test yapmama fırsat bile vermiyor benim misafir canım saatinde tak takcanım ben hala adet olacak gibiyim merak etme o da hamilelik belirtisi sen umudunu yitirme yap testini hayırlısı olur inş
Çok teşekkür ederim inşallah Hakkı'mızda hayırlısı olsungeçmiş olsun canım , yüreğini ferah tut aklına kötü şeyler getirme allah'ın izniyle bu günler de geçcek dinlenmene bak
Âmin arkadaşım.bol bol dua edelim birbirimize.Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsinhamile olan tüm arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun.. rabbim bu mubarek günde bizlerede inşallah sağlıklı mubarek evlatlar verir inşallah...
Canım adet Ağrısı gebelik ağrısı aynı.benim adet ağrım var.doktor adet ağrısı gaz ishal bacak ağrısı olacak dedi.düşün yani aynı adet Zamanı gibi.hiç belli olmaz yani.inşallah gönlüne göre olsuntest yapmama fırsat bile vermiyor benim misafir canım saatinde tak tak
eğer 1gün bile gecikmem olsa direk kan vercem zaten
belim de çok ağrıyoCanım adet Ağrısı gebelik ağrısı aynı.benim adet ağrım var.doktor adet ağrısı gaz ishal bacak ağrısı olacak dedi.düşün yani aynı adet Zamanı gibi.hiç belli olmaz yani.inşallah gönlüne göre olsun
Canım benim bel ağrısı bende de var.ümidini kesme.ama kırmızıları görürsen moral bozmak yok diğer aya devambelim de çok ağrıyokeşke olsa ama hiç umudum yok
Merhaba seninde hayırlı olsun :) Pazar gecesi 535 çıktı bhcg bu gece yine baktıracağız bakalım heyecanlıyım. Senin kaç ki değerlerin doktora gittin mi ?
belim de çok ağrıyokeşke olsa ama hiç umudum yok
Sonuncusu 3 katına çıkmış diğerleri 2 kat civarında artmış fena gözükmedi bana ama tabii ben doktor değilim :)Teşekkür ederim:)) ben ilk kan testinden sonra hemen gittim zaten Dr.a. Geçen salıdan itibaren iki günde bir :54 110 210 621çıktı. En son dün baktırmıştım ve yarın da bakılacak yine iki katına çıkmışsa keseye bakmak için gün verecek Dr. Bakalım beklemedeyim
Yeniden anne oluyorsunuz yani:) ne güzel ikiz gibi büyüler:)Sevgili annişler merhabalar...
2016 ocak annesi olarak yazıyorum sizlere... Geçen sene bu zamanlar sizlerdeki gibi heyecan mutluluk ve endişe yaşıyordum. Allahım kızımı kucağıma almayı nasip etti.. Darısı sizlerin başına inşaAllah.. İsteyen herkese Allah bu duyguyu tattırsın...
Sabır isteyen bir yola adım attınız, annelerinizin kıymetini tekrar tekrar anlayacaksınız
Burada çok güzel arkadaşlıklar kurduk biz 2016 ocak anneleri ( beklemeyen meleklerimiz 2015 aralıkta da geldi) olarak... Çok şey öğrendik birbirimizden, bu dönemlerde çok destek olduk birbirimize... Çok şanslıydıkki güzel insanlar vardı grupta.. Darısı sizlerinde başına...
Özelden istediğiniz zaman yazabilirsiniz anniş adayları... Umarım bu anneler gününü 'anne adayı' olarak kutlarsınız... Benim ilk anneler günüm, geçen senekini sayarsak ikinci...
Allahım hayırlısıyla sağlıkla ve huzurla kucağınıza almayı nasip etsin... Öpüldünüz güzel anneler
keşke keşke keşkeeee rabbim nasip etsin inşallah hepimizeecansu1109 seni umutlan
Sonuncusu 3 katına çıkmış diğerleri 2 kat civarında artmış fena gözükmedi bana ama tabii ben doktor değilim :)
Ben ctesiye randevu aldım doktor vajinal bakacak kese düzgün yerleşmiş mi diye. Gebelikte vajinal ultrasona biraz mesafeliyim ama karar veremiyorum sen yaptıracak mısın?
canım zaten bekliyorum o yüzden moral bozmadan devam zamanını bekliyor rabbim kararlamıştır mutlakaCanım benim bel ağrısı bende de var.ümidini kesme.ama kırmızıları görürsen moral bozmak yok diğer aya devam
Yokk hayırrrYeniden anne oluyorsunuz yani:) ne güzel ikiz gibi büyüler:)
çook teşekkür ederim güzel dileklerin için hepimiz inşallah sağlıcakla kavuşururz bebişlerimizeSevgili annişler merhabalar...
2016 ocak annesi olarak yazıyorum sizlere... Geçen sene bu zamanlar sizlerdeki gibi heyecan mutluluk ve endişe yaşıyordum. Allahım kızımı kucağıma almayı nasip etti.. Darısı sizlerin başına inşaAllah.. İsteyen herkese Allah bu duyguyu tattırsın...
Sabır isteyen bir yola adım attınız, annelerinizin kıymetini tekrar tekrar anlayacaksınız
Burada çok güzel arkadaşlıklar kurduk biz 2016 ocak anneleri ( beklemeyen meleklerimiz 2015 aralıkta da geldi) olarak... Çok şey öğrendik birbirimizden, bu dönemlerde çok destek olduk birbirimize... Çok şanslıydıkki güzel insanlar vardı grupta.. Darısı sizlerinde başına...
Özelden istediğiniz zaman yazabilirsiniz anniş adayları... Umarım bu anneler gününü 'anne adayı' olarak kutlarsınız... Benim ilk anneler günüm, geçen senekini sayarsak ikinci...
Allahım hayırlısıyla sağlıkla ve huzurla kucağınıza almayı nasip etsin... Öpüldünüz güzel anneler
merhaba tatlım hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. benimde yaşım 34 anlıyorum seni bende inşallah peş peşe iki tane düşünüyorum Allahım önce karnımdaki mercimeği sağlıklıca kucağıma almayı nasip etsin burdaki bütün anne adaylarına ayni şekilde dualarım hepimizleYok canim cok istiyorduk ama beklemiyordum.ilk bebegim 15.ci ayda hamile kaldim tek tupum kapali 38 yasindayim dr diger tupte kapanabilir korunma dedi tekrar hamile kaldim Allaha şükür
seninde herhalde benim gibi hiç belirtin yoktu tatlım hamileliğin güzel gidiyordur inşallah tebrik ederım sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alalımBen de bu ay denedim ama negatif. Sanırım Ocak 2017 annesi olmaya aday adayıyım:)
canım merhaba. evet testte negatif çıkınca ocak 2017 annelerine atmışken kendimi bir baktım aralık 2016 annesi oldum:) negatif testten 1 hafta sonra hamileliğimi öğrendim:) şuan iyi gidiyor 1-2 hafta öncesi felaket mide bulantım vardı bu aralar azaldı onun haricinde iyiyim. senin nasıl gidiyor hamilelik ??inşallah dediğin gibi hayırlısıyla saglıklı sıhhatli bebeklerimizi kucaklarımıza alabilmeyi nasip etsin Allahım.seninde herhalde benim gibi hiç belirtin yoktu tatlım hamileliğin güzel gidiyordur inşallah tebrik ederım sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alalım
Dr da iyi dedi sonuçlar için ama işte her ihtimali düşünüyorum. Vajinal ultrason beni de endişelendiriyor ama Allah korusun bir aksilik varsa da erkenden belli olsun çözüm üretilir belki diye de gitmeyi düşünüyorum. Ayy bilemiyorum yanicansu1109 seni umutlan
Sonuncusu 3 katına çıkmış diğerleri 2 kat civarında artmış fena gözükmedi bana ama tabii ben doktor değilim :)
Ben ctesiye randevu aldım doktor vajinal bakacak kese düzgün yerleşmiş mi diye. Gebelikte vajinal ultrasona biraz mesafeliyim ama karar veremiyorum sen yaptıracak mısın?
Amin canim benim Rabbim saglikli sihhatli dogurmayi ve buyutmeyi nasip etsinmerhaba tatlım hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. benimde yaşım 34 anlıyorum seni bende inşallah peş peşe iki tane düşünüyorum Allahım önce karnımdaki mercimeği sağlıklıca kucağıma almayı nasip etsin burdaki bütün anne adaylarına ayni şekilde dualarım hepimizle
Bir sorun oluşturacak olsa doktorlar da bakmaz zaten deyip kendimi rahatlatıyorum bakalım neler olacak. İnş güzel haberlerimizi veririz birbirimize burdanDr da iyi dedi sonuçlar için ama işte her ihtimali düşünüyorum. Vajinal ultrason beni de endişelendiriyor ama Allah korusun bir aksilik varsa da erkenden belli olsun çözüm üretilir belki diye de gitmeyi düşünüyorum. Ayy bilemiyorum yani