- 16 Haziran 2018
- 764
- 1.885
- 113
- Konu Sahibi elektroforez
- #14.781
Çok güzelKızlarrr biliyorsunuz benim çocuk son kontrollerde erkek çıktı, Asil Çağan ismi sizce nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzelKızlarrr biliyorsunuz benim çocuk son kontrollerde erkek çıktı, Asil Çağan ismi sizce nasıl?
Hepsi şifa olsun inşallah evet bende araştırdığımda gebelikte güvenilir gördüm. Hayırlısıyla vurulacağım bakalımYok toplamda iki tane olmus olacak. Hic hatirlamiyorum hangisiydi, biraz arastirdim adacel ve boosterix kullaniliyormus buarada, ikisi de iyi duruyor, fda onayli, hamileler icin guvenli vs . Benimki de eski asidan farkli olabilir, bunu doktor ofisinde yapicaklar artik ne cikarsa
İnşallah çıkmıştır ya3-5 parça kalmıştı jsgd
benim de aşağıda dedi ama çıkmış mıdır acaba bilemedim. karnımın şişliği yukarı çıktı bu hafta. Onunla mı ilgili acaba. Geçen pazar göre kardeşim dün akşam gördü oha abla nolmuş karnın çıkmış bi anda dedi sdkjfh
Çok güzel benceKızlarrr biliyorsunuz benim çocuk son kontrollerde erkek çıktı, Asil Çağan ismi sizce nasıl?
BayıldımKızlarrr biliyorsunuz benim çocuk son kontrollerde erkek çıktı, Asil Çağan ismi sizce nasıl?
Ama ben onun ayaklarından öperim oy kuzum benim yarıladık canım benim sağlıkla hayırla gelsin vaktimizHersey cok guzel olcak yarısı bıttı yarısı kaldıbu hatıralarımızda erkeklerın askerlık anıları gıbı bızımle kalacakbir bakmısız subatın sonu gelmıs,cok rahatsızlanırsam taktırırım canım benım cok tesekkur ederımbir adet ayak bırakıyorum buraya tüm moralımız duzelsın
Güzel Çınar, Ardıç, Çağatay bunları da beğeniyorum öneri olsunKızlarrr biliyorsunuz benim çocuk son kontrollerde erkek çıktı, Asil Çağan ismi sizce nasıl?
Ben bezmi alemde yaptıracaktım doktor burayı dedi hangisi daha güvenli kafam karıştıGoogle yorumları var mı isterseniz bir bakın benim firma da yeni bir firmaydı istanbul'daymış zaten laboratuvarları yaptırdık çok şükür temiz geldi darısı detaylı ya
Ben bezmi alemde yaptıracaktım doktor burayı söyleyince hangisi daha güvenilir bilemedin kafam karıştıTeşekkür ederim
Ben bezmi alemde yaptıracaktım doktor burayı söyleyince hangisi daha güvenilir bilemedin kafam karıştıGenoks lab yaptırmıştım ben burayı duymadım canım
Lansinoh aldım ben 35. Haftadan itibaren sürcemEvet bende bu ikilemde kaldım Lansinoh kremi öneriyorlar sanırım bir de.
Doğru diyorsun en iyisi lazım olursa almak zaten her şey ayağımızın dibindeAbimin eşi yegenim dogdugunda yanls emzirmeye baslamis o yuzden acıdan aglayarak emziriyordu. Saglkocagindaki hemsire dogru emzirmeyi ogretti bide krem surdu hemen gecmisti. Yani belki gumus kapaga gerek kalmaz diye dusunuyorum
Ya benim de alınacaklar listemde. Hatta tanıdıklarım ne lazım diye soruyor aldırabilirim onlaraKızlar belki bazıları için çok saçma ve gereksiz bir ürün gibi gelebilir ama e bebekteki bu bebek bezi çöp kovası bana çok mantıklı geldi, ben almayı düşünüyorum. Biraz pahalı olduğunun farkındayım ama biriktirip herhangi bir gıda atığına temas etmemesi ve koku yapmaması için bile almak için yeterli bir sebep. Daha uygun poşetler de var sonrası için, düşünen varsa e bebeğe bir bakın derim, korbell marka şu an fiyatı da indirimli
Evettt ya benim de sabahları oluyor sanki diyorum çiş mi yaptımKızlar su gibi akıntınız olur mu sizin de böyle ya bu aralar su gibi akıntım oluyor altım hep ıslak sanki korkuyorum bebeğin suyu mu diye
Masallah canim bizim de burun tam sekli yok16+6da böyleydi bizim epey belli olmaya başladı.
Canim dut kuru seker cikarabilir kizilcik oneriyorlar bir de yaban mersini doktorum bana urinonvef onerdiAyy ben de idrar yolu enfeksiyonu oldum yaa En son kaç sene önce oldum hatırlamıyorum bile
Dut kürü yapan olmuş muydu bu şikayet için, konuştu sanki ama
İnan bilgim yok doktorun burayı önerdiyse vardır bildiği canımBen bezmi alemde yaptıracaktım doktor burayı söyleyince hangisi daha güvenilir bilemedin kafam karıştı
Ya ben merdiven çıkarken aşırı yoruluyorum nefes nefese kalıyorumCanım benim sen yinede bir taktırsan keşke. Önemsemek lazım. Seninde çok yüksekmiş benim gibi.Zaten seninle aynı şeyleri yaşadık gebelikte günlerimiz bile aynı neredeyse. Zaten hızlı yürümek mümkün değil benim için. Merdiven yavaş çıkıyorum dediğin gibi. Her an küt küt atıyor kalbim Allah yardımcımız olsun benimde ostocare diye bişey magnezyumum.
Yok kuzu bu öyle bir şey değil bizdeki çarpıntı hiç bişey yapmasakta oluyor. Otururkende yatarkende yemek yerkende çok yorucu bişey ve insan korkuyor.Arada mesela ölç tansiyonunu bak nabzın kaç atıyor. Benim 100 üstünde hep kalp atışım.Ya ben merdiven çıkarken aşırı yoruluyorum nefes nefese kalıyorum
Benim saat otomatik ölçüyor dur bakayım. Ama bazen bende de oluyor o yaa. Özellikle yemekten sonra boğazımda atıyor resmen. Normal de spor yaptığım için nabzım 50-60 arasıdır gebelikten sonra iyice arttıYok kuzu bu öyle bir şey değil bizdeki çarpıntı hiç bişey yapmasakta oluyor. Otururkende yatarkende yemek yerkende çok yorucu bişey ve insan korkuyor.Arada mesela ölç tansiyonunu bak nabzın kaç atıyor. Benim 100 üstünde hep kalp atışım.
Bak bakalım kaç çıkacak canım?Benim saat otomatik ölçüyor dur bakayım. Ama bazen bende de oluyor o yaa. Özellikle yemekten sonra boğazımda atıyor resmen. Normal de spor yaptığım için nabzım 50-60 arasıdır gebelikten sonra iyice arttı