- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 33
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.801
Başka ne veriyorsun canım princ unu muhallebisinin tarifini verebilir misin? Ben de yapmayı düşünüyorum kg yapıyormuş muhallebi haberin olsun canımKızlar pirinç unundan muhallebi yaptım oğluma çok sevdi ama korktum 3, 4 kaşık verdim versem daha yerdi nekadar vermeliyim sizce 100ml yaptım ama veremedim hepsini
Bir yaş altına kucakta oluyo sanırımkizlar yarin esim ben ve oglusumuz mardine ucuyoruz :) insallah cok iyi gelir. artik stresten sutum kesilmişti umarim iyi gelir. babamin mezarini ziyaret edecegiz oglusumla birde annemi gorecegiz geleegiz . merak ettigim uxakta bebek icin extra kemr takiliyo sadece degilmi
Ben düşünmüyorum hiç bişi kullanmadan doğal süreçte adım atmaya başlarsa kemdim elinden tutup yürütmek isterimKızlar orumcek ve zip zıp almayı düşünüyor musunuz?
Canım ne marka pirinç unu aldınKızlar pirinç unundan muhallebi yaptım oğluma çok sevdi ama korktum 3, 4 kaşık verdim versem daha yerdi nekadar vermeliyim sizce 100ml yaptım ama veremedim hepsini
Evet küçük bir kaç dilim haşlıyorum ama ancak iki küçük parça ağzına alıyorKızlar sebzeyi günlük haşlıyorsunuz demi
Bende bugün havuç başladım çok az yedi dediğin gibi iki üç parçaEvet küçük bir kaç dilim haşlıyorum ama ancak iki küçük parça ağzına alıyor
alerjimiz var similac alimentum kullanıyoruz pazartesi castro entolojiye gittik birsürü diyet verdi süt alerjisi var dedik ama çocuğun şikayeti bitmedi sen nasıl yol izliyorsun neler yapıyorsun ek gıdaya basladinismiBenm oğlumda 1,5 ayda 270 gr alınca takviyeye başladık. Sadece lansinoh natural wave biberonuyla içiyo. Ev biberon doldu birtek onu tuttu. Şimdi yedekledim bende. Bizim alerjimiz olduğu için similac alimentum kullanıyoruz ama size o olmaz. Mamayı deneyerek seçiceksin hangisini severse. Ama içerik bakımından evolvianın çok iyi olduğunu söylemişti ablam. Kızına da onu kullandı
Doktor diş çıkarıyo dedi ama bilmiyorum mama ver diyecek kesin mamayıda nasıl vereyim biberon tutmuyo zaten hasta daha önce yazmıstım belki sen görmemişsindir bronşit olmuştu antibiyotik buhar baya bi ilaç kullandık halada devam ediyoruz ama böyle açda olmaz ki yarın sebze çorbası yapıcam biraz erken ama mecburum ne yapıcagımı şasırdım hele şu etraftaki komşular falan beni deli ediyo herşeyi ver diyorlar daha 5 ayını doldurmamış bebege onlar vermişmiş herşeyi başıma doktor kesildiler of baya yazdımHasta olabilir mi?kulak ağrısı diş çıkarma idrar yolları gibi sorunları olabilir. bence doktora götür eğer uzun süredir böyleyse.1-2 günlük geçici bir meme reddi olabilir.
Canim neden nohut verdin. Bildigim kadariyla bu ayda verilmemesi gerekiyor.Bi dr a danis istersen cok gaz yapar cunkuBen bugün oglusa haşlanmış nohut ezdim iki tane yedirdim. Kabuğunu soydum. Sevdi gibi.
Suyu çok sevdi ictikce içti ve sonra çok gelmiş olmalı ki bir sure sonra kustu.
Çay kaşıkla su veriyorum. Ağzını hemen açıyor. Uc kasiktan sonra vermicektim aglayinca mecbur verdim istiyor yani. Ama sonra kustu tabi. Bu ay tadimliklarla geçecek. Diğer ay tam anlamıyla düzenli ek gıda vericem. bu ay her şey yediricem meyve en sona bıraktım.
Ben de dün verdim ama hem kabız yaptı hem de alerji yüzü kızardı her tarafı. Sizde olmaya bilir her bebekte farklı tabiKızlar pirinç unundan muhallebi yaptım oğluma çok sevdi ama korktum 3, 4 kaşık verdim versem daha yerdi nekadar vermeliyim sizce 100ml yaptım ama veremedim hepsini
Bi biberonu tutsunda evolvia mama alıcam bende öyle duydum iyiymiş. Tavsiyelerin için sagolBenm oğlumda 1,5 ayda 270 gr alınca takviyeye başladık. Sadece lansinoh natural wave biberonuyla içiyo. Ev biberon doldu birtek onu tuttu. Şimdi yedekledim bende. Bizim alerjimiz olduğu için similac alimentum kullanıyoruz ama size o olmaz. Mamayı deneyerek seçiceksin hangisini severse. Ama içerik bakımından evolvianın çok iyi olduğunu söylemişti ablam. Kızına da onu kullandı
Canım 100ml suya 1 tatlı kaşığı pirinç unu koydum ama çok geldi gerisini ben yedim .sebze püresi yaptim 2 tatlı kaşığı verdim elma suyu verdim yarın yoğurt da vermicem inşallah .bizimkiler tutturmuş bu çocuk zayıf diye inşallah kilo alır biraz .Başka ne veriyorsun canım princ unu muhallebisinin tarifini verebilir misin? Ben de yapmayı düşünüyorum kg yapıyormuş muhallebi haberin olsun canım
Geçmiş olsun.görmemiştim yazdığını.hastalık dönemindeyse iştahsız olması normaldir birde diş çıkıyorsa o da çok etkiler.Farklı biberon markası deneyebilirsin Tabi daha önce denemediysen.ek besin için erken ama kilo almıyorsa belki doktor önerebilir bile.bizde 5,5 aylığız.15 gün sonra başlıycam ek besine.ama ben çok meraklı olduğu için sofrada yoğurt çorbası şehriye çorbası falan tattırdım geçen haftalarda.ilk kızımda herşeyi tam nizamına göre yapıyordum karşıma iştahsız yemek düşmanı bir tip oldu çıktı.bunda hiç kasmıyorum.şimdilik çok hevesli yemeye ama bakalım işin içine girince ne olacak.Doktor diş çıkarıyo dedi ama bilmiyorum mama ver diyecek kesin mamayıda nasıl vereyim biberon tutmuyo zaten hasta daha önce yazmıstım belki sen görmemişsindir bronşit olmuştu antibiyotik buhar baya bi ilaç kullandık halada devam ediyoruz ama böyle açda olmaz ki yarın sebze çorbası yapıcam biraz erken ama mecburum ne yapıcagımı şasırdım hele şu etraftaki komşular falan beni deli ediyo herşeyi ver diyorlar daha 5 ayını doldurmamış bebege onlar vermişmiş herşeyi başıma doktor kesildiler of baya yazdım
bugün baya kalabalık misafirim vardı.iş yerinden arkadaşlar bebek görmeye geldiler.2-3 gündür hazırlık yapıyordum.daha önce mevlüt falanda yapmamıştım bu vesileyle bugün çıktı aradan.Kızlar kimsede ses yok herkes yorgun herkes bitkin sanırım