2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar merhaba lütfen cevaplayın. sevinirim.

Bugün yoğurt mayaladim bebeğim için. Yarın baslaticam . Yoğurt dolapta bozulmuyor zaten.

Her gün yeniden yoğurt mayalamak gerekir mi? onu bitirene kadar yediremez miyim mesela 3 gün yese o yogurttan bise olur mu?

Ben yoğurtu mayalayınca ağzını kapatayorum vakumlanınca taze kalıyor artık sütü mayaladıgım kavanozlara koyup günlük mayalicam yoğurt ben iki gün veriyorum açtığım yoğurdu

Ben yoğurtu mayalayınca ağzını kapatayorum vakumlanınca taze kalıyor artık sütü mayaladıgım kavanozlara koyup günlük mayalicam yoğurt ben iki gün veriyorum açtığım yoğurdu
Ben de ağzını kapatıyorum Yogurdun. Canım günde kaç kaşık yoğurt veriyorsun ben yarından itibaren baslicam 5 aylık + 5 günlüğüz.

Kızlar ben oğlumu destekli oturtmaya başladım. Siz neler yapıyorsunuz. Bir de topik çok sessizlesti. Böyle giderse unutulup gidecek. bence buna izin vermeyelim. Çünkü daha birbirimize soracagimiz çok sorumuz olacak

Ben de ağzını kapatıyorum Yogurdun. Canım günde kaç kaşık yoğurt veriyorsun ben yarından itibaren baslicam 5 aylık + 5 günlüğüz.
Sıcakken kapatıp mayalanmaya bırakıyorum galiba tam anlatamadım önce bir çay kaşığı kadar verdim her gün biraz fazlalaştırdım şuan ne kadar yemek isterse o kadar yiyor

Gerçekten günde kaç kez öpüyorum belli değil Hele o mis kokusunu içime çekince kendimden geçiyorum, nasıl güzel birşeymiş evlat Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah, hep dua ediyorum.
Öpmemi her yatağına koyduğumda öpüyorum bazen yanına uzanıp sırf öpmek için öpüyorum gözlerinden öpüyorum içime sarasım geliyor Allah kimseyi bu duygudan mahrum etmesin

Ben küçük kavanozlar aldım mayalarken onlara mayaladım büyün vermeye başlayacağım hergün bir tane açarım
Kızlar bebeginizi gece emziriyormusunuz 12 de versek sabah 6 ya kadar olurmu ki
. Ben gece 12 gibi emzirince en geç 4 gibi kendi hareketleniyor o zaman veriyorum sonra sabah 6-7 gibi bir daha emziriyorum

Canım bebeğin kaç aylık daha bunlar çok gelir sen ne bakıyorsun insanların lafına sağlıklıysa kiloyu takma derim yazık bebeğine bu kadar yedirme
5 aylık canım ama zaten verdiğim 2 tatlı kaşigi zararı olacağını zannetmiyorum.bir tanıdıkları konuştuk geçen bende senin gibiydim ilk çocuğumda internete bakar şu verilmez bu verilmez derim sonra çok zorluk çektim hiçbirşey yediremedim dedi 2.de 4 aylıkken başlamış sütlaclar var bebekler için onlardan bile vermiş maşallah bebeği gayet kilosu normal herşeyden yiyor 9 aylık şimdi

Canım ben tutturamadim yaa yoğurdu az koydum sütü diyemi nedir hemen soğudu tutmadı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…