2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Ablan HAKLI bence de bu arada 2 gündür kahverengi akıntım var daha önce hiç olmamıştı moralim çok kötü
Ay canım moralini bozma benimde olmuştu kahve rengi akıntım. Progestan kullan dedi dr verdi. Ama ben onu 2 gun içtim birdaha içmedim. Cünkü bense baş dönmesi cok yaptı bırakmak zorunda kaldım. Bneimde ilk defa olmuştu canım. İstersen doktora gözük derim. Belki sanada iğne yaparlar. Bana 1 tane yapmışlardı.
 
Kızlar merhaba hepinize! Dün helak oldum ama yetiştik.
Bebeğimiz iyiymiş teyzeleri büyümüş yaklaşık 5 cm olmuş benim minnakım 11+5 görünüyor ultrason ölçümünde. Ense kalınlığı 1.56 çıktı doktor gayet normal dedi.
İkili tarama testi dışında daha güvenli bir test önerebilir misiniz dedim nifty testi sordum nifty testin Çin kaynaklı olduğunu ve çok da önermediğini söyledi kendisinin Amerika'ya örnek gönderildiğinde cinsiyet kromozom anomalilerin dahi tarandığı bir test varmış onu önerdi maliyeti 900 dolar kabul ettik biz de iki tüp kan verdim. Böylelikle ikili üçlü testlere gerek yok dedi.
Demir takviyesi ve coraspin önerdi.
Kabızlıktan söz ettim bir günü aşarsa bir şurup yazdı onu kullanın dedi.
30 dakikalık hafif tempolu açık hava yürüyüşüne izin verdi.
Çatlak kremi olarak lierac yazdı.
Ben risk yoksa artık sir yaptırabilir miyim dedim? Evet dedi artık serbest.
 
Kızlar elevit için nette ufak bir araştırma yapmıştım. İçinde domuz jelatini olduğu için ilgili firmaya dava açılmış. Hatta firma domuz jelatini olduğu iddiasına olumsuz yanıt vermiyormuş. İsterseniz sizde bir bakın. Artık drların vitamin verme dönemine yaklaştığımız için sizinde haberiniz olsun istedim. Benim için bu ilaç artık şüpheli olduğu için zamanı geldiğinde başka ilaç kullanmayı düşünüyorum
 

Bana da tüp bebek doktorum elevit vermisti.bu domuz jelatininden dolayı ben muadili olan decaviti kullaniyorum onun yerine.icerik ayni.
 
Bende ilk gün riskim var diye progestanla birlikte decavit vermişti dr. Hala da kullanıyorum bakalım bende Cumartesi gidicem kısmetse dr.a.

Peki sir agda su anda riskli mi? Ve riskliyse siz nasıl siz nasıl temizlendiniz bu dönem?
 
deli_mavi_59 canım haberlerin Harika çok çok sevindim inşallah sonuçların da Harika canım tebrik ederim nazlı prensesin sağlıkla gelsin inşallah. Ben de hareketlerini gördüm pek güzel bir şeymiş ellerini kollarını ayaklarını oynatıp zıplaması bir de dönüyor geriniyor falan pek tatlı.
 
Merhaba bana yasaklamıştı doktor hem kasılma olur diye hem de hijyen sorunu olur diye bu haftadan sonrası için izin çıktı. Ben sadece özel bölgemi jiletle aldım. Ama içime hiç sinmiyordu.
 
Burası ne kdr büyümüş ne kdr güzel olmuş ya. Çok duygulandım. 10. Sayfada bıraktım 1000 sayfa olmuş herkes arkadaş olmuştur. İnş herles iyidir kimseyi tanıyamıyorım. Bir önceki hamileliğim gibi hergün aktif olamıyorum yazamıyorum yazamam da. Ama her gün bakmaya çalışacağım.
Herkese mutlu hanişlikler diliyorım. Benim daha 10. Hafta ama karnım aşıro derecede şiş 5 aylık gibi. Sebebini meral ediyorım o kdr. Onu. Haricinde herşry rutin:)
Kusmalar bayılmalar uykusuzlık falan:)
 

Maşallah
Ben de ikili testte risk çıkarsa bu Amerika'ya gönderilen tarzda kromozom testi düşünüyorum. .
Çünkü ikili üçlü testlerde risk yüksek çıksa da bebeklerin saglikla dünyaya geldiği örnekler çok. .bu kromozom testi daha garanti sonuç veriyor.. o stresi yaşamak da zor çünkü. .
İnşallah sonuçlar da iyi gelir canım, paylaştığın bilgiler için de teşekkürler. .
Demir hapı tamam da coraspin ne içinmiş? 3.aydan sonra kan sulandırıcı mi almak lazım illaki yoksa senin bünyeye özel bir durum mu var? Onu merak ettim.
 
Canım çok teşekkür ederim Allah bütün kuzulara sağlık versin. İnşallah hepimizin sonuçları güzel gelecek. Evet bu testin duyarlılığı %99.9 imiş bu da beni rahatlattı.
Coraspin preeklampsi ( gebelik zehirlenmesi) riski için tedbiren başlayalım dedi. Ben değerlerimde bir anormallik mi var dedim? Yok her şey yolunda görünüyor dedi sadece tedbir amaçlı 3. Aydan sonra veriyorum dedi.
 
C
canım Progestan kullanıyormuşsun sen de de kahverengi akıntı Oldumu
 

Anladım canım teşekkürler. . Her tedbire tavsiyeye açığız şuan.. Bende de varis , dolaşım problemi var belki ben de onla alakalı kullanırım doktorum önerirse. .
Gerçi doktorun hatırlatacaktır, daha uzun haftalar da var ama aklıma geldi ,sanırım doğuma yakın coraspin ı bırakmış olmak ve son içtiğin tarihi not etmek gerek. Anestezi, omurilikden yapılan epidural filan için önem arz ediyor. Arkadaşım doğum yaptı da aklımda böyle kaldı..senin de bilgin olsun
Aramız 4-5 gün demek bebis ler 6 cm oldu nerden nereye milimetrelerden santimetreye
Benim de cuma günü kontrol sabırsızlıkla bekliyorum bakalım. . Allah korusun minnaklarimizi. .
 
Kızlar ne güzel haberlerle gelmişsiniz. Maşallah maşallah. Çok mutlu oldun. Darısı biz bekleyenlere.

Hopluyor zıplıyor diyenler o kadar merak ettim ki gülerek okudum. Cam atıyorum görmek için.

Bende çok hastayım kızlar. Annemdeyim iki gündür. Hamilelikte zormuş gerçekten hastalık. Sadece ilaç değil bitkisel şeyleri de çok çok tuketemiyorsun. İnşallah bir daha hasta olmam ve inşallah hiçbiriniz olmazsiniz.

Hepinizı öpüyorum.
 
Kızlar bu gece çok fena sıtmalandım Dışarıda Cafedeydik. Kalın hırkam da vardı halbuki üzerimde. Sanırım otururken baya üşümüşüm anlamadan. Ayağa kalkıp yürümemle olduğum yerde kilitlenmem bir oldu. Bir adım atamadım. Sanki karlı buzlu sular döküldü üzerime. Felaket kasıldım titredim sıtmalandım. Bir tür panik atak krizi miydi acaba Bebeğime birşey olmamıştır inşallah çok korkuyorum
 
Hanımlar progestan hap olarak beni mahvediyordu doktor fitil olarak kullan Dedi bekledim ilaç yazsın diye ne ilacı yazıcam yuttuğun hapı koyacaksın fitil olarak Dedi , akıntım biraz fazlalaştı ama ilacı içer içmez görünen bulantı artışı , halsizlik ara ara yarattığı baş dönmesi yok oldu. Keşke en başından bilseydim dedim .
 

benim SAT 7 temmuz :) seninle aynı sayılırız.
hamileliğin ilk 3 ayında bulantı ve kusmadan dolayı kilo değişimi olmayabiliyormuş hatta kilo verilebilirmiş de ama korkulacak birşey değil galiba. Tabi ki yiyememekten artık baygın düşmüyorsan.
Halsizlik zaten hamileliğin olmazsa olmazı herhalde :) Endişelenme :) Bol bol uyu dinlen vitamince zengin şeyler tüketmeye özen göster.
Bebeğin de sen de gayet iyisinizdir ama doktoruna şikayetlerinin hepsini söylemekte fayda var :)

Göğüs ağrısı benim 3.haftadan başladı ve 7, 8. haftalarda zirve yaptı çok fenaydı ama şimdi azaldı gibi.
Benim mesela cok iştahım arttı 2kat yemek yiyorum yemezsem kanım çekiliyor gibi hissediyorum. Ben de yiyorum :)
Ve hamile olmadan önceki kiloma göre 2,5 kg almış bulunmaktayım ama insanlar beni 4aylık falan zannediyor
Çok ta kilo iyi değilmiş diyorlar. Hamilelikten önce her gün spor salona giderdim ama kanama olduğundan dolayı artık gitmiyorum hareketim kısıtlandı anlayacağınız. Acaba diyorum yogaya mı başlasam
 
Hayırlı olsun canım.sana defalarca dedim nazlı bir kızın gelecek diye tutturdumsağlıkla gelsin inşallah nazlı berra.kendimede şiddetle erkek hissediyorum ama bakalım ayın birinde kontrolüm var cinsiyet söyler mi acaba.
@Kilim ve tohum senin de benle aynı belirilerin o yüzden senide hep erkek düşünüyorum.bakalım çıkacak mı
 
Bu arada herkese günaydın.gece 1 de yattım ve sabah 6 da uyandım.ne zaman geçecek bu uykusuz dönemler acaba çok merak ediyorum.zaten doğurunca sabahlara kadar uyku haram olacak bari şimdi az uyuyabilsemde enerji toplasam ama nerde
 
canım merhaba bence korkulcak birşey yoktur 6 haftalıkken hemde yazın en sıcak döneminde bana da olmuştu o kadar üşüyüp kitlendiğimi hatırlamıyorum. birşey olmamıştı şükür. sanırım metabolizmayla alakalı oluyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…