-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.741
Asiri derece terleme var bu hormonlar canimizi okuyorKızlar sizde de geceleri terleme oluyor mu? Gece emzirmeye kalktığımda yastığım resmen ıslanmış oluyor. Lohusayken böyleydi bir ara geçti dedim yine başladı. Emzirmeyle devam edecek diye korkuyorum
Kemik suyu agir gelmez mi migdesine dokunur sankiKızlar bugün oglusuma ayran, kemik suyu ve patates presi verdim. Ayran 5 çay kaşığı içti. Çok sevdi.
Patates puresi az beğendi sürat eksidi. Bir çay kaşığı verdim.
Kemik suyu da 2 çay kaşığı verdim onu da az beğendi ama içti. Ayy çok mutlu oldum.
Yoğurt yapicam. Yedirecem.
Benimkide öyle canım alışmadılar ondan diye düşünüyorum.Kızlar benim kız çok iştahsız yiyor bugün yoğurt verdim yine yedi ama istekli değil atılmıyor ver diye küçük olduğu için mi acaba bilemedim
Olabilir dediğin gibi alışma aşamasında yada annesi gibi arası olmayacak yemekleBenimkide öyle canım alışmadılar ondan diye düşünüyorum.
Arkadaşımın bebeği şubat doğumlu ikinci kaşığı bekleyemiyo deli oluyo ver diye, ay fark ediyo vede alışmaları gerekiyo demek ki
İştahsız olmazlar inşallah ya ben şimdiden çok kafama takıyorum ya yemezse diyeOlabilir dediğin gibi alışma aşamasında yada annesi gibi arası olmayacak yemekle
Sorma bende takıyorum kafama yemek sevmeyen bebek çok zorİştahsız olmazlar inşallah ya ben şimdiden çok kafama takıyorum ya yemezse diye
Benimki hem babaya hem bana çektiyse işim zor yemek yetiştiremem nerde o günler
Ek gıdaya geçince yemez iştahı gider sadece sütlede gelişemezse birsürü sabırsızlıklar yaaSorma bende takıyorum kafama yemek sevmeyen bebek çok zor
terleme devam önceden terleyen biri değil böyle şimdi sırtımdan akıyor resmen emzirmede devam ediyormuşKızlar sizde de geceleri terleme oluyor mu? Gece emzirmeye kalktığımda yastığım resmen ıslanmış oluyor. Lohusayken böyleydi bir ara geçti dedim yine başladı. Emzirmeyle devam edecek diye korkuyorum
. Su an tadım zaten canım bence çok zorlama yavaş yavaş annesiKızlar benim kız çok iştahsız yiyor bugün yoğurt verdim yine yedi ama istekli değil atılmıyor ver diye küçük olduğu için mi acaba bilemedim
terleme devam önceden terleyen biri değil böyle şimdi sırtımdan akıyor resmen emzirmede devam ediyormuş
. Su an tadım zaten canım bence çok zorlama yavaş yavaş annesi
Zorlama asla yok ne kadar verse zaten emiyor sıkıntı değil şuan beni ilerisi tedirgin ediyorterleme devam önceden terleyen biri değil böyle şimdi sırtımdan akıyor resmen emzirmede devam ediyormuş
. Su an tadım zaten canım bence çok zorlama yavaş yavaş annesi
Kemik suyu agir gelmez mi migdesine dokunur sanki
Biz sebzeyle başladık sonra yoğurt verdik şimdi de meyvelerle devam ediyoruz. Doktor öyle demişti öyle yaptım bende.Çok soru soruyorum ama kızlar siz yoğurttan sonra ne verdiniz süt ürünleriyle devam mı ettiniz yoksa sebzemi verdiniz
Biz sebzeyle başladık sonra yoğurt verdik şimdi de meyvelerle devam ediyoruz. Doktor öyle demişti öyle yaptım bende.
Öyle yap kabakla başla meselaBende sebzeyle devam edim o zaman
Aynen öyle yapacamÖyle yap kabakla başla mesela
biz sebzeyle başladık daha sebzedeyiz daha canımÇok soru soruyorum ama kızlar siz yoğurttan sonra ne verdiniz süt ürünleriyle devam mı ettiniz yoksa sebzemi verdiniz
Tiroitlerine baktır canım.Kızlar sizde de geceleri terleme oluyor mu? Gece emzirmeye kalktığımda yastığım resmen ıslanmış oluyor. Lohusayken böyleydi bir ara geçti dedim yine başladı. Emzirmeyle devam edecek diye korkuyorum