2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kizlar mrh bende insallah ocak annesi olacam.ikinci kez hamileyim Allaha şükür 6 aylik bebegim var daha tecrubelerim taze istediginizi sorabilirsiniz yaniltlamaya calisirim.zamanla birbirimizide taniyacagiz

Kizlar mrh bende insallah ocak annesi olacam.ikinci kez hamileyim Allaha şükür 6 aylik bebegim var daha tecrubelerim taze istediginizi sorabilirsiniz yaniltlamaya calisirim.zamanla birbirimizide taniyacagiz
Hayırlı olsun. Isteyerekmi oldu surprızmı canım. Erken gıbı geldi bana.

Merhaba herkese,

Ocak annesi miyim henuz net degil ama bazi isaretler var diyeyim...

Aslinda uzun hikaye ama ozetlersek, ben bu ay dogum kontrol hapi kullaniyordum, 3 aylik olanlardan. Iki ayi bitirdim, gecen hafta lekelenmelerim basladi ki normal de hic olmaz, doktorumu aradim, dogum kontrol hapini birak, adet olmayi bekle dedi. Hapi biraktim, iki gun sonra lekelemeler bitti...normalde son haptan 3 gun sonra adet olurum, ama gelen giden yok...adet belirtisi de yok... bu arada ben bazi sebelerden kan sulandici igne oluyorum gunde iki kez...yani adet olursam yogun kanamali olmasi gerek, lekelenme seklinde degil....aklim cok karisik....gece mide bulansi ile uyandim, cok kotuydu, kusmaktan icim disima cikti, esim acile gidelim dedi ama istemedim, en son ilac aldim uyuyakalmisim...nerdeyse bir haftadir gece 3-4 gibi tuvalete uyaniyorum ben cok uyanan biri degilim, iki saate bi tuvalete gidiyorum ki bu yine normal degil... cuamrtesi test yaptim negatifti, doktora ulasmaya calisiyorum....ama ulasamadim henuz..yurtdisindayim, oyle kan testi de yaptiramiyorum hemen...arada derede kaldim...Korunuyorduk ama olursa da cok mutlu olacaigmizi anladim..ins benimledir bebegim..:emir_bebek:

Bu arada benim son adet tarihim Subat sonuydu, dedigim gibi iki aydir dogum kontrol hapi kullandigim icin tarihler cok karisik, ne zaman yumurtladim nasil oldu bilmiyorum..icinizde lekelenmesi olan oldu mu? lekelenmeden kac gun sonra positif sonuc aldiniz?

Kızlar pazar sabah kan tahlilim 149 du akşamında kahverengi akıntım başlamıştı.dün doktora gittim kan tahlilim 287 çıktı.doktor düşük iğnesi ve hap verdi.sürekli yatmamı söyledi.rapor aldım evdeyim.hayırlısı artık.Ne kadar zor süreçler Allah herkese yardım etsin.isteyen herkese versin.

Kızlar pazar sabah kan tahlilim 149 du akşamında kahverengi akıntım başlamıştı.dün doktora gittim kan tahlilim 287 çıktı.doktor düşük iğnesi ve hap verdi.sürekli yatmamı söyledi.rapor aldım evdeyim.hayırlısı artık.Ne kadar zor süreçler Allah herkese yardım etsin.isteyen herkese versin.
geçmiş olsun canım , yüreğini ferah tut aklına kötü şeyler getirme allah'ın izniyle bu günler de geçcek dinlenmene bak

S sinkar yaptınmi canm test ben regl oldum doktora gittim bgun prolktin biraz yüksek cikti her gittiğimde bisey çıkıyo ama bunada sükür :KK43: klomen e baslıyorum tekrar yumurtann drumuna göre aşılama yaptırıcaz :KK43: her doktora gidisimde umudum biraz daha azaliyo :KK43:
cnm merhaba bende buğün malesef adet oldum :KK43: üzüldüm, çöktüm artık :KK43: yarın doktora gidecegım hormon testimi yenileyecegım, eşimde tekrar sperm testi yapıcak ve ürolojiye muayene olacak.... cnm klomenle aşılamada tutma şansın düşük, iğne tedavisiyle yumurtanı geliştirsinler öyle aşılama ol istersen .... ben öyle yapıcagım .... şansın açık olsun kuzum... buğün miaraç kandili bol bol dua edelim :KK43:

nasıl öğrendin anlatsana ne güzel darısı bizlere olsun inşallah
Canım ben erken gebelik testiyle 5 gün önce öğlenmiştim zaten dün de kandan baktırdık bakalım bu akşam tekrar baktıracağız bhcg ye değerin 2 katına çıkması gerekli çok heyecanlıyım:KK17:
inş darısı başınıza:KK49:

Canım ben erken gebelik testiyle 5 gün önce öğlenmiştim zaten dün de kandan baktırdık bakalım bu akşam tekrar baktıracağız bhcg ye değerin 2 katına çıkması gerekli çok heyecanlıyım:KK17:
inş darısı başınıza:KK49:
tebrik ederim tekrar ne mutlu sanainşallah katlanarak artmıştır değerin,rabbim sorunsuz gebelik nasip etsin ,hayırlısıyla sağlıkla kavuş bebişine...aminnn aminnn bize de nasip etsin allah'ım inşallah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine :dua:

tebrik ederim tekrar ne mutlu sanainşallah katlanarak artmıştır değerin,rabbim sorunsuz gebelik nasip etsin ,hayırlısıyla sağlıkla kavuş bebişine...aminnn aminnn bize de nasip etsin allah'ım inşallah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine :dua:
Çok teşekkür ederim canım inş hepimizin güzel haberleri olur 2017 Ocak hepimize kuzularımızı getirir.
senin bat ne zaman

Çok teşekkür ederim canım inş hepimizin güzel haberleri olur 2017 Ocak hepimize kuzularımızı getirir.
senin bat ne zaman
aminnnn aminnn inşallahh
benim bat yarın ama tüm belirtiler fazlasıyla mevcut karnım dolu :KK43: 24saati bile bulmaz yerim kırmızı kartı :duduk::kızgın:

Kızlar merhaba bende ocak annesi olacağım kısmetse. Umarım hep beraber güzel güzel geçiririz bu süreci ama benim daha çok yeni batım 2 mayıstı :KK39:

Merhabaa hayırlı olsun :) benim de bat 2 mayıstı ve ben de geçen salı öğrendim kan testiyle :) değerlerim biraz düzensiz arttı benim, senin beta değerlerin nasıl?

aminnnn aminnn inşallahh
benim bat yarın ama tüm belirtiler fazlasıyla mevcut karnım dolu :KK43: 24saati bile bulmaz yerim kırmızı kartı :duduk::kızgın:
canım ben hala adet olacak gibiyim merak etme o da hamilelik belirtisi sen umudunu yitirme yap testini hayırlısı olur inş

Merhabaa hayırlı olsun :) benim de bat 2 mayıstı ve ben de geçen salı öğrendim kan testiyle :) değerlerim biraz düzensiz arttı benim, senin beta değerlerin nasıl?
Merhaba seninde hayırlı olsun :) Pazar gecesi 535 çıktı bhcg bu gece yine baktıracağız bakalım heyecanlıyım. Senin kaç ki değerlerin doktora gittin mi ?

X