2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Slm anne adayları :)) herkesin kandili mübarek olsun bizim bu ay olmayacak gibi sanırım bu grup dan cikacam bi haftaya kadar

Yeniden anne oluyorsunuz yani:) ne güzel ikiz gibi büyüler:)
Arkadaşım hamileliklerimiz inşallah devam ederse sanırım aynı gün doğum gözüküyor.senin bhcg kaç çıktı? Ben pazar sabah 9 da 149 çıktı.akşamına kahverengi lekeler başladı.pazartesi yani dün öğlen 2 de 287 çıktı.iğne ve hap kullanıyorum.dinleniyorum.kasık ve bacak Ağrım var senin Nasıl?

Arkadaşım hamileliklerimiz inşallah devam ederse sanırım aynı gün doğum gözüküyor.senin bhcg kaç çıktı? Ben pazar sabah 9 da 149 çıktı.akşamına kahverengi lekeler başladı.pazartesi yani dün öğlen 2 de 287 çıktı.iğne ve hap kullanıyorum.dinleniyorum.kasık ve bacak Ağrım var senin Nasıl?
Arkadaşım sadece idrar testi yaptım daha da kan vermedim önümüzdeki haftalarda gitmeyi dusunuyorum aynı olmamız çok güzel:)

Sadece karnımın alt kısmında ara ara ağrı oluyor onun dışında iyiyim.
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız.benim de kahverengi akıntım geçti.kasık Ağrı'm oluyor ara ara.ama yine gelecek diye korkuyla bekliyorum.mübarek günde bol bol dua edelim

Kızlar birşey soracağım. 4+1 haftalık hamileyim koku hassasiyetim ve mide bulantım vardı ama bugün hiç yok bu normal mi sizce bu kadar küçük bir çocukta sorun olmuş olabilir mi :KK1:

Benim de yarınki sonuca göre gün verecek, tüm gelişmeleri paylaşalım, bat lar aynı sonuçta :KK66:
Birşey soracağım az önce kan tahlili yaptırdım 23 saatte 535 ten tam 1000 olmuş sanki biraz düşük mü ne diyorsun 1100-1200 civarı birşey gelir diye bekliyordum çok mu pimpiriklendim haklımıyım bilemiyorumo_O

Kızlar sabahki test sonucum hala emin olamıyorum bat bugün inşallah test doğrudur Aralık ayında düşük yaşadım ondan öncede bi kimyasal o yüzden baya korkuyorum

Eklentiler

• 20160504_073649.jpg
    20160504_073649.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar sabahki test sonucum hala emin olamıyorum bat bugün inşallah test doğrudur Aralık ayında düşük yaşadım ondan öncede bi kimyasal o yüzden baya korkuyorum
topikle ilk kez karşılaştım aynı seylerı yasamısız aynı zamanlarda Allah kucagına almayı nasıp etsın arkadasım hamişsin :) gözün aydın saglıkla kucagına al inşallahh

Birşey soracağım az önce kan tahlili yaptırdım 23 saatte 535 ten tam 1000 olmuş sanki biraz düşük mü ne diyorsun 1100-1200 civarı birşey gelir diye bekliyordum çok mu pimpiriklendim haklımıyım bilemiyorumo_O

Gayet iyi bence,çünkü zaten 2 günde bir bakılıyor ve 2 katına çıkmışsa iyi diyor Dr.lar. Seninki iki günde değil bir gün sonra iki katına çıkmış daha ne :KK66: için rahat olsun, endişe edecek bir şey yok. Ben de 2 saate gidip kan vereceğim yine. İnşallah ben de sevinirim

Ya yok 47 yazacağıma 23 yazmışım 2 günde 2 katına çıktı benimde hayırlısı olsun şu bulantım ve koku hassasiyetim kesildi diye pimpirikleniyorum ama nir yanımda erken daha diyor sende var mı bulantı ve koku hassasiyeti

Ya yok 47 yazacağıma 23 yazmışım 2 günde 2 katına çıktı benimde hayırlısı olsun şu bulantım ve koku hassasiyetim kesildi diye pimpirikleniyorum ama nir yanımda erken daha diyor sende var mı bulantı ve koku hassasiyeti
Benim göğüslerinin şişmesi dışında hiçbir belirti yoktu. Ama bugün mide bulantısıyla uyandım ve hala geçmedi. Belki de üşütmüşümdür bilemiyorum. Değerlerin normal ama benim de birinde iki katından biraz azdı diğerinde nerdeyse 3 katıydı. Yani iki kata kadar artış olsun sorun yok diyor dr

S sinkar canım çok üzüldüm.Allahim en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.bende gün sayıyorum.karnında doluluk hissi ve bazen mide bulantısı hissi var ama emin olamiyorum işte.psikolojik olarak da bir kaç defa bu duyguyu yaşadım

Değerlerin gayet iyi 2 günde en az % 66 artmalı dedi doktorum.inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

X