- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
- #44.221
Offf kızlar adet günüm geçti, aldı beni bi panik Hiç adet belirtisi de yok, ödüm kopuyo kazara bir şey olacak diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şokta sattıklarını bilmiyordum. İyi mayalanalar :)Şokta son 1 tane probiyotik yoğurt mayası kalmış aldım :) 1.5 tl
evet daha iyi olur yoğurdunDolap bölümünde mi, hani peynirlerin olduğu yerde :)
Şimdi bu mayayla mayalarsak bebeğe direkt yoğurdu yedirebiliyoruz değil mi :)
Yok zayıf inek değil sakat ağızları gözleri akıyo.Canım eve getirdikleri daha iyidir marketten aldığına zayıf olduğu a bakma sen ineğin :)
Hoşgeldinn
Kızlar siz öğünlere geçtiniz mi kv tutturmuş bu çocuğa kahvaltı ver aralarda meyve suyu var ayyy deli oluyorum çocuğu kaçırıyorum resmen bişey vermesin diye
Takıyormuyuz kendi bildiğimizi yapıyoruz :) ama merak ettim bu şekilde yapan varmıahhh bu kaynanalarrr yediler bitirdiler psikolojimizi sanki cocuk bakmayi bir onlar biliyor
Süper oldu :)) süzdüğüm suyuda buzluğa attım sonra kullanırımCanım nasıl oldu labne merak ettim simarik83
Sana bugün yaptığımı yazim. Sabahları emziriyorum sonra yumurtaya geçmiştik sarısını yediridim ama sevmedi yediği kadar verdim. Sonra uyudu kalktı emzirdim sonra 1 küçük elmayı cam rendede rendeledim hepsini yedi uyku saati yine emzirdim kalktı emzirdim parka gittik gezdik eve geldik yoğurt yedirdim sonra uyuyana kadar hep emzirdim. Ara öğün tarzında uyguluyorum ben şimdilik. Yarın sabah labneye başlicam kahvaltı için 3 gün vercem. Bş de yarın kabak ve havuç ezip vermeyi düşünüyorum. İkindi yine yoğurt olcak. Doktorum 2 çay bardağı ek gıda yemesi lazım dedi.Kızlar siz öğünlere geçtiniz mi kv tutturmuş bu çocuğa kahvaltı ver aralarda meyve suyu var ayyy deli oluyorum çocuğu kaçırıyorum resmen bişey vermesin diye
Hayırlı olsun dişiniz :))Merhaba kızlar bebisimin alt dişleri sismisti patladı patlayacak derken bugün bir de baktım dişi çıkmış. Oglusum 6 ayının dolmasını beklemedi tam 5 buçuk aylikken disimiz çıktı. Maşallah istiyorum
Ha öyleyse kalsın Sağlamını bulsan keşke senin için çok iyi olurYok zayıf inek değil sakat ağızları gözleri akıyo.
ben tadın gibi günd iki defa kahvaltı ve akşamüstü gibi veriyorumKızlar siz öğünlere geçtiniz mi kv tutturmuş bu çocuğa kahvaltı ver aralarda meyve suyu var ayyy deli oluyorum çocuğu kaçırıyorum resmen bişey vermesin diye
Bana çok fazla geliyor bunlar yaaa ben mi hata yapıyorum bilmiyorum bugün armut verdim üçüncü günümüz armutta birde akşam yoğurt verdim hepsi bu kafamda deli sorularSüper oldu :)) süzdüğüm suyuda buzluğa attım sonra kullanırım
Sana bugün yaptığımı yazim. Sabahları emziriyorum sonra yumurtaya geçmiştik sarısını yediridim ama sevmedi yediği kadar verdim. Sonra uyudu kalktı emzirdim sonra 1 küçük elmayı cam rendede rendeledim hepsini yedi uyku saati yine emzirdim kalktı emzirdim parka gittik gezdik eve geldik yoğurt yedirdim sonra uyuyana kadar hep emzirdim. Ara öğün tarzında uyguluyorum ben şimdilik. Yarın sabah labneye başlicam kahvaltı için 3 gün vercem. Bş de yarın kabak ve havuç ezip vermeyi düşünüyorum. İkindi yine yoğurt olcak. Doktorum 2 çay bardağı ek gıda yemesi lazım dedi.
Hayırlı olsun bol ısırmalı günlerMerhaba kızlar bebisimin alt dişleri sismisti patladı patlayacak derken bugün bir de baktım dişi çıkmış. Oglusum 6 ayının dolmasını beklemedi tam 5 buçuk aylikken disimiz çıktı. Maşallah istiyorum
Bende tadım gibi veriyorum sırayla gidiyoruzHa öyleyse kalsın Sağlamını bulsan keşke senin için çok iyi olur
ben tadın gibi günd iki defa kahvaltı ve akşamüstü gibi veriyorum
Hayırlı olsun incileriniz darısı diğerlerin başına :)Merhaba kızlar bebisimin alt dişleri sismisti patladı patlayacak derken bugün bir de baktım dişi çıkmış. Oglusum 6 ayının dolmasını beklemedi tam 5 buçuk aylikken disimiz çıktı. Maşallah istiyorum
aşi bugun oldu.ates 38 hıc ınmedı.bır ara gozler de bayıldı.sımdı bıraz ıyı.durmuyor da uykum da geldı..rabbım herkese sıfa versınKızım aşıdan sonra resmen huy değiştirdi, bu 6.ay aşısı bize hiç yaramadı. Uykusunda hiç bir problem yoktu, bugün sabahtan beri uyumuyor, sürekli mıkırdanıyor. Meme delisi olan kızım emmeyi reddetti Zorlayınca da ağladı. Ben de muz verdim napayım, üstüne de mama. Şimdi hala uyumamak için direniyor Sizler inşallah hafif atlatırsınız bu aşıyı, bize yaramadı
Ateş düşürücü verdin miaşi bugun oldu.ates 38 hıc ınmedı.bır ara gozler de bayıldı.sımdı bıraz ıyı.durmuyor da uykum da geldı..rabbım herkese sıfa versın
saglık ocagındakı doktor 37.5 olunca ver dedı.38 oldu ama ıyıydı.saat 5 te verdım.en az 37.5 oluyor.yatsıda verdım.su an ıyı atesı.akşamdan berı cok az uyudu.uyuttum yerıne koyuçam uyandı.sımdı de uyuttum.aşı nıye boyle yaptı anlamadımAteş düşürücü verdin mi