- 11 Şubat 2009
- 1.441
- 857
- Konu Sahibi Citolesgen
ShinSeGi Ufak rakamlara o kadar takılmayalım, kayınpederim erken keşfedilen gebeliklerin bhcg değerlerinin dalgalı artabileceği ile ilgili makale attı, okudum, mantığıma yattı. Takma o yüzden, yükseliyo mu, yükseliyor. Kanama yok mu, yok. Bitti. Kimsenin değerleri aynı artmak zorunda değil, tiroid değerlerimiz kan değerlerimiz bile farklı hepimizin.
M Molly123 iyi papaz işittim ama canım eşimden. Neyse yapacak bişey yok dedim. Çok pimpiriklik edince bebeğin kendini naza çektiğini fark ettim. Acayip kötü şeyler yiyorum sigara içiyorum artıyor değer, aman yoğurtlar sebzeler meyveler yiyorum, yok, üstüme düşmeyin gelmem diyor. O yüzden bugün çok sağlıksız beslendim yine, madem hoşuna gidiyor, napayım al sana subway sandviç dedim
M Molly123 iyi papaz işittim ama canım eşimden. Neyse yapacak bişey yok dedim. Çok pimpiriklik edince bebeğin kendini naza çektiğini fark ettim. Acayip kötü şeyler yiyorum sigara içiyorum artıyor değer, aman yoğurtlar sebzeler meyveler yiyorum, yok, üstüme düşmeyin gelmem diyor. O yüzden bugün çok sağlıksız beslendim yine, madem hoşuna gidiyor, napayım al sana subway sandviç dedim