- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- Konu Sahibi Citolesgen
Merhaba taze anne adaylari :) ben de geldim araniza... tüp bebek yaptirdim bugun 10. günüm değerim 54 çıktı çok şükür. insallah katlanarak artar ve aranizdan hiç ayrilmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin aramıza canım. İnşallah hayırlısı olur. Hadi bakalım bir de tüp bebeğimiz var aramızda :)Merhaba taze anne adaylari :) ben de geldim araniza... tüp bebek yaptirdim bugun 10. günüm değerim 54 çıktı çok şükür. insallah katlanarak artar ve aranizdan hiç ayrilmam
Hosbuldum cnm :) hemen yazdim buraya uğur getirsin diyeHoşgeldin aramıza canım. İnşallah hayırlısı olur. Hadi bakalım bir de tüp bebeğimiz var aramızda :)
Hadi inşallah uğur getirsin sanaHosbuldum cnm :) hemen yazdim buraya uğur getirsin diye
Canım sonucun gayet güzel çıkmış. Daha 10. Gün de böyleyse haftaya Coşar senin minnak. Allah sağ salim kucağınıza almayı kısmet etsin.Merhaba taze anne adaylari :) ben de geldim araniza... tüp bebek yaptirdim bugun 10. günüm değerim 54 çıktı çok şükür. insallah katlanarak artar ve aranizdan hiç ayrilmam
Maşallah Canımmm. Artık güzel günler gelsin.Benim normal yolla oldu , bu korunmadığımız ikinci aydı , düşükten sonra bir yıl ara verdim korundum , anca yeni yeni cesaretim yerine gelmişti
Oh maşallah annesini yormamış babasını üzmemiş anlayışlı bebiş. Maşallah canımBizde ağustosta tüp bebek yaptırmaya hazırlanıyoduk geldi bebişim kendiliğinden. Eşimde problem vardı ama Allah dualarımızı kabul etti.
Bugün bel ağrım arttı ve hala devam ediyor. Haftaya hayırlısıyla görseydim miniğimi
Bebeği henüz göremezsin canım önce keseyi bir hafta sonrasında kalp atışını yaklaşık 9-10. Haftalardada bildiğin kollu bacaklı bebeğini ekranda görürsün inşallahKızlar keseyi gördüğümüz zaman içinde bebeği de görebilecek miyiz acaba çok merak ediyorum bunu
Dedim belki nokta kadar falan gözükür bebiş Bekleriz ne yapalım , sonu iyi olsun yeter kiBebeği henüz göremezsin canım önce keseyi bir hafta sonrasında kalp atışını yaklaşık 9-10. Haftalardada bildiğin kollu bacaklı bebeğini ekranda görürsün inşallah
Nokta şeklinde daha önce görürsün canım.ben bebek şeklinde ne zaman görücez diye sordun sandım.keseden sonra yolk sac tı adı sanırım kesenin içinde onu görüyorsun sonrada embriyo oluşuyor.Dedim belki nokta kadar falan gözükür bebiş Bekleriz ne yapalım , sonu iyi olsun yeter ki
ohhh ne güzel cok sevindim cnm :)Bizde ağustosta tüp bebek yaptırmaya hazırlanıyoduk geldi bebişim kendiliğinden. Eşimde problem vardı ama Allah dualarımızı kabul etti.
Bugün bel ağrım arttı ve hala devam ediyor. Haftaya hayırlısıyla görseydim miniğimi
Merhabalr bende yeni araniza katildim.Rabbim saglikla kavustursun insallahSelam kızlar 2017 nisan anneleri burada buluşalım :)