- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 38
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.841
Onlar kalbe sığmıyolar öp öp öp doyulmuyor
Amin canım Allah hak eden herkese nasip etsinGerçekten günde kaç kez öpüyorum belli değilHele o mis kokusunu içime çekince kendimden geçiyorum, nasıl güzel birşeymiş evlat Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah, hep dua ediyorum.
Aminnnn rabbim aratmasınGerçekten günde kaç kez öpüyorum belli değilHele o mis kokusunu içime çekince kendimden geçiyorum, nasıl güzel birşeymiş evlat Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah, hep dua ediyorum.
Cnm sebze dene,cezveye yarım patetes yarm kabak yarım havuc koy dha bi vitamnlıBende pirinç unu düşğnüyorum ama karar veremedim onun yerine sebze haşlayıp versem mi diyorum
Cnm sebze dene,cezveye yarım patetes yarm kabak yarım havuc koy dha bi vitamnlıBende pirinç unu düşğnüyorum ama karar veremedim onun yerine sebze haşlayıp versem mi diyorum
Benim bebiş sebze verdiğim halde kakada sıkıntı yaşıyor napim bilmiyorumCnm sebze dene,cezveye yarım patetes yarm kabak yarım havuc koy dha bi vitamnlı
Ben yoğurtu mayalayınca ağzını kapatayorum vakumlanınca taze kalıyor artık sütü mayaladıgım kavanozlara koyup günlük mayalicam yoğurt ben iki gün veriyorum açtığım yoğurduKızlar merhaba lütfen cevaplayın. sevinirim.
Bugün yoğurt mayaladim bebeğim için. Yarın baslaticam . Yoğurt dolapta bozulmuyor zaten.
Her gün yeniden yoğurt mayalamak gerekir mi? onu bitirene kadar yediremez miyim mesela 3 gün yese o yogurttan bise olur mu?
Benim kızda fazla kaka yapıyor ek gıda almaya başlayalıBenim bebiş sebze verdiğim halde kakada sıkıntı yaşıyor napim bilmiyorum
Ben de ağzını kapatıyorum Yogurdun. Canım günde kaç kaşık yoğurt veriyorsun ben yarından itibaren baslicam 5 aylık + 5 günlüğüz.Ben yoğurtu mayalayınca ağzını kapatayorum vakumlanınca taze kalıyor artık sütü mayaladıgım kavanozlara koyup günlük mayalicam yoğurt ben iki gün veriyorum açtığım yoğurdu
Sıcakken kapatıp mayalanmaya bırakıyorum galiba tam anlatamadım önce bir çay kaşığı kadar verdim her gün biraz fazlalaştırdım şuan ne kadar yemek isterse o kadar yiyorBen de ağzını kapatıyorum Yogurdun. Canım günde kaç kaşık yoğurt veriyorsun ben yarından itibaren baslicam 5 aylık + 5 günlüğüz.
Ilıdktan snr bı cay kaşığı zeytınyağıBenim bebiş sebze verdiğim halde kakada sıkıntı yaşıyor napim bilmiyorum
Koyuyorum faydasızIlıdktan snr bı cay kaşığı zeytınyağı
Benimki saklıyo kakasınıBenim kızda fazla kaka yapıyor ek gıda almaya başlayalı
Öpmemi her yatağına koyduğumda öpüyorum bazen yanına uzanıp sırf öpmek için öpüyorum gözlerinden öpüyorum içime sarasım geliyor Allah kimseyi bu duygudan mahrum etmesinGerçekten günde kaç kez öpüyorum belli değilHele o mis kokusunu içime çekince kendimden geçiyorum, nasıl güzel birşeymiş evlat Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah, hep dua ediyorum.
Ben küçük kavanozlar aldım mayalarken onlara mayaladım büyün vermeye başlayacağım hergün bir tane açarımKızlar merhaba lütfen cevaplayın. sevinirim.
Bugün yoğurt mayaladim bebeğim için. Yarın baslaticam . Yoğurt dolapta bozulmuyor zaten.
Her gün yeniden yoğurt mayalamak gerekir mi? onu bitirene kadar yediremez miyim mesela 3 gün yese o yogurttan bise olur mu?
. Ben gece 12 gibi emzirince en geç 4 gibi kendi hareketleniyor o zaman veriyorum sonra sabah 6-7 gibi bir daha emziriyorumKızlar bebeginizi gece emziriyormusunuz 12 de versek sabah 6 ya kadar olurmu ki
Benim kız hala yeni doğan gibi gece iki saatte bir uyanıyor ne yaptıysam olmadıKızlar bebeginizi gece emziriyormusunuz 12 de versek sabah 6 ya kadar olurmu ki
5 aylık canım ama zaten verdiğim 2 tatlı kaşigi zararı olacağını zannetmiyorum.bir tanıdıkları konuştuk geçen bende senin gibiydim ilk çocuğumda internete bakar şu verilmez bu verilmez derim sonra çok zorluk çektim hiçbirşey yediremedim dedi 2.de 4 aylıkken başlamış sütlaclar var bebekler için onlardan bile vermiş maşallah bebeği gayet kilosu normal herşeyden yiyor 9 aylık şimdiCanım bebeğin kaç aylık daha bunlar çok gelir sen ne bakıyorsun insanların lafına sağlıklıysa kiloyu takma derim yazık bebeğine bu kadar yedirme
Canım ben tutturamadim yaa yoğurdu az koydum sütü diyemi nedir hemen soğudu tutmadı .Kızlar merhaba lütfen cevaplayın. sevinirim.