- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 41
- Konu Sahibi Citolesgen
- #44.381
Zombi gibi geziyorum artık alışkanlık yaptı uykusuzlukSende mi bizde öyle hiç uyku yok çok yorgunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zombi gibi geziyorum artık alışkanlık yaptı uykusuzlukSende mi bizde öyle hiç uyku yok çok yorgunum
Dişten zaten benim kız ne zaman böyle yapsa dış geliyorUyumaması belki diştendir. Sabır canım ne yapalım, Allah başka dert vermesin.. Bugünler de geçecek, çabucak büyüyecekler :))
Alışıyor zamanla ben üç aylıktır kucağımda oturuyordu erken başladı oturmayaYine maşallah epey duruyo benimkini bırak yan yatıyo
Olacak olan oluyor işte kendini suçlamaPark yatagida hazirlandigim odada degil tek birakmim dedim.ztn yatagimn bi tarafi duvara birlesik oraya bile yastik koydum basini vurursa acimasn die ama halaa dusunuorm yastik yere dusse oda yok hani desemki 1dkka gecti oda degil dha arkami dondm cikiodm o sesi unutamiorm.
Alılıyo zamanla sindirim sistemiBaya yemeleri gerekiyo desene ama benim ki yedimi sindirimde zorlanıyo
Kucakta kamp kuracak bizimkide hiç inmeye bilir yani dışa dönük şekilde 24 saat durabilirBenimkide genelde sağa dönüyo sola çok lazım olursa napacağı belli değil sürekli kucakta oturup etrafı kolkayacak biyerlere vuracak gece uyku yok
Aynı ya birde aynanın karşısına geçersen tüm gün kendine bakabilirKucakta kamp kuracak bizimkide hiç inmeye bilir yani dışa dönük şekilde 24 saat durabilir
2 aydan fazladır hep yara gibi halden hale giriyo bi türlü normal olmadıSizin verem aşısı yeri sistimi normalde iğne ucu gibidiydi şimdi etrafı kızarmış sivrisinek ısırmış gibi kaparmış sizdede öylemi
Ay inşallah ya bizde gece uyku yokAlılıyo zamanla sindirim sistemi
Erken oturan sürünen yürüyen bebekler zeki olurmuş :) maşallahAlışıyor zamanla ben üç aylıktır kucağımda oturuyordu erken başladı oturmaya
Salya varmı ben de diş diyecem ama ortada belirti yokZombi gibi geziyorum artık alışkanlık yaptı uykusuzluk
Ay yok ya ilk verdiğimde biraz yemişti bu sefer yemedi sevmedi. Sonra denicem bi dahaSenin dün ki tarifi yaptım bakalım yiyecek mı simarik83 birde avakodunun tadı çok kötü yedimi senin oğlan nasıl verdin
Bence zekayla ilgisi yoktur yaaa kas gelişimiyle ilgiliymiş oturmak yürümekErken oturan sürünen yürüyen bebekler zeki olurmuş :) maşallah
Bende bilmeye ihtiyaç duydukları için diğer yerleri keşfetmek adına erken harekete geçiyorlar diye okumuştum :) hem zeki hem güçlü olsunlar inşallah tüm bebişlerBence zekayla ilgisi yoktur yaaa kas gelişimiyle ilgiliymiş oturmak yürümek
Valla benim kız yedi senin tarifi avokadoyu başka meyveyle karıştırıp vermek gerekiyormuş arkadaş öyle dedi aklında olsun bende sabah avokado verdim çok az yedi patatesle havuç verdim akşamda yoğurtAy yok ya ilk verdiğimde biraz yemişti bu sefer yemedi sevmedi. Sonra denicem bi daha
Bende şimdi onu yediriyodum yine kabak havuç yaptım. Sabah labne sonra öğlene doğru muz yedi şimdi sebze akşamüstüde yoğurdunu vercem bitti gitti :)))
Olabilir her yerde bişey yazıyor bende bebekleri kasları yönetir kaslar güçlendirmiş oturup hareket ederler diye okumuştumBende bilmeye ihtiyaç duydukları için diğer yerleri keşfetmek adına erken harekete geçiyorlar diye okumuştum :) hem zeki hem güçlü olsunlar inşallah tüm bebişler
bizim kızdasınız oyun halısında aynası var ona bakıp duruyor kendine meselaAynı ya birde aynanın karşısına geçersen tüm gün kendine bakabilir
sönecek dimi yani böyle kırmızı kırmızı dedim yanlış birşey mi var2 aydan fazladır hep yara gibi halden hale giriyo bi türlü normal olmadı