2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım aynı beni yazmışsın bebeklerde aynı göz rengi bile aynı okurken sanki ben yazmışım gibi oldum

Aslında blw sadece ver eline yesin değil bebek dengeli besleniyor yeme alışkanlığı kazanıyor kendi başına başarmanın tadına varıyor daha bir çok artısı var bence
Ztn sadece öledr demiorm ama mantık o.fakat yınede bebek başarıck diede hiç müdahele etmedn duramam..snr etrafa dökerse yanlış yaptığını anlatırm.hepimz böyle öğrenmedk mi

İlaca devam bende geçen ay tahlil yaptırdım değerler normal çıktı şükür doktor ilacını değiştirdi euthyrox alıyorum elli mg aslında sütü hepsi geçiyor ama geçen miktar bebeği etkilemiyor bana doktorum öyle demişti rahat ol sen ilacını aksatma

Aa senin az çalışan o zaman.ben seninde hızlı çalışıyor sanıyordum.bizde iki çeşit ilaç var biri propcil biri thyramazol.

Ztn sadece öledr demiorm ama mantık o.fakat yınede bebek başarıck diede hiç müdahele etmedn duramam..snr etrafa dökerse yanlış yaptığını anlatırm.hepimz böyle öğrenmedk mi
Tabi ki doğruyu yanlışı öğrenecek zaten farkındaysan videolarda genelde yeni başlayan bebekler döküyor sekiz aydan sonra düzgün şekilde yemeye başlıyorlar bir çok insan blw diyince ver eline yesin döksün anlıyor amaç başka aslında onu demek istedim

Yok yok anladm bn seni ama bnm dedigim bebek 2yas rahat vardr.ole yapamam.bizde yrn cikp ek gida icin kase kasik faln alicz.haslama icin aparat fln.peki sebzeleri nasil temin etmei dusunuosnz

Kizlar her gece ayni sorun 9 da oglumun uykusu geliyor emziriyom memede yatiyor besige koyiyorum yarim saat sonra kalkiyor agliyor ama gözleri halen kapali emziriyorum yine uyuyor bu sefer 5-10 dk sonra yine kalkiyor yine meme veriyorum yine aliyor yine uyuyor 10-20 dk sonra yine kalkiyor bu sefer bacagimda salliyorum uyuyor yataga götüriyom yine kalkiyor var ya ortalama 2 bucuk saati buluyor tam uyumasi sinir kirizi geciriyorum artik bir degil iki degil her gece ya besige götür getir 2 bucuk saat uyumicaksa uyumasin ama yok uykusuda var anlamadim gitti ya napcam ben bunu böyle 1 aya tatile gitcez her gece oturup 2 bucuk saat bu cocugumu uyutcam zaten diyelim 9 da uyudu bende yorgunum bende yatim diyorum ama yok oda olmuyor oglum 9 da uyuyor ben en erken 12 de uyuyabiliyorum ozamanada uykum kaciyor oturuyorum sabaha kadar sabahda uykusuz geziniyorum

Benı anlatmışsın canım. Al benden de o kadar. 8 de bayılan çocuk 10 u görmeden uyumaz oldu. Nazar mı değdi buyume atagi mi anlamıyorum. Emziriyorum söyleniyor. Uyutuyorum geri uyanıyor. Ben eşime veriyorum 10 15 dk evi gezdiriyor. Bir gerginlik de var. Burnumuz da tıkalı onun da etkisi var. Tam 2 saat uğraşıyorum. Senin yine 1 ay varmış. Ben 2 güm sonra yola çıkıyorum. Akşamları o uyurken hazırlanmayı düşünüyordum ama rüya oldu

dun sabah 5 te kendim uyandim
Uyayamadim.sonrasi kosturmaca..hasta ziyaretine gittik
Eve donmemiz 8 oldu.oradada emmez uyumaz zorladi.evde de ayni
Ama arada gulucukler var.saat 10 da benim uykum bastirdi esim bakti 12 de getirdi.uyumuyor.deli olucam
Dedim kj senin neyine erken kalkip da uyumamak....

Yok yok anladm bn seni ama bnm dedigim bebek 2yas rahat vardr.ole yapamam.bizde yrn cikp ek gida icin kase kasik faln alicz.haslama icin aparat fln.peki sebzeleri nasil temin etmei dusunuosnz
Yok artık iki yaş bebe onu yapmasın artık ona denk gelmedim ben pazardan marketten mevsim sebzeleri alıyorsun zaten

Bir bebe neden saat başı kalkarda emer bir diyin hele uykusuzluktan başım ağrıyor gözlerim kapanıyor benim cadı yatakta gülücükler saçıyor sanki bütün gece uyumuş gibi

Büyüyorlar huyları değişiyor annesi :) 8 de uyuyan kızım onikiden önce uyumaz oldu, ergen gibi takılıyor :)) Bir de gözlerini ovuşturup duruyor, uykusu var belli uyumuyor

Kızlar ben grip oldum ne yapsam çabuk atlatırım fikir verin bana. Oğluşa bulaştırmadan geçirmek istiyorum. İyileşene kadar sadece emzirirken kucağıma alırım annemler ilgilenir diye düşündüm.

Kızlar ben grip oldum ne yapsam çabuk atlatırım fikir verin bana. Oğluşa bulaştırmadan geçirmek istiyorum. İyileşene kadar sadece emzirirken kucağıma alırım annemler ilgilenir diye düşündüm.
Geçmiş olsun canım oğlun emdiği için geçmez derler ama belli olmaz ne yapmalısın bilemem ama sakın nane limon içme nane sütü kesiyor

Ihlamur tüketmenin zararı olmaz sanırım iyi beslenme çözüm olabilir bol su tümetmek tahin pekmez ılık limonlu su burnuna tuzlu su ada çayı gargarası falan ilaç kullanmazsın diye düşünüyorum

Arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar benim kızım parmağını çok fazla emiyor normalde uykusu olduğunda yapardı hasta olduktan sonra arttı baya baya bunun aşırı olması korkutuyo parmağı erir diyolar ilerki yaşlara taşırsa

Canim dün tam 4 saat sonra yatti gece 01.00 de, sabahda 7 de kalkdi simdi butün gun beni yer bu cocuk böyle erken kalkinca bütün gün agliyor uykusu oluyor diye.
son 1 aydir cekdirmedigi kalmadi bu esek sipasinin bize bi kac gündür de bagirmayi ögrenmis durduk Yere bi 10-15 dk bagiriyor hergün yeni icatlar hergün yeni skintilar. Ay kolay gelsin canim ya bu hldeyken yola cikmayi hic göze alamazdim ben ya bu durum benim sinirlerimi baya zorluyor yani sinir küpü olmussum insallah 1 aya düzene gireriz ya

Kiz ben 10 yasima kadar prmak emiyordum parmagimda erimedi digerinden farki yok hurafe bunlar. Benim oglumda annesi kilikli oda parmakci sürekli prmagi agzinda.

Reactions: mnt
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…