2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Gunaydin biz de dr tavsiyesiyesiyle ek gidaya gectik yogurt ve sepze puresiyle basla sonra meyve puresi sonra yumurta sarisi daha sonra da cokelekle devam edersin dedi (bu sonralar bir hafta aralik oluyor:) mama vereyim mi dedim hayir kesinlikle verme dedi.bir haftadir veriyorum oglum cok mutlu simdiden fark etti demek ki zamani gelmis sutum yetmiyormus .

Kemik suyu agir gelmez mi migdesine dokunur sanki

Kızlar benim kız çok iştahsız yiyor bugün yoğurt verdim yine yedi ama istekli değil atılmıyor ver diye küçük olduğu için mi acaba bilemedim
Benimkide öyle canım alışmadılar ondan diye düşünüyorum.
Arkadaşımın bebeği şubat doğumlu ikinci kaşığı bekleyemiyo deli oluyo ver diye, ay fark ediyo vede alışmaları gerekiyo demek ki

Benimkide öyle canım alışmadılar ondan diye düşünüyorum.
Arkadaşımın bebeği şubat doğumlu ikinci kaşığı bekleyemiyo deli oluyo ver diye, ay fark ediyo vede alışmaları gerekiyo demek ki
Olabilir dediğin gibi alışma aşamasında yada annesi gibi arası olmayacak yemekle

Kızlar sizde de geceleri terleme oluyor mu? Gece emzirmeye kalktığımda yastığım resmen ıslanmış oluyor. Lohusayken böyleydi bir ara geçti dedim yine başladı. Emzirmeyle devam edecek diye korkuyorum
terleme devam önceden terleyen biri değil böyle şimdi sırtımdan akıyor resmen emzirmede devam ediyormuş

Kızlar benim kız çok iştahsız yiyor bugün yoğurt verdim yine yedi ama istekli değil atılmıyor ver diye küçük olduğu için mi acaba bilemedim
. Su an tadım zaten canım bence çok zorlama yavaş yavaş annesi

terleme devam önceden terleyen biri değil böyle şimdi sırtımdan akıyor resmen emzirmede devam ediyormuş

Zorlama asla yok ne kadar verse zaten emiyor sıkıntı değil şuan beni ilerisi tedirgin ediyor

Çok soru soruyorum ama kızlar siz yoğurttan sonra ne verdiniz süt ürünleriyle devam mı ettiniz yoksa sebzemi verdiniz

Arzumun yoğurt makinasını almıştım ilk kızımda 6 küçük kavonozu var yarım litre günlük şişe sütle 6 kavanoz yapıyordum iki gün ailecek yiyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…