2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar ben grip oldum :KK43: ne yapsam çabuk atlatırım fikir verin bana. Oğluşa bulaştırmadan geçirmek istiyorum. İyileşene kadar sadece emzirirken kucağıma alırım annemler ilgilenir diye düşündüm.

Emzirirken bile maske tak istersen, nefesinden bile geçebilir oğluna. Geçmiş olsun.

İçimi rahatlattın inan millet tutturmuş emmesin parmağı incelir

Ay milett herseyi cok iyi bilir zaten takma sen onlari. Benimki okadar asiriydi ki ona bile bisey olmadi abimin kizida suan ayni parmakci 2,5 yasinda ondada bisey yok benim oglumda 1 haftadir parmakci olmaya aday :) ben seviniyorum bile emzikden daha iyi diye

Ay milett herseyi cok iyi bilir zaten takma sen onlari. Benimki okadar asiriydi ki ona bile bisey olmadi abimin kizida suan ayni parmakci 2,5 yasinda ondada bisey yok benim oglumda 1 haftadir parmakci olmaya aday :) ben seviniyorum bile emzikden daha iyi diye

mnt mnt kızlar benim kızım da iki gündür baş parmağını emerek uyuyor, bu da yeni huyu :halay:

Arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar benim kızım parmağını çok fazla emiyor normalde uykusu olduğunda yapardı hasta olduktan sonra arttı baya baya bunun aşırı olması korkutuyo parmağı erir diyolar ilerki yaşlara taşırsaQUOTEB. Benim kız önce beni emiyor sonra emziğini emzik ağızdan düşünce parmağını :halay: parmağının eriyecini sanmam ama ileri yaşlara taşımasa süper olacak

• Beğen
Reactions: mnt
Geçmiş olsun canım oğlun emdiği için geçmez derler ama belli olmaz ne yapmalısın bilemem ama sakın nane limon içme nane sütü kesiyor
Bilmiyordum nanenin etkisini sağol :)

Ihlamur tüketmenin zararı olmaz sanırım iyi beslenme çözüm olabilir bol su tümetmek tahin pekmez ılık limonlu su burnuna tuzlu su ada çayı gargarası falan ilaç kullanmazsın diye düşünüyorum
İlaç kullanmicam belki parol kullanırım ağrım olursa. Teşekkür ederim

Arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar benim kızım parmağını çok fazla emiyor normalde uykusu olduğunda yapardı hasta olduktan sonra arttı baya baya bunun aşırı olması korkutuyo parmağı erir diyolar ilerki yaşlara taşırsa
Doktorlar 2 yaşına kadar normal diyorlar parmak emmeye.

Emzirirken bile maske tak istersen, nefesinden bile geçebilir oğluna. Geçmiş olsun.
Aldım maske takıyorum Teşekkür ederim

Parmağını emerek uyumaya çalışıyor bide uyusa

Kızlar ben oğlumun saçları nı kestim iyimi yaptım kötümü yaptım bilemedim aslında babası çok ısrar etti. Sizde de kestiren varmı bebeğinin saçlarını

Kızlar ben oğlumun saçları nı kestim iyimi yaptım kötümü yaptım bilemedim aslında babası çok ısrar etti. Sizde de kestiren varmı bebeğinin saçlarını
Bi zararı yada bi faydası yok bence gürleştirdiği hikaye zaten bu genetik bi kod dış etkenle değişeceğini sanmam benim kızımında sırt üstü yatmaktan arkada bi bölüm döküldü kötü gözüküyo kesmek istiyorum ama cesaret edemiyorum

1 yaşa kadar dokunmayın diyor bazı doktorlar saça. Çünkğ kendi kendine dökülüp yenileri çıkacak sonra uzayınca kesersinşz diyorlar. Ben dokunmuyorum saçlarına gerek görmüyorum.

Bebeğinin çamaşırlarına yumuşatıcı kullanan varmı
Ben kullanmıyorum ama kullansam mı acaba diye düşünüyorum. Ağız bezleri falan çok yumuşak olmuyor.

1 yaşa kadar dokunmayın diyor bazı doktorlar saça. Çünkğ kendi kendine dökülüp yenileri çıkacak sonra uzayınca kesersinşz diyorlar. Ben dokunmuyorum saçlarına gerek görmüyorum.

Ben kullanmıyorum ama kullansam mı acaba diye düşünüyorum. Ağız bezleri falan çok yumuşak olmuyor.
Bende düşünüyorum kullansam mı diye daha yumuşak olur dediğin gibi

Bi zararı yada bi faydası yok bence gürleştirdiği hikaye zaten bu genetik bi kod dış etkenle değişeceğini sanmam benim kızımında sırt üstü yatmaktan arkada bi bölüm döküldü kötü gözüküyo kesmek istiyorum ama cesaret edemiyorum
Bende cesaret etmiyordum aslında eşim cok ısrar etti bide bebegimin eli sürekli saçında dökülüyo saçları elinide ağzından çıkarmıyo o saçlar hep ağzına giriyo ondan kestik ama sonra üzüldüm. Öyle tatlı oldu ki kel oğlum keltoş oğlum

Zaten çok dökülüyordu ondan kestik ağzına giriyor du inşallah çabuk uzar :)

X