- 9 Ekim 2016
- 1.271
- 952
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
- #44.361
Kızlar hafta başı aklımı kaçırıodm,okdr kötü bi gün geçirdkki.tam dr.a gdıcktk oğlumu giydirdim hazırladm kndım hazırlandm,cantasınj hazırladm içimdn dedımki acaba bez bi tane dha koysammı oğlumuda yatağın üstüne koydum yastıklarla cevreledim etrafını.yere koyamıorm çnkü emeklemeye calışıo kafa küüt halı olmayan yere nereye gdersm bnl.nese yatağimn ortasına koydm dha kapıdn yenı cıktm bez getrmeye öle bi ses geldıkı o an Allahım nolur dedim,bi ağlama sesi ben sok gecrdm.oğlumu aldığm gbi hastaneye o ağlıo ben ağlıorm aklımı kaçrdm herkes bni sakınlestrmeye calısıo.dr.geldı oğlun snden ii görünüo dedi yınede beyın cerrahına gttk bt cektıler cok şükğr temiz cıktı.inanın hıc hayatımda bukdr kötü olmamıştm.ztn erken doğdu die okdr dikkat edıormki herkesın alay konusu bile olmştm.ben sakındıkca aklım almıo.hala yatağmda yatamıorm.2yastık koyup ortasınada kaymayan pıke koymuştm nasıl olur diorm ya yastığn üstüne cıkıp oturdu denge alamayıp düştü yada bilmıorm.artk cezalı park yataktn hiç çıkarmıoruZ.cok üzgünm halaa hep ağlayasım gelıo düşündkçe uykularm kaçıo.18yaşındakı yeenime bile vermedmki amann nolur nolmaz dıe gitti yataktn düştü.dün tekrar beyın cerrahına gttm dr.dedıkı bnm 3tane cocuğum var dha düşmeyenı görmedim nörolojıyede gttk oda ii dedi ama ben aşırı kötüym