- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.861
Kızlar ek gıda da her yeni verdiğinizde 3 gün kuralını uyguluyomusunuz
Tek tek mi deniyosunEvet ben uyguluyorum
Ben küçük kavanoza çaldım canım tuttu ama biraz ekşi tuttu sanırım mayası eksiydi biraz.Canım ben tutturamadim yaa yoğurdu az koydum sütü diyemi nedir hemen soğudu tutmadı .
Evet üç gündür havuç yiyorduk yarın kabak verecem yoğurt denedik üç gün alerji yapmayınca veriyorum günde bir kezTek tek mi deniyosun
Sen bilirsin canım o bir örnek değil benim için benim yiğenimede erken başladılar şuan pek bişey yemez ve zayıf kuzenim altıncı ayda başladı ve yavaş yavaş verdi onun ikizleri herşeyi yiyor demem o ki çocuktan çocuğa fark var yemiyecek çocuk yemiyor5 aylık canım ama zaten verdiğim 2 tatlı kaşigi zararı olacağını zannetmiyorum.bir tanıdıkları konuştuk geçen bende senin gibiydim ilk çocuğumda internete bakar şu verilmez bu verilmez derim sonra çok zorluk çektim hiçbirşey yediremedim dedi 2.de 4 aylıkken başlamış sütlaclar var bebekler için onlardan bile vermiş maşallah bebeği gayet kilosu normal herşeyden yiyor 9 aylık şimdi
her verdiğim Yen'i besin için 3 gün kuralı uyguluyorumKızlar ek gıda da her yeni verdiğinizde 3 gün kuralını uyguluyomusunuz
Bende sendenim üçgün kuralı bana da uymadı pekBen de bugün kabakla patatesi haşladım, karıştırıp püre yaptım, kızıma yedirdim az birşey. Bayılarak yedi :) Maşallah3 gün kuralını uygular mıyım bilmiyorum ama alerji yapacağını düşünmüyorum. Amaaan önceden 3 gün kuralı mı varmış
Benim kızım da başlarda öyleydi şimdi alıştı yemeğe şükürYa arkadaşlar bebeğim e bir şeyler tattiriyorum yedirmeye çalışıyorum.
Istahla ağzını açıyor ama yemeye gelince yüzünü burusturuyor kusmak ister gibi davranıyor. en çok sevdiği su ve ayran onları bile içerken köpük yapıp geri çıkarmaya çalışıyor oyun oynuyor gibi.
Siz nasıl yapıyorsunuz ? Ileride sevmemezlik yapmaz de mi?
Patates puresi , nohut ezmesi, yoğurt , kabak ezmesi, kemik suyu verdim bu zamana kadar Hepsini toplasan bir yemek kaşığı bile etmez toplam yediklerinin bir haftadır.. Bir çay kaşığı veriyorum her şeyden.
Bende sendenim üçgün kuralı bana da uymadı pek
Ben kemik suyu bile katıyom iki sebze ne ki bazen patates havuç soğan kabak hepsi bi aradaBen de sevmedim o kuralı, hiç bana göre değil. Daha doktorla da konuşmadım gerçi. Bugün iki sebzeyi karıştırıp verdim. Böyle de devam ederim. Önceden annelerimiz emziği bala bandırıp veriyorlarmış, biz iki sebzeyi karıştırıp vermişiz çok mu
annesi zaten çok annelik duygusu yokmuş baksana bıraktığına göre Allah kimseyi annesiz bırakmasın özellikle küçük yaşta
evet kendi kenerinle bir takıyorsun birde uçak kalkarken inerken bebeği emzir basınç farkı yüzünden bebeğin rahatsız olmasın. İnşallah iyi gelir sana bende Mardinliyim bu arada
Kızlar bebeginizi gece emziriyormusunuz 12 de versek sabah 6 ya kadar olurmu ki
Ben de uyguluyorum 3 gün kuralını. Birden bire karıştırıp yüklenmek istemiyorum vücuduna. Tek tek deniyorum yiyecekleri.Kızlar ek gıda da her yeni verdiğinizde 3 gün kuralını uyguluyomusunuz
Ben de uyguluyorum 3 gün kuralını. Birden bire karıştırıp yüklenmek istemiyorum vücuduna. Tek tek deniyorum yiyecekleri.Kızlar ek gıda da her yeni verdiğinizde 3 gün kuralını uyguluyomusunuz
midyattanım ben sen neresinden sen sütyün gelmişken ona odaklan Burak evdekileri s n oğlunla ilgilenneresinden. cok iyi geldi valla donduk bugun sukur sorunsuz gecti. sutumde azda olsa geldi yine sukur. ama yine evdekilerin surati bes karissz.
Dün yedirdiğini havuçlar ki iki üç parça kakasından bugün çıktı olduğu gibi :)Ben de uyguluyorum 3 gün kuralını. Birden bire karıştırıp yüklenmek istemiyorum vücuduna. Tek tek deniyorum yiyecekleri.