• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Yalnızca sırtta olmuyor kızımda sırtımda olmuştu. Bu doğumumda. Karnımın alt tarafı hafif sizlamaya başladı sonra çoğalmış kasiklarimda da olmuştu . Siklasmissa doktorunuzla görüşün siklasinca acil sezeryana alindim
Akşam tekrar bekliyor beni, bi de adetin son günleri gibi hafif kanlı akıntı başladı, bugün hayırlı haberlerimi veririm inşallah 🥲🫠

Bende de şuan altan baskılar var ara ara batar gibi ağrı oluyor bacaklarımı kapatınca özel yerim ağrıyor iç kemiklerim arada ıkınma geliyor şuan için böyle hafta içi kontrolum var 3 gundur uyuyamıyorum midem tuhaf iştahım da yok gibi 36dayım

Kızlar sezeryan doğumdan sonra ayakları şişen var mı? Hamilelik sürecinde ayaklarımda şişlik yaşamadım ama doğumdan sonra balon gibi şişti, tecrübeli olan biri varsa ne yapabilirim, dinlenemiyorum da bebekten dolayı uzun süre..

Kızlar sezeryan doğumdan sonra ayakları şişen var mı? Hamilelik sürecinde ayaklarımda şişlik yaşamadım ama doğumdan sonra balon gibi şişti, tecrübeli olan biri varsa ne yapabilirim, dinlenemiyorum da bebekten dolayı uzun süre..
Ben doğum yapalı 2 gün oldu balon gibi hamilelikte hiç sismemisti ama bana spinal anestezi oldum ondan dolayı dediler bi de doğumdan sonra ödem olabilir dediler bol su iner dendi ama daha indiği yok

Rabbim şifa versin bebişine hiç morelini bozma erken farkedilmiş tedavisi bitsin hiç bişeyi kalmaz hiç kafana takma sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun tabi anne yüreği biz ne kadar desekte için içini yicek Allahın izniyle iyleşcek cok geçmiş olsun😊
Amin inşallah. Güçlü kalmaya çalışıyorum ama tabi bir an olsun aklımdan çıkmıyor yinede elhamdülillah bin şükür rabbim beterinden korusun inşallah

Benim ayak bilegim o kadar inceydiki inan iki bacak kalınlığında sisiklik oluştu tabi birde çok ayakta kalmaktan olduğunu dusunuyorum hastaneye gitgel sürekli ayaktayım eve gelince eğilip kalkmakta çok zorlanıyorum bebeğin uyuyunca kendine zaman ver ve dinlenmeye çalış ev işi kalsın senden önemli değil

Kzlar doğumdan sonra kilosunu takip eden varmı ne kadar verdiniz benim birazda sitresten olsa gerek iştahım da tamamen kapandı tabi elimden geldiğince sütüm olsun diye zorluyorum kendimi ama 72 den 64 oldum

Bugun sizinde doğumunuz vardı sanırım nasılsınız iyisinizdir inşallah 😊
Eveet bugün sabah doğum yaptım ben de 🥰 ağrım oluyor ama oldukça ağrı kesici vurduruyorum iyi geliyor baya.. bebiş emmekte zorlanıyor en büyük problemimiz şuan bu :KK43: bir de yarın hastaneden taburcu olabilmem için gaz çıkarmam şartmış o gaz bir türlü çıkmıyo baya da yürüdüm ha
Sevindim geçmiş olsun sağlıcakla büyüt bebişini😌ilk günler emmede sıkıntı olabiliyor düzelir inşallah...büyük wcnize cıkabildiniz mi büyüğe cıktıysanız taburcu olursunuz..ayaklarınızı belinizi sıcak tutun şekerli ılık su için komposto suyuyla petibör bisküvi yiyin gaz ve wcye cıkarsınız yürümenizi aksatmayın.
çok teşekkür ederiim 😍 çıkamadım tuvalete lavman yptılar öyle taburcu ettiler 🥲

Kizlar alinti yapamadim.. nisan geldi diye daha fazla beklemedik.. 13.30 da dogum yaptim sezeryanla..zaten ptesi icin plan yapmistik... cok sukur iyiyiz. 38+1 3.550 52 cm... su an yanimda oglusum.
DArisi bekleyenlere..yolu ne olursa olsun saglikla kavusmaniz dilegiyle. 🥰

Kizlar alinti yapamadim.. nisan geldi diye daha fazla beklemedik.. 13.30 da dogum yaptim sezeryanla..zaten ptesi icin plan yapmistik... cok sukur iyiyiz. 38+1 3.550 52 cm... su an yanimda oglusum.
Maşallah darısı bize 🧿❤️ Allah analı babalı büyütsün inşallah

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün 🥰🤲🏻

kızlar ben bir şeyi merak ediyorum, doğum yapanlar cevaplarsa sevinirim. Ultrasonla ne kadar uyumlu çıktı boy kilo gibi durumlar 😇

Back