- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.655
- Konu Sahibi Citolesgen
Canım ben dün yaptırdım 256,6 çıktı. az önce de doktorumun hemşiresini aradım gayet güzel cuma tekarlatın görüşelim yine dedi.can sen tekrar kan tahlili yaptirdin mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben dün yaptırdım 256,6 çıktı. az önce de doktorumun hemşiresini aradım gayet güzel cuma tekarlatın görüşelim yine dedi.can sen tekrar kan tahlili yaptirdin mi?
Dış gebelikte kahverengi kanama olur canım birde hangi tüpteyse orada geçmeyen bir batma tarzında ağrı olur.bence o ihtimali ele sen.iyi düşün iyi olsunPolip de var kist de var canım. Yapıyor olabilir. Minoset içtim ben de. Dış gebelikten korkuyorum hala. İnşallah doğaldır. Cumaya aldım kese randevumu. İnşallah gözükür. Son adet tarihim 5 hafta + 3 ama gebelik tarihi 4 hafta civarı çıkacaktır geç döllenmeden ötürü.
Evet çok güzel olur bebişlerimiz masrafı çok oluyor. Sadece şu beta hcg dört defa yaptırdım 170 tl tuttu (42*4)Çok süper bir fikir , ben de heyecan yaptım eşime anlattım şimdii , doğuma yakın açar büyük bir eşyasını yada eksiklerini alırız dedim , belki de doğum parası olur , eşim de onayladı
Doktordan hayırlı haberlerle dön inşallah canım.Çok süper bir fikir , ben de heyecan yaptım eşime anlattım şimdii , doğuma yakın açar büyük bir eşyasını yada eksiklerini alırız dedim , belki de doğum parası olur , eşim de onayladı
Koç burcuuuuuuuuBen 40 haftamı doldurmak üzereydim sezeryan yapıldı.şindide mart sonu ya da nisanın 1-2 si gibi sezeryan olurum herhalde. Ne burcu olacak bizim fasülyeler acaba?
Kalbim ağzımda atıyor sanki , hiç gitmeyesim var Dr aDoktordan hayırlı haberlerle dön inşallah canım.
Bizim günlerimiz aynı sanırım sat 1 temmuzBen 40 haftamı doldurmak üzereydim sezeryan yapıldı.şindide mart sonu ya da nisanın 1-2 si gibi sezeryan olurum herhalde. Ne burcu olacak bizim fasülyeler acaba?
Benim burcum da KoçKoç burcuuuuuuuu
Allah aşkına bebeğine biraz güven. Valla aç güzel bir müzik dinle bir kitaba başla. Bir dua oku ılık duş al rahatla güzel anne. Bebeğin de bunu istiyordur mutlaka.Kalbim ağzımda atıyor sanki , hiç gitmeyesim var Dr a
Benim 3 temmuz sat.beklenen doğum 9 nisan diyor.senin 2 temmuz olmasınBizim günlerimiz aynı sanırım sat 1 temmuz
Benim kızkardeşim Koç Burcu şanslı oluyorlar. Bereketli oluyorlar. Önderlik vasıfları oluyor azcık inatçılar, dış görünüşleri görkemli oluyor.Baktım şimdi 21 mart-21 nisan koç burcu diyor.hiç bilmem koç burcunu.
Yok sat 1 temmuz ben az önce yanlış gördüm muhtemelen.Benim 3 temmuz sat.beklenen doğum 9 nisan diyor.senin 2 temmuz olmasın
benim transfere göre 18 temmuz bat o zaman boğa burcu mu olacak nasipse?Benim kızkardeşim Koç Burcu şanslı oluyorlar. Bereketli oluyorlar. Önderlik vasıfları oluyor azcık inatçılar, dış görünüşleri görkemli oluyor.
Boğa burcunu bilmiyorum ama sanırım Koç'tan sonra boğa var. Benim de aşılama Can'ım aşılama tarihim 13 temmuz. Alttaki takvim muhtelemelen önde gidiyorbenim transfere göre 18 temmuz bat o zaman boğa burcu mu olacak nasipse?
O güzelmiş özellikleri.erkeği nasıl oluyor acaba.sanki içimden hep erkek olacakmış gibi geçiyor bakalım tutacak mıBenim kızkardeşim Koç Burcu şanslı oluyorlar. Bereketli oluyorlar. Önderlik vasıfları oluyor azcık inatçılar, dış görünüşleri görkemli oluyor.
Benim burcumda koç bari mart 21 çnvesine denk gelse de balık olsa. Bizim gibi inat olmasa :)Benim burcum da Koç
Canım bende koçum eşimde koç. Bu bebekte koç. Erkek kardeşimde koç. İnatlaşa inatlaşa gecineceğiz işteBenim kızkardeşim Koç Burcu şanslı oluyorlar. Bereketli oluyorlar. Önderlik vasıfları oluyor azcık inatçılar, dış görünüşleri görkemli oluyor.
Aman erkek oldumu tamam yandın hrp inatlar. Allahım eşim ve erkek kardşeimden cok cektim cenelerinden :) ben öylemşyim bak bende koçum hahah hepsinden inatO güzelmiş özellikleri.erkeği nasıl oluyor acaba.sanki içimden hep erkek olacakmış gibi geçiyor bakalım tutacak mı