- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun. Isteyerekmi oldu surprızmı canım. Erken gıbı geldi bana.Kizlar mrh bende insallah ocak annesi olacam.ikinci kez hamileyim Allaha şükür 6 aylik bebegim var daha tecrubelerim taze istediginizi sorabilirsiniz yaniltlamaya calisirim.zamanla birbirimizide taniyacagiz
Yok canim cok istiyorduk ama beklemiyordum.ilk bebegim 15.ci ayda hamile kaldim tek tupum kapali 38 yasindayim dr diger tupte kapanabilir korunma dedi tekrar hamile kaldim Allaha şükürHayırlı olsun. Isteyerekmi oldu surprızmı canım. Erken gıbı geldi bana.
Hayırlı olsunKizlar mrh bende insallah ocak annesi olacam.ikinci kez hamileyim Allaha şükür 6 aylik bebegim var daha tecrubelerim taze istediginizi sorabilirsiniz yaniltlamaya calisirim.zamanla birbirimizide taniyacagiz
benim de bat yarın sabah bel ağrısıyla kalktım karnım nasıl dolu yarın sabahtan gol ! :/Benim adet ıyıce bellı etti kendini. Geldi gelecek. Bu ayda olmadı
geçmiş olsun canım , yüreğini ferah tut aklına kötü şeyler getirme allah'ın izniyle bu günler de geçcek dinlenmene bakKızlar pazar sabah kan tahlilim 149 du akşamında kahverengi akıntım başlamıştı.dün doktora gittim kan tahlilim 287 çıktı.doktor düşük iğnesi ve hap verdi.sürekli yatmamı söyledi.rapor aldım evdeyim.hayırlısı artık.Ne kadar zor süreçler Allah herkese yardım etsin.isteyen herkese versin.
cnm merhaba bende buğün malesef adet oldum üzüldüm, çöktüm artık yarın doktora gidecegım hormon testimi yenileyecegım, eşimde tekrar sperm testi yapıcak ve ürolojiye muayene olacak.... cnm klomenle aşılamada tutma şansın düşük, iğne tedavisiyle yumurtanı geliştirsinler öyle aşılama ol istersen .... ben öyle yapıcagım .... şansın açık olsun kuzum... buğün miaraç kandili bol bol dua edelim
nasıl öğrendin anlatsana ne güzel darısı bizlere olsun inşallahKızlar merhaba bende ocak annesi olacağım kısmetse. Umarım hep beraber güzel güzel geçiririz bu süreci ama benim daha çok yeni batım 2 mayıstı
Canım ben erken gebelik testiyle 5 gün önce öğlenmiştim zaten dün de kandan baktırdık bakalım bu akşam tekrar baktıracağız bhcg ye değerin 2 katına çıkması gerekli çok heyecanlıyımnasıl öğrendin anlatsana ne güzel darısı bizlere olsun inşallah
tebrik ederim tekrar ne mutlu sanainşallah katlanarak artmıştır değerin,rabbim sorunsuz gebelik nasip etsin ,hayırlısıyla sağlıkla kavuş bebişine...aminnn aminnn bize de nasip etsin allah'ım inşallah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetineCanım ben erken gebelik testiyle 5 gün önce öğlenmiştim zaten dün de kandan baktırdık bakalım bu akşam tekrar baktıracağız bhcg ye değerin 2 katına çıkması gerekli çok heyecanlıyım
inş darısı başınıza
Çok teşekkür ederim canım inş hepimizin güzel haberleri olur 2017 Ocak hepimize kuzularımızı getirir.tebrik ederim tekrar ne mutlu sanainşallah katlanarak artmıştır değerin,rabbim sorunsuz gebelik nasip etsin ,hayırlısıyla sağlıkla kavuş bebişine...aminnn aminnn bize de nasip etsin allah'ım inşallah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine
aminnnn aminnn inşallahhÇok teşekkür ederim canım inş hepimizin güzel haberleri olur 2017 Ocak hepimize kuzularımızı getirir.
senin bat ne zaman
Kızlar merhaba bende ocak annesi olacağım kısmetse. Umarım hep beraber güzel güzel geçiririz bu süreci ama benim daha çok yeni batım 2 mayıstı
canım ben hala adet olacak gibiyim merak etme o da hamilelik belirtisi sen umudunu yitirme yap testini hayırlısı olur inşaminnnn aminnn inşallahh
benim bat yarın ama tüm belirtiler fazlasıyla mevcut karnım dolu 24saati bile bulmaz yerim kırmızı kartı
Merhaba seninde hayırlı olsun :) Pazar gecesi 535 çıktı bhcg bu gece yine baktıracağız bakalım heyecanlıyım. Senin kaç ki değerlerin doktora gittin mi ?Merhabaa hayırlı olsun :) benim de bat 2 mayıstı ve ben de geçen salı öğrendim kan testiyle :) değerlerim biraz düzensiz arttı benim, senin beta değerlerin nasıl?