- Konu Sahibi kediannesibiri
- #30.221
Tüp bebek tedavisi gördüm tedaviye başladığım zaman 55 kiloydum ilaçlar vs bir ayda 63 kilo oldum gebeligimide 63 kiloyken öğrendimKaç kilo ile hamile kalmıştınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüp bebek tedavisi gördüm tedaviye başladığım zaman 55 kiloydum ilaçlar vs bir ayda 63 kilo oldum gebeligimide 63 kiloyken öğrendimKaç kilo ile hamile kalmıştınız?
Bende yapmadım, nasipse cuma günüKızlar hâla doğum yapmamış kaç kişi kaldık acaba
Yazdıysanızda kaçırdım, bebeğiniz iyidir umarım stresten oldu yazmışsınızTüp bebek tedavisi gördüm tedaviye başladığım zaman 55 kiloydum ilaçlar vs bir ayda 63 kilo oldum gebeligimide 63 kiloyken öğrendim
Benim boy haftayla uyumluydu 37+5 doğum yaptım 48 cm çıktı ama kiloda 2 hafta gerilik vardı 37+5 iken 35+1 le uyumlu çıkıyordukızlar ben bir şeyi merak ediyorum, doğum yapanlar cevaplarsa sevinirim. Ultrasonla ne kadar uyumlu çıktı boy kilo gibi durumlar
Evet malesef öyle bir durum var bebeğim üç gün olacak bu akşam itibariyle kuvezde kalıyorYazdıysanızda kaçırdım, bebeğiniz iyidir umarım stresten oldu yazmışsınız
Ben varım malesef suan 37+6 yim, 15 dk sonra 38
Benim de 39 oldu şu saat itibariyle. Hayırlısı kızlar inşallah bizler için de .Sağlıkla, kolaylıkla kavuşalımBende yapmadım, nasipse cuma günü
Sebebi ne peki, şu kuvöz haberinden sonra çok tedirgin oldum.Evet malesef öyle bir durum var bebeğim üç gün olacak bu akşam itibariyle kuvezde kalıyor
Amin Allah razı olsun. Doğumdan sonra iki gece benle kaldı hastaneden sonra yani sonra rutin bir kontrole götürdük yüzüne bakınca hicbirsey farkedilmiyor normal görünüyor ama agladiginda yüzünün sol tarafında hiç mimik oluşmuyor kaslarını oynatamiyor doktorlar sinirlere bağlı asimetri olduğunu düşünüyorlar ultrason temiz çıktı ama emar ve genetik tarama testini yapacaklar ve pazartesi net bilgi veririz dedilerSebebi ne peki, şu kuvöz haberinden sonra çok tedirgin oldum.
Allah şifa versin
Doğum yapalı 12 gün oldu ayaklarımin üzeri balon gibi bacaklarım da şiş. Doktorumla görüştüm hamilelik boyunca kan sulandırıcı kullanmıştım doğumdan sonra da 10gun kullan sıkıntı yok dedi. Hiç inme gibi durumda yok . Hastanede de eve çıktığımda da hiç yatmadım ondan inmedi sanırım.Kızlar sezeryan doğumdan sonra ayakları şişen var mı? Hamilelik sürecinde ayaklarımda şişlik yaşamadım ama doğumdan sonra balon gibi şişti, tecrübeli olan biri varsa ne yapabilirim, dinlenemiyorum da bebekten dolayı uzun süre..
Geriden geliyorum ama uanlız değilsin 14 ekimde bende varımHAdi hayirlisi 14 ekime yalniz kaldim :) bende cumaya istemistim..1 e giden kizim.var . Okuldan uzak kalmasin diye... ama ameliyathanede yer.yok diye planli degisiklik yapilmadi..
Pazartesi sezeryanım sayılırmıyımKızlar hâla doğum yapmamış kaç kişi kaldık acaba
Canım bence bu doğum sancısı. Özellikle ıkınma oluyorsa kendiliğinden.. Bence de ihmal etme. İlk gebelik miydi?Hiç iyi deilm gece oturdum ağladım o kadar uykum vardı ki başım ağrıdı Gece 10 defa sancı yokladı yoklamaya da devam ediyo kasık kısmımdan vuruyo hafif bel yarım saate bir geliyo bi sekılde daldım uykumdayken bile ağrı geldiğini anlıyorum büyük wc varmış gibi kendiliğinden ıkınma oluyo salı günü randevum var artık sıklaşırsa gitcem strese girdim
Doktorda önemsemedi biz 100 ün altına sancı demiyoruz var daha vaktin dedi üstüne de 4 gün geçti 100 ün üstüne çıkması kazım seni yatırmam için dediBenimde 70.80 le başladı sancım ama o sancilarda bile dayanılmaz ağrı oluyordu tabi benim o sancıyla 3.4 cm acilmam vardı üstüne çıkmadı acilmam yine sezeryan şart oldu
2.gebeliğim öyle sıklaşan ıkınma yok uzun ağrılı ıkınma deil şimdilik az cok anlıyorum o ıkınmanın nasıl olduğunu ilkte cok yaşadım gün içinde farklılık olursa giderimCanım bence bu doğum sancısı. Özellikle ıkınma oluyorsa kendiliğinden.. Bence de ihmal etme. İlk gebelik miydi?
Allah'ım tez vakitte şifa versin ya şafi inşallahMerhaba arkadaşlar ekim başı doğumum olcaktı ama erken doğdu bebeğim prematüre bebek dualarınıza ihtiyacım olduğu için yazıyorum hamilelerin duası kabul olurmuş bebeğimde emme yutma refleksi gelişmiyor lütfen dua edermisiniz Rabbimin bi mucizesi olsunda bebeğim emsin yutsun 90gündür yogunbakımda yatıyoayaklarında sorn vardı ayaklarıda alçıda
Hayırlı olsun Gökçe bebekBen de doğum yaptım 12ekim Gökçem doğdu
Canım bende de oldu aynı şey. Ama yarım saat sürdü 2 gecedir geçti. Sanki büyük tuvaletim var gibi hissettiriyor ama aslında yok. Az sürdüğü için beni çok zorlamadiHiç iyi deilm gece oturdum ağladım o kadar uykum vardı ki başım ağrıdı Gece 10 defa sancı yokladı yoklamaya da devam ediyo kasık kısmımdan vuruyo hafif bel yarım saate bir geliyo bi sekılde daldım uykumdayken bile ağrı geldiğini anlıyorum büyük wc varmış gibi kendiliğinden ıkınma oluyo salı günü randevum var artık sıklaşırsa gitcem strese girdim