2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
benim SAT 7 temmuz :) seninle aynı sayılırız.
hamileliğin ilk 3 ayında bulantı ve kusmadan dolayı kilo değişimi olmayabiliyormuş hatta kilo verilebilirmiş de ama korkulacak birşey değil galiba. Tabi ki yiyememekten artık baygın düşmüyorsan.
Halsizlik zaten hamileliğin olmazsa olmazı herhalde :) Endişelenme :) Bol bol uyu dinlen vitamince zengin şeyler tüketmeye özen göster.
Bebeğin de sen de gayet iyisinizdir ama doktoruna şikayetlerinin hepsini söylemekte fayda var :)

Göğüs ağrısı benim 3.haftadan başladı ve 7, 8. haftalarda zirve yaptı çok fenaydı ama şimdi azaldı gibi.
Benim mesela cok iştahım arttı 2kat yemek yiyorum yemezsem kanım çekiliyor gibi hissediyorum. Ben de yiyorum :)
Ve hamile olmadan önceki kiloma göre 2,5 kg almış bulunmaktayım ama insanlar beni 4aylık falan zannediyor :KK43:
Çok ta kilo iyi değilmiş diyorlar. Hamilelikten önce her gün spor salona giderdim ama kanama olduğundan dolayı artık gitmiyorum :KK43: hareketim kısıtlandı anlayacağınız. Acaba diyorum yogaya mı başlasam
evet ben de yoga düşünüyorum 1,5 kilo da ben almışım ama karnımı özellikle akşamları görsen sanki 6 aylık bebek var.. göğüslerimin büyümesi nefes darlığına sebep olmaya başladı daha şimdiden sonraki aylar için korkuyorum açıkcası..haftaiçi 8-17 işe geldiğim için dinlenme şansım cok zor oluyor akşamları pert oluyorum.. allah hepimizin yardımcısı olsun.. inş çektiklerimize değer sonrası..
 
G
Bu arada herkese günaydın.gece 1 de yattım ve sabah 6 da uyandım.ne zaman geçecek bu uykusuz dönemler acaba çok merak ediyorum.zaten doğurunca sabahlara kadar uyku haram olacak bari şimdi az uyuyabilsemde enerji toplasam ama nerde:işsiz:
Günaydım bende aynı durumdayım bazen şirkette revire gidip biraz kestiriyorum
 
selam anneler , uzun bi aradan sonra merhaba ..

herkesler iyidir umarım , biz ikili testimizi yaptırdık , o kadar güzelki , doktorumdan cinsiyet tahmini istedik % 50 kız dedi :KK49: doktorum asla yanılmaz % 50 si % 100 dür aslında. çünkü kızımda da ikili testte kız demişti. sağlıkla doğsunlar inşallah :nazar:
 
Günaydın kızlar,
Dün bebişlerini görüp güzel haberleri paylaşanların hepsinin gözüaydın :) Çok sevinerek okudum hepsini :spor: Bizim kontrolümüzde 3 ekimde, hem ikili yapılacak hem cinsiyeti söyleyebilirim dedi. Beklemek çok heyecanlı :KK45: Hepimiz hep güzel haberler paylaşalım inşallah :KK200:
 
Günaydın güzel anne adayları... güzel bir gün olsun hayırlı haberler sağlık ve huzurla...

Dün akşam ilk defa batıl şeylere olan düşüncemi kırdım ve eğlencesine alyans testi, cin takvimi ve rus takvimine baktım. Hepsi "erkek" gösteriyor bakalım doktor da doğrularsa testlere güvenim artabilir :KK66:
Alyans testi anını da videoya çektik böyle komik bir hatıra oldu.

Bugün diş doktoruma genel kontrole gideceğim, sakat bir diş varsa çürüme ihtimali olan 2.trimester dönemi tedavi için en iyi zamanmış. Tabi önce kadın doğum doktorundan da onay alacağım diş hekiminin önereceği tedavi ve kullanacağı ilaçlarla ilgili.. hamileliğin ileri döneminde diş ağrıları erken dogumu bile tetikleyebiliyormus Allah korusun, ağrıyan sızlayan dişlerinizi ihmal etmeden halledin derim kızlar. .
Hamilelikte 20 lik diş çekimi bile yapılıyor ki en cerrahi işlemlerden biri dikiş atılıyor vs.

Bakalım inşallah basit bir dolguyla atlatırım kanal tedavisine gerek kalmaz.

Gün içinde görüşmek üzere herkese sevgiler..
 
Günaydınlar,uzın zamandır giremiyorum.Evde tadilat işleri,bayram dönüşü biriken işler derken baya zaman olmuş.İkili testler yapılmış,cinsiyetler öğrenilmiş,bebiş hareketleri görülmüş maşallah ya.Bende kısmetse haftaya ikili test yaptırıcam.Umarım bende güzel haberler veririm.Bu pazartesi dr.gittim ama cinsiyet ile ilgili hiçbirşey söylemedi.Çok ısrar ettim ama söylemedi.Sağlığı yerinde şükür buda bana yetti.
 
Günaydınlar,uzın zamandır giremiyorum.Evde tadilat işleri,bayram dönüşü biriken işler derken baya zaman olmuş.İkili testler yapılmış,cinsiyetler öğrenilmiş,bebiş hareketleri görülmüş maşallah ya.Bende kısmetse haftaya ikili test yaptırıcam.Umarım bende güzel haberler veririm.Bu pazartesi dr.gittim ama cinsiyet ile ilgili hiçbirşey söylemedi.Çok ısrar ettim ama söylemedi.Sağlığı yerinde şükür buda bana yetti.
Bazı doktorlar özellikle bu haftalarda soylemiyo yanılma payı çok yüksek..bi tanıdıgımada kızın olucak dedi doktoru 12.hafta civarı 17.haftada bi baktı erkekmiş :KK70:
 
kızlar benim sat 6 temmuz yani 2 buçuk aylık hamileyim.. gecen haftaya kadar mide bulantısı ve halsizlik şikayetlerimden dolayı sürekli yattım ve hiç kilo almamıştım.. bu hafta çok şükür mide bulantım acıkınca oluyor ama vakum gibi enerjim çekiliyor.. aşırı halsizim umarım bunun başka nedeni yoktur.. kalp atışını 3 hafta önce duyduk ve doktorum bir ay sonra yeniden gel cinsiyetine bakalım dedi.. suan 11. hafta içindeyim.. çok korkuyorum bebeğim iyi mi hamileleliğim devam ediyor mu die.. bu hafta bir bucuk kilo almış görünüyorum çok hızlı aldım birden ve göğüslerim resmen kendini tasıyamıyor.. bunlar normal mi sizce

canım bende halsizlik durumu daha yeni yeni geçmeye başladı tamamen hamilelikten merak etme :KK70:
kanama şiddetli ağrı vs yoksa korkma bebeğin seninledir. benim düşük tehlikem olduğu için 15 günde bir gidiyorum bu ctesi den sonra bende ayda 1 gideceğim kısmetse eminim çok zor olacak benimde :KK70:
göğüslerim benimde çok büyüdü karnımda sabahları inik akşamları kocaman oluyor benimde yani normal şeyler yaşıyoruz sanırım :anneadayı:
 
Kızlar merhaba hepinize! Dün helak oldum ama yetiştik.
Bebeğimiz iyiymiş teyzeleri büyümüş yaklaşık 5 cm olmuş benim minnakım 11+5 görünüyor ultrason ölçümünde. Ense kalınlığı 1.56 çıktı doktor gayet normal dedi.
İkili tarama testi dışında daha güvenli bir test önerebilir misiniz dedim nifty testi sordum nifty testin Çin kaynaklı olduğunu ve çok da önermediğini söyledi kendisinin Amerika'ya örnek gönderildiğinde cinsiyet kromozom anomalilerin dahi tarandığı bir test varmış onu önerdi maliyeti 900 dolar kabul ettik biz de iki tüp kan verdim. Böylelikle ikili üçlü testlere gerek yok dedi.
Demir takviyesi ve coraspin önerdi.
Kabızlıktan söz ettim bir günü aşarsa bir şurup yazdı onu kullanın dedi.
30 dakikalık hafif tempolu açık hava yürüyüşüne izin verdi.
Çatlak kremi olarak lierac yazdı.
Ben risk yoksa artık sir yaptırabilir miyim dedim? Evet dedi artık serbest.
merhaba gözünüz aydın darısı bizlerin başına benimde doktorum bu hassasiyette harmony diye bir testten bahsetti.. Amerika'ya gidiyor kan ve anne kanından bebeğe ait kromozomlardan analiz yapıyorlarmış. siz yaptıracağınız testin adını biliyor musunuz acaba? bende doktoruma sorayım farklı bir testse eğer..
herkese sağlıklı hamilelikler inşallah test sonuçlarımızda sağlıklı gelir
 
X