2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar pirinç unundan muhallebi yaptım oğluma çok sevdi ama korktum 3, 4 kaşık verdim versem daha yerdi nekadar vermeliyim sizce 100ml yaptım ama veremedim hepsini
Başka ne veriyorsun canım princ unu muhallebisinin tarifini verebilir misin? Ben de yapmayı düşünüyorum kg yapıyormuş muhallebi haberin olsun canım

Bir yaş altına kucakta oluyo sanırım

Kızlar orumcek ve zip zıp almayı düşünüyor musunuz?
Ben düşünmüyorum hiç bişi kullanmadan doğal süreçte adım atmaya başlarsa kemdim elinden tutup yürütmek isterim
Kızlar pirinç unundan muhallebi yaptım oğluma çok sevdi ama korktum 3, 4 kaşık verdim versem daha yerdi nekadar vermeliyim sizce 100ml yaptım ama veremedim hepsini
Canım ne marka pirinç unu aldın

Slm canim bizimde a
alerjimiz var similac alimentum kullanıyoruz pazartesi castro entolojiye gittik birsürü diyet verdi süt alerjisi var dedik ama çocuğun şikayeti bitmedi sen nasıl yol izliyorsun neler yapıyorsun ek gıdaya basladinismi

Hasta olabilir mi?kulak ağrısı diş çıkarma idrar yolları gibi sorunları olabilir. bence doktora götür eğer uzun süredir böyleyse.1-2 günlük geçici bir meme reddi olabilir.
Doktor diş çıkarıyo dedi ama bilmiyorum mama ver diyecek kesin mamayıda nasıl vereyim biberon tutmuyo zaten hasta daha önce yazmıstım belki sen görmemişsindir bronşit olmuştu antibiyotik buhar baya bi ilaç kullandık halada devam ediyoruz ama böyle açda olmaz ki yarın sebze çorbası yapıcam biraz erken ama mecburum ne yapıcagımı şasırdım hele şu etraftaki komşular falan beni deli ediyo herşeyi ver diyorlar daha 5 ayını doldurmamış bebege onlar vermişmiş herşeyi başıma doktor kesildiler of baya yazdım

Canim neden nohut verdin. Bildigim kadariyla bu ayda verilmemesi gerekiyor.Bi dr a danis istersen cok gaz yapar cunku

Ben de dün verdim ama hem kabız yaptı hem de alerji yüzü kızardı her tarafı. Sizde olmaya bilir her bebekte farklı tabi

Bi biberonu tutsunda evolvia mama alıcam bende öyle duydum iyiymiş. Tavsiyelerin için sagol

Başka ne veriyorsun canım princ unu muhallebisinin tarifini verebilir misin? Ben de yapmayı düşünüyorum kg yapıyormuş muhallebi haberin olsun canım
Canım 100ml suya 1 tatlı kaşığı pirinç unu koydum ama çok geldi gerisini ben yedim .sebze püresi yaptim 2 tatlı kaşığı verdim elma suyu verdim yarın yoğurt da vermicem inşallah .bizimkiler tutturmuş bu çocuk zayıf diye inşallah kilo alır biraz .

Geçmiş olsun.görmemiştim yazdığını.hastalık dönemindeyse iştahsız olması normaldir birde diş çıkıyorsa o da çok etkiler.Farklı biberon markası deneyebilirsin Tabi daha önce denemediysen.ek besin için erken ama kilo almıyorsa belki doktor önerebilir bile.bizde 5,5 aylığız.15 gün sonra başlıycam ek besine.ama ben çok meraklı olduğu için sofrada yoğurt çorbası şehriye çorbası falan tattırdım geçen haftalarda.ilk kızımda herşeyi tam nizamına göre yapıyordum karşıma iştahsız yemek düşmanı bir tip oldu çıktı.bunda hiç kasmıyorum.şimdilik çok hevesli yemeye ama bakalım işin içine girince ne olacak.

neslim33 bende kızımın saçlarını kestim o kadar ağladı ki yarım yamalak bişi oldu o ağladı ben üzüntüden çöktüm zaten bir saate zor kestik kötü bir deneyim oldu

Kizlarr disimiz cikti.alt dis oldugundan cok zorlu gecmedi cok sukur.sadece basi ateslendi.ablam gordu bni cagirdi bn inanmadm ciktigina sana ole gelio dedim bl baktmki anâa hakkaten cikarmsbiz baya ek gidaya gectk pure olayinda oglum kotuydu mesala havuc puresi yapiodm bebegm yutmada zorluk yasiodu.bnde corba ile pure arasi bi kivama gectm gttikce pureye döndüm.gunde 3ogun ek gidamiz var.sbh sut alerjimz oldugndan hippin tahilli gdasini veriorm,oglen corba yapiorm sogani eksik etmemeye calisiorm hergun bise yapiorm.aksamda tarf verim 1cay bardagi suya 1yemek kasigi irmik iice pisiriorm pistktn snr muz,1cay kasigi pekmez.gttikce arttrirsnz.muz yerine elma seftali armut ne olursa.buarada hazr paketlere cok karsiydm ama dr.mz ewde hazrlanan pirinc unu vrmktense zenginlestrilms olani ver dedi.baktim cddn herse organik,seker yok vermeye basladm

Günaydın kızlar
Diş kaşıntıları ve baş ateşi var ama hala görünürlerde diş yok :)

Pirinç unu mamayı bende bu hafta denemeyi düşünüyorum.

Dün yoğurt mayaladım bugün tattırcam ama internette süt alerjisi riski falan okudum acaba erken mi tattırmak için. Inek sütüyle yaptım yoğurdu. Sizler denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…