- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 33
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.761
Hamileyken verdiler hapları. Tsh 1in altına indi doğuma yakın. Sebep o olabilir haklısın. Gidip baktırayımTiroitlerine baktır canım.
Sebze ver canim kabak havuc patates olabilir.en son meyve tatli oldugu icinÇok soru soruyorum ama kızlar siz yoğurttan sonra ne verdiniz süt ürünleriyle devam mı ettiniz yoksa sebzemi verdiniz
buharda haşlayıp susuz eziyorumkizlar sebzeleri haslayip susuzmu ezip veriyorsunuz parçali olarak kaliyo gibi
Bende yediği kadar veriyorum zorlama yapmıyorumKızlar ek gıdayı ne kadar veriyonuz ben yiyebildiği kadar veriyom ama kaç gündür doğru düzgün kaka yapamadı azcık çıkarıyo
Fazlamı geliyo bilmiyom kabız mı oluyo noluyo acabaBende yediği kadar veriyorum zorlama yapmıyorum
Denicem bende merak ettim :) eline sağlıkCanım labneyi yaptım bence güzel oldu ama markettekiler gibi olmadı tabii tarifi bir kilo sütü bir kalıp süzme peynirle yoğurt mayalar gibi mayaladım sekiz saat mayalanmaya bıraktım sonra akşam ağzını kapatıp dolaba aldım sabaha kadar dolapta bekledi kalıp gibi oldu tülbentte süzdüm iki saatte süzüldüsimarik83
Ben 1 çay kaşığı veriyorum çok severek yiyorsa 1 tatlı kaşığını geçirmiyorum. Armutu çok verdim çok rahatsız oldu oğluşum o yüzden az veriyorum.Kızlar ek gıdayı ne kadar veriyonuz ben yiyebildiği kadar veriyom ama kaç gündür doğru düzgün kaka yapamadı azcık çıkarıyo
Benim sütüm artık yetmiyo sanırım sürekli emmek istiyor o nedenle baya yediriyorım ama bugün karnı şişti kaka yapmadı nolacak bilmiyorumBen 1 çay kaşığı veriyorum çok severek yiyorsa 1 tatlı kaşığını geçirmiyorum. Armutu çok verdim çok rahatsız oldu oğluşum o yüzden az veriyorum.
buharda haşlayıp susuz eziyorum
Daha küçükler o yüzden tadım daha şimdi kaşık kaşık yeme zamanı değil ki yavaş yavaş öğrenecekler sen bak netten bağozında kalırsa ne yapman gerekiyor diyekaynanam haslandigi suyla ekle suyuyla ez dedi birde cocuk bogulur diye korkutuyo habire felaketler agzinda zaten kadinin. makaleleri okuyorum simdi alismazsa ilerde buyuk problem oluyormus lapa yiyemiyorlarmis diyorum sanki kactane cocuk baktinki diyo
Bir tatlı kaşığını geçirme canımFazlamı geliyo bilmiyom kabız mı oluyo noluyo acaba
Biz apttalız çünkü tek akıllı kendileri bugün benimkide çocuğun ağzına kek vermiş emzircem diye aldım elinden sinir oldum yaaakaynanam haslandigi suyla ekle suyuyla ez dedi birde cocuk bogulur diye korkutuyo habire felaketler agzinda zaten kadinin. makaleleri okuyorum simdi alismazsa ilerde buyuk problem oluyormus lapa yiyemiyorlarmis diyorum sanki kactane cocuk baktinki diyo
Canım olmaması daha iyiymiş ceren doğunca anladım inan herşeye karışıyor neymiş bu çocuk herşeyi yermiş resmen soğuk savaş yaşıyoruz ki biz ceren doğmadan çok iyi anlaşırdık bir yerde kaynana anlaşmazlık mutlaka oluyor onlar hala eski kafadan bizi anlamıyorlarYa bazen kaynanamın olmamasını çok garipsiyorum, böyle iyi anlaşan gelin kaynana falan gördükçe eksikliğini hissediyorum. Benim var da yok, hayatta ama görüşülmüyor. Ne tuhaf :/ Tabii bu eşim için daha büyük bir boşluk. Sonra da diyorum amaaan boşver iyi böyle belanı mı arıyorsun :)) Ne bileyim en azından hayatta olmasa yok dersin, böylesi garip bir duygu :/
Canım olmaması daha iyiymiş ceren doğunca anladım inan herşeye karışıyor neymiş bu çocuk herşeyi yermiş resmen soğuk savaş yaşıyoruz ki biz ceren doğmadan çok iyi anlaşırdık bir yerde kaynana anlaşmazlık mutlaka oluyor onlar hala eski kafadan bizi anlamıyorlar
Eşin cidden üzücü bir durum koca bir boşluk babayı anlarımda annenin böyle yapması tuhafHayatta olmasa bu eksikliği hissetmicem de.. Sanırım en çok eşim için üzülüyorum bu duruma. Bizden yarım saat kadar uzaklıkta ama ne düğünümüze geldi, ne de torununu gördü. Hayat işte..