2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın kızlar hepimizde bir koşturmaca bir hareketlilik Allah kolaylık versin gözün aydın canım bizim dişte çıktı alttan minicik çok sevimli görünüyor H Hayirlisikismet
Kızlar siz iyisini bilirsiniz bebeğiniz için ama pirinç ununun besleyici bir özelliği yok maalesef sadece bebeğe kilo yapıyor onun yerine verebileceğiniz sağlıklı gıdaları deneseniz daha iyi sanki

Kizlarr disimiz cikti.alt dis oldugundan cok zorlu gecmedi cok sukur.sadece basi ateslendi.ablam gordu bni cagirdi bn inanmadm ciktigina sana ole gelio dedim bl baktmki anâa hakkaten cikarmsbiz baya ek gidaya gectk pure olayinda oglum kotuydu mesala havuc puresi yapiodm bebegm yutmada zorluk yasiodu.bnde corba ile pure arasi bi kivama gectm gttikce pureye döndüm.gunde 3ogun ek gidamiz var.sbh sut alerjimz oldugndan hippin tahilli gdasini veriorm,oglen corba yapiorm sogani eksik etmemeye calisiorm hergun bise yapiorm.aksamda tarf verim 1cay bardagi suya 1yemek kasigi irmik iice pisiriorm pistktn snr muz,1cay kasigi pekmez.gttikce arttrirsnz.muz yerine elma seftali armut ne olursa.buarada hazr paketlere cok karsiydm ama dr.mz ewde hazrlanan pirinc unu vrmktense zenginlestrilms olani ver dedi.baktim cddn herse organik,seker yok vermeye basladm
Bilgiler için saol canım kullanırım inşallah

Günaydın kızlar
Diş kaşıntıları ve baş ateşi var ama hala görünürlerde diş yok :)

Pirinç unu mamayı bende bu hafta denemeyi düşünüyorum.

Dün yoğurt mayaladım bugün tattırcam ama internette süt alerjisi riski falan okudum acaba erken mi tattırmak için. Inek sütüyle yaptım yoğurdu. Sizler denediniz mi?
Ben denedim canım ceviz çektim içine atıyorum günde iki kez yediriyorum

Günaydın kızlar hepimizde bir koşturmaca bir hareketlilik Allah kolaylık versin gözün aydın canım bizim dişte çıktı alttan minicik çok sevimli görünüyor H Hayirlisikismet
Kızlar siz iyisini bilirsiniz bebeğiniz için ama pirinç ununun besleyici bir özelliği yok maalesef sadece bebeğe kilo yapıyor onun yerine verebileceğiniz sağlıklı gıdaları deneseniz daha iyi sanki
Bende pirinç unu düşğnüyorum ama karar veremedim onun yerine sebze haşlayıp versem mi diyorum

Günaydın arkadaşlar..
Fikirlerinize ihtiyacım var. 5 Ekimde yiğenimin doğumgünü var, 1 yaşına girecek. Kardeşim oğluna güzel bir doğumgünü eğlencesi hazırlıyor. Hediye olarak ne alabilirim, kıyafet ve oyuncak dışında aklıma bir şey gelmiyor. Değişik bir fikri olan bana yardımcı olabilir mi :KK25:

neslim33 neslim33 bende kızımın saçlarını kestim o kadar ağladı ki yarım yamalak bişi oldu o ağladı ben üzüntüden çöktüm zaten bir saate zor kestik kötü bir deneyim oldu :KK43:
canım Neden kesitiniz özel bir nedeni mi var bizimkininde kesmek istiyorum ama dügün çıksın diye eşim izin vermiyor

canım Neden kesitiniz özel bir nedeni mi var bizimkininde kesmek istiyorum ama dügün çıksın diye eşim izin vermiyor
Saçları çok inceydi sallarken karışıp düğüm düğüm oluyordu birde sırt üstü yatmaktan kafasının arkası dökülmüştü dedim hepsi bir uzasın biraz kalın çıksın ama insan üzülüyo saçı gidince

Günaydın arkadaşlar..
Fikirlerinize ihtiyacım var. 5 Ekimde yiğenimin doğumgünü var, 1 yaşına girecek. Kardeşim oğluna güzel bir doğumgünü eğlencesi hazırlıyor. Hediye olarak ne alabilirim, kıyafet ve oyuncak dışında aklıma bir şey gelmiyor. Değişik bir fikri olan bana yardımcı olabilir mi :KK25:
Oyuncak kıyafet dışında alternatif pek yok gibi küçük bebeğe netten değişik alternatiflere bakabilirsin

Canım 100ml suya 1 tatlı kaşığı pirinç unu koydum ama çok geldi gerisini ben yedim .sebze püresi yaptim 2 tatlı kaşığı verdim elma suyu verdim yarın yoğurt da vermicem inşallah .bizimkiler tutturmuş bu çocuk zayıf diye inşallah kilo alır biraz .
Canım bebeğin kaç aylık daha bunlar çok gelir sen ne bakıyorsun insanların lafına sağlıklıysa kiloyu takma derim yazık bebeğine bu kadar yedirme

Canım 100ml suya 1 tatlı kaşığı pirinç unu koydum ama çok geldi gerisini ben yedim .sebze püresi yaptim 2 tatlı kaşığı verdim elma suyu verdim yarın yoğurt da vermicem inşallah .bizimkiler tutturmuş bu çocuk zayıf diye inşallah kilo alır biraz .
Canım sağlıklı olması daha önemli . Ben de bugün patates puresi yedirdim tadını hiç sevmedi. Üzerine bir cay kasigi su verdim yuttu ama suratı cok komik sekiller aliyor tam videoluk :KK66:

Saçları çok inceydi sallarken karışıp düğüm düğüm oluyordu birde sırt üstü yatmaktan kafasının arkası dökülmüştü dedim hepsi bir uzasın biraz kalın çıksın ama insan üzülüyo saçı gidince
aynı sıkıntıla bizdedir var canım bakalım biraz uzasın ucundan keserim ben artık

Ben bi deli cesareti ile kestim ama alıştık hemen kızım hala çok güzel :KK70:

zezeozge zezeozge Kızlar bebişlerin saçlarını neden kesiyorsunuz yahu, önümüz kış kafaları üşümez sıcak tutar :KK48: Şaka bir yana tabii, ben kesmeyi düşünmüyorum uzatıcam, tabii uzatmak için saçları çıkarsa, kızım hala keltoş ya :KK70:

Ben bi deli cesareti ile kestim ama alıştık hemen kızım hala çok güzel :KK70:
tabiki annesi o bir prenses mis kokulu hemde :KK15:

zezeozge zezeozge Kızlar bebişlerin saçlarını neden kesiyorsunuz yahu, önümüz kış kafaları üşümez sıcak tutar :KK48: Şaka bir yana tabii, ben kesmeyi düşünmüyorum uzatıcam, tabii uzatmak için saçları çıkarsa, kızım hala keltoş ya :KK70:
yok ben kesmeğim göz hizasına gelince gözüne gelmesin diye uçlarından keserim diye düşünüyorum

Bende hepsi bir boyda uzasın birde kalın çıksın diye kestim saçları karışıyodu tiftik oluyodu büyüyene kadar uzasınlar saçlarına ne örgüler yapacam inşallah :)

X