa yumurtlama günlerini belirlemeye yardımcı oluyor. 25-26 günde bir oluyorum demişsin adetinin ilk gününden sayarsan 12. Günde yumurtlaman gerekir galiba adet takipçisi gibi programlar var düzenli adetin varsa onların da sonuçları doğru oluyo genelde.Bi probleminiz yoksa genelde yumurtlama donemini tutturamamaktan gecikiyo bebislerin gelmesi. Allah gönlüne göre versin inşallah. Stres yapma oğlumda tamam olmayacak artık nasip herşey deyip düşünmeyi bıraktığım anda olmuştu
Ovulasyon testı aldım. Ama ıkı çizgi koyu olmadı hiç. Acaba bende yumurtlamamı olmuyor. Yada tüplerimmi kapalı. Doktorada gıtmedım hiç.

aynısını dün söyledim eşime bu eylülde 4yıl olacak evleneli.ve 1yıl oldu korunmayı bırakalı.3yıl boşuna korkmuşum dedim zaten olmuyormuş ..gerçi hap fln kullanmadım ben eşim korundu bir de yumurtlama dönemi kaçıyordum ondan köşe bucak :KK70: eşim hep istedi çocuk oyüzden kendimi suçlu hissediyorum şimdi :KK43:
Ben de 2,5 yıllık evliyim.ağustosta düşündük ekimde hamileydim kasımda kimyasal gebelik geçirdim. Şubat ayında soğan kürü yaptım 15 gün çünkü gebelikten sonra adet döngüm uzadı.33-34 günde bir olmaya başladım. Şubattan sonraki adetim 30 günde oldu. Diğer ayda hamile kaldım. Soğan kürü işe yaradı mı bilmiyorum. Ama denemekte fayda var

X