- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.655
- Konu Sahibi Citolesgen
- #1.081
Kızlar tüylerinizle Nasıl savaşıyorsunuz? Ben normalde aylık bir güzellik salonuna gidiyordum. Sir ile aldırıyordum bütün vücudu hijyen açısından güvenilir bir yer. Ama bir zararı olur mu ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımİnş benim de durur böyle canım çok heycanlandım umarım hamileyimdir
Ben lazerliydim ama hamilelikten sonra olmayan tüylerim birden uzadı canım. Hiçbir şey yoktu önceden. Artık napıcam bilmem. Jilet herhaldeKızlar tüylerinizle Nasıl savaşıyorsunuz? Ben normalde aylık bir güzellik salonuna gidiyordum. Sir ile aldırıyordum bütün vücudu hijyen açısından güvenilir bir yer. Ama bir zararı olur mu ki?
Ben lazer yaptırmıştım her yerime o yüzden tüy sıkıntım yok. Genital bölgeye dikkat et canım. Kendi ağdanı götür bence. Ya da ordan sana bir ağda açsınlar sana versinler sen her seferinde onu götür.Kızlar tüylerinizle Nasıl savaşıyorsunuz? Ben normalde aylık bir güzellik salonuna gidiyordum. Sir ile aldırıyordum bütün vücudu hijyen açısından güvenilir bir yer. Ama bir zararı olur mu ki?
Lazerli olmak ne büyük şans kuzum oh ne rahat! Ben tedirginlikten yaptıramamıştım.Ben lazerliydim ama hamilelikten sonra olmayan tüylerim birden uzadı canım. Hiçbir şey yoktu önceden. Artık napıcam bilmem. Jilet herhalde
mantıklı bunu yapabilirim canım ama ben kasılmadan çok korkuyorum.Ben lazer yaptırmıştım her yerime o yüzden tüy sıkıntım yok. Genital bölgeye dikkat et canım. Kendi ağdanı götür bence. Ya da ordan sana bir ağda açsınlar sana versinler sen her seferinde onu götür.
Hmmm o kısmı bilemicem ama çok fazla etkilermi ki acabamantıklı bunu yapabilirim canım ama ben kasılmadan çok korkuyorum.
Ben lazerliydim ama hamilelikten sonra olmayan tüylerim birden uzadı canım. Hiçbir şey yoktu önceden. Artık napıcam bilmem. Jilet herhalde
Bende henüz yok canım. Ben normalde de duygusal biriyim. Bakalım belki önümüzdeki hafta olur bende de.Kızlar sizde ağlama oluyor mu? Yani en ufak bişeye göz dolması? Duygusal dengesizlik ve sinir?
Kuzum belki yerleşmedir.Kızlar siz siz olun keseye vajinal baktirmayin. Hafif lekem geldi pembe mi kahve mi anlayamadım. Hafif ağrim da var. Idrar yaparken yanma da oluyor. İdrar yolu enfeksiyonu mu düşük riski mi bilmiyorum. Çok üzgünüm
Düştüğü de aklından çıkar Can'ım. İçin rahat edecekse yarın doktoru ararsın canım.Kuzum belki yerleşmedir.
Gözün aydın canım darısı başımızaKizlar ben doktora gittim geldimmmmm. Kesem olusmus. Sikintu yok kese gayet guzel dedi. Gebelik testlerini yapalim dedi. İdrar verdim. Kan icin de yarin gidecegim. 7 tup kan vereceksin dedi. Ama kan icin aclik tokluk sekerleri de bakiliyormus o yuzden yarin sabah tekrar gidecegim. 15 gun sonra tekrar gel dedi. Ama ben o zamana zaten kendi doktoruma randevu aldim ona gidecegim. Simdilik tum testleri halledeyim diye once devlet hastanesine gittim. Devlet hastanelerine gidecek arkadas varsa kesinlikle erkek doktora gidin. Kadin doktorlar cok kalabalik. Ben erkek doktora aldim randevu ve hep randevu saatimden once alindim iceriye. Ha tabi ozeldeki gibi uzun uzun sohbet edip herseyi sorcak zaman olmuyor. Ama ilk testlerin tamamini yaptirabilirsiniz bu sayede. İnsallah hepimiz saglicakla tamamlayalim bu sureci
Bende 11. Haftada öğrenmiştim ama 16 da kesinleştirmişti.erken haftalarda yanılma oluyormuş.sağlıkla gelsinler inşallah , hayırlı evlat olsunlar...12 haftalıkken kızımın cinsiyetini öğrenmiştim.
Bunda da öyle olursa 7 hafta sonra öğreniriz inşallah :)
Gözün aydın canım.ben ilk kızımda vajinal baktırdım ve hiçbişey olmadı şükür.Ben geldim Dr dan. Kesem karından gözükmedi , dış gebelik ihtimalini ortadan kaldırmak için vajinal baktı Dr. Öylelikle göründü kese minicik mercimek tanesi kadar Vajinal muayeneden zarar gelmez dimi kızlar , düşüğe falan yol açmaz inşallah. Gerçi Dr uma güveniyorum ama olmaz bişey inşallah
Bir dahaki aya inşallah.olsun canim bidahaki ay insallah
12 haftada karnın baya büyür amaBiz söylemedik 12. Haftaya kadar da söylemicez eşimle öyle anlaştık
Bende oldu açık pembe akıntı gibi iki gün üst üste bir sefer çamaşırımda gördüm.Kızlar yerleşme kanaması olan oldu mu? Reglime daha 5 gün var ve hafif pembemsi bi kan geldi, işk defa böyle bişey görüyorum. Sizde nasıl oldu?
Ben yerleşme kanamasini yaşayali çok oldu canm yaa , daha bat gelmemiştiKuzum belki yerleşmedir.
canim lekelenmeler arada olabiliyormus korkma ama istirahat et. progesten kullaniyor musun? başka bi topicte hamile kalan arkadaslarin çoğu ilk aylarinda hep lekelenme yaşadı ama bebekleri sağlıklıBen yerleşme kanamasini yaşayali çok oldu canm yaa , daha bat gelmemişti