- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 41
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.501
Teşekkür ederimAşıları bir gün erken bile olsa yapmıyorlarmış. Ama gecikince problem değilmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimAşıları bir gün erken bile olsa yapmıyorlarmış. Ama gecikince problem değilmiş.
Bzmki 3lü7 temmuzda yaptırmıştım ben ilk dozu bugün yaptırdım ikinciyi bitti çok şükür rota
Niye 2 li yapmadılarki acaba? Artık 2 li yapılıyor geneldeBzmki 3lü
Blw kısaca çocuğun önüne yiyecekleri bulamaç yapmadan teker teker koyuyosun o istediği gibi yiyor. Kendi kendine yemeyi öğreniyor böylece elinde tabak kaşık yemek yesin diye peşinden koşmuyorsun :) döke saça yiyecek her yere bulaştırcak ama kızmayacaksın :) blw türkiye diye bir grup var hem facede hem de instagramda bak istersenBlw ci ne kızlar yaa kaçırmışı m
Ben 2 kat muslin battaniye sererek kullanıyorum epeydir canım en azından terini emiyor.Kızlar sac dökülmesi hormonların geri çekilmesinden kaynaklı imiş. 6-7 sen sonra baya azaliyormus. Hoş beni görseniz dökülecek saçım yok pek. Bir tek önler uzun ama onlar bile dökülüyor :)
Bu arada bende blw ciyim. İnşallah herşey güzel olur ya. Farklı bir macera başlayacak. :)
Bu arada bebeginizin puseti ne birşey seriyor musunuz. Bizimki çok terliyor. Hafta sonu da uzun yola çıkacağız. Bende boncuk elyaftan bel destegi var. Üstüne penye battaniye ve muslin örtüye rağmen terliyor. Siz de durumlar nasıl
Ne güzel yokmu Tokat'ta olan kızlar :)Kızlar biz dün nisanyagmurumm la görüştük bebişlerimizi sevdik çok tatlılar birbirlerine bakıp gülüyorlar bebişlerimiz de birbirini sevdi .eşlerimizde tanıştı .bir kk dostluğu başladı
Ahaha hiç sorma ya ben bunların üstüne bişey daha ekşiyim. Bende karpal tünel sendromu olmuştu hamileliğim 32. Haftasında başladı. Hala bilek ağrılarım var. İkinciyi yapmasammı diye düşünüyorum bazen valla :) bi de ben kendimi sağlam bilirdim çürük çıktım :)))
Bebek liderliğinde beslenme türkçesi bebegin kendi kendine yemeği öğretiyorsun çok detaylı bir konu bir çok kuralı var facede blw türkiye sayfası var orayı iyice incele biz ne anlatsak yarım kalırBlw ci ne kızlar yaa kaçırmışı m
Kızlar sac dökülmesi hormonların geri çekilmesinden kaynaklı imiş. 6-7 sen sonra baya azaliyormus. Hoş beni görseniz dökülecek saçım yok pek. Bir tek önler uzun ama onlar bile dökülüyor :)
Bu arada bende blw ciyim. İnşallah herşey güzel olur ya. Farklı bir macera başlayacak. :)
Bu arada bebeginizin puseti ne birşey seriyor musunuz. Bizimki çok terliyor. Hafta sonu da uzun yola çıkacağız. Bende boncuk elyaftan bel destegi var. Üstüne penye battaniye ve muslin örtüye rağmen terliyor. Siz de durumlar nasıl
Ne güzel valla tebrik ediyorum siziKızlar biz dün nisanyagmurumm la görüştük bebişlerimizi sevdik çok tatlılar birbirlerine bakıp gülüyorlar bebişlerimiz de birbirini sevdi .eşlerimizde tanıştı .bir kk dostluğu başladı
Aslında blw sadece ver eline yesin değil bebek dengeli besleniyor yeme alışkanlığı kazanıyor kendi başına başarmanın tadına varıyor daha bir çok artısı var benceKızlar bmde blw yapmaı düşünüorm ama bnm mesin mudahalem olur bebeğe abartılıo bnce annelerımzn ver eline yesin mantığı cok abartılıo gbime gelio.yok dün tatlı bi bebiş pilavla banyo yapıo.annelerimzn bizi ole yetiştirdiğini düşünmüorm aramızda catal kaşık kullanmayı bılmeyen var mı?yadaa o gruptakı herkesın bebeği cok mu iştahlı hiç mi anneleri arkadan koşturmuo..ama cok ii yönleride var bebekte damak tadı olusuo bulamaç olayı yok,cok güzel tarıfler var herşe doğal bu cam kavonazdaki kımyasllara karşılar.
Teşekkür ederim canımNe güzel valla tebrik ediyorum sizi
Evet çok güzel bir duygu :) iyi ki tanıştık darısı diğerlerinin başına :)Kızlar biz dün nisanyagmurumm la görüştük bebişlerimizi sevdik çok tatlılar birbirlerine bakıp gülüyorlar bebişlerimiz de birbirini sevdi .eşlerimizde tanıştı .bir kk dostluğu başladı
Evet canım gerçekten çok iyi oldu .bu arada canım biz eylülde sünnet ettirmeyi düşünüyoruz doktor araştiriyorum duyarsan öğrenirsen banada söyle bende söylerim canimEvet çok güzel bir duygu :) iyi ki tanıştık darısı diğerlerinin başına :)