- 26 Nisan 2016
- 363
- 448
Hadi inşallahBir sorun oluşturacak olsa doktorlar da bakmaz zaten deyip kendimi rahatlatıyorum bakalım neler olacak. İnş güzel haberlerimizi veririz birbirimize burdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallahBir sorun oluşturacak olsa doktorlar da bakmaz zaten deyip kendimi rahatlatıyorum bakalım neler olacak. İnş güzel haberlerimizi veririz birbirimize burdan
Bir sorun oluşturacak olsa doktorlar da bakmaz zaten deyip kendimi rahatlatıyorum bakalım neler olacak. İnş güzel haberlerimizi veririz birbirimize burdan
Arkadaşım hamileliklerimiz inşallah devam ederse sanırım aynı gün doğum gözüküyor.senin bhcg kaç çıktı? Ben pazar sabah 9 da 149 çıktı.akşamına kahverengi lekeler başladı.pazartesi yani dün öğlen 2 de 287 çıktı.iğne ve hap kullanıyorum.dinleniyorum.kasık ve bacak Ağrım var senin Nasıl?Yeniden anne oluyorsunuz yani:) ne güzel ikiz gibi büyüler:)
Arkadaşım sadece idrar testi yaptım daha da kan vermedim önümüzdeki haftalarda gitmeyi dusunuyorum aynı olmamız çok güzel:)Arkadaşım hamileliklerimiz inşallah devam ederse sanırım aynı gün doğum gözüküyor.senin bhcg kaç çıktı? Ben pazar sabah 9 da 149 çıktı.akşamına kahverengi lekeler başladı.pazartesi yani dün öğlen 2 de 287 çıktı.iğne ve hap kullanıyorum.dinleniyorum.kasık ve bacak Ağrım var senin Nasıl?
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız.benim de kahverengi akıntım geçti.kasık Ağrı'm oluyor ara ara.ama yine gelecek diye korkuyla bekliyorum.mübarek günde bol bol dua edelimSadece karnımın alt kısmında ara ara ağrı oluyor onun dışında iyiyim.
Birşey soracağım az önce kan tahlili yaptırdım 23 saatte 535 ten tam 1000 olmuş sanki biraz düşük mü ne diyorsun 1100-1200 civarı birşey gelir diye bekliyordum çok mu pimpiriklendim haklımıyım bilemiyorumBenim de yarınki sonuca göre gün verecek, tüm gelişmeleri paylaşalım, bat lar aynı sonuçta
Hayırlı olsun canım İnş sağlıkla kucağına alırsınKızlar sabahki test sonucum hala emin olamıyorum bat bugün inşallah test doğrudur Aralık ayında düşük yaşadım ondan öncede bi kimyasal o yüzden baya korkuyorum
topikle ilk kez karşılaştım aynı seylerı yasamısız aynı zamanlarda Allah kucagına almayı nasıp etsın arkadasım hamişsin :) gözün aydın saglıkla kucagına al inşallahhKızlar sabahki test sonucum hala emin olamıyorum bat bugün inşallah test doğrudur Aralık ayında düşük yaşadım ondan öncede bi kimyasal o yüzden baya korkuyorum
Birşey soracağım az önce kan tahlili yaptırdım 23 saatte 535 ten tam 1000 olmuş sanki biraz düşük mü ne diyorsun 1100-1200 civarı birşey gelir diye bekliyordum çok mu pimpiriklendim haklımıyım bilemiyorum
Benim göğüslerinin şişmesi dışında hiçbir belirti yoktu. Ama bugün mide bulantısıyla uyandım ve hala geçmedi. Belki de üşütmüşümdür bilemiyorum. Değerlerin normal ama benim de birinde iki katından biraz azdı diğerinde nerdeyse 3 katıydı. Yani iki kata kadar artış olsun sorun yok diyor drYa yok 47 yazacağıma 23 yazmışım 2 günde 2 katına çıktı benimde hayırlısı olsun şu bulantım ve koku hassasiyetim kesildi diye pimpirikleniyorum ama nir yanımda erken daha diyor sende var mı bulantı ve koku hassasiyeti
Ben varım 25 nisanda öğrendim.
Değerlerin gayet iyi 2 günde en az % 66 artmalı dedi doktorum.inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Ya yok 47 yazacağıma 23 yazmışım 2 günde 2 katına çıktı benimde hayırlısı olsun şu bulantım ve koku hassasiyetim kesildi diye pimpirikleniyorum ama nir yanımda erken daha diyor sende var mı bulantı ve koku hassasiyeti
Arkadaşım benim de öyle silikti.şimdi hamileyim. Hadi gözün aydınKızlar sabahki test sonucum hala emin olamıyorum bat bugün inşallah test doğrudur Aralık ayında düşük yaşadım ondan öncede bi kimyasal o yüzden baya korkuyorum
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz ocakta kavuşuruz kuzularımıza :)Değerlerin gayet iyi 2 günde en az % 66 artmalı dedi doktorum.inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.