2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Blw ci ne kızlar yaa kaçırmışı m
Blw kısaca çocuğun önüne yiyecekleri bulamaç yapmadan teker teker koyuyosun o istediği gibi yiyor. Kendi kendine yemeyi öğreniyor böylece elinde tabak kaşık yemek yesin diye peşinden koşmuyorsun :) döke saça yiyecek her yere bulaştırcak ama kızmayacaksın :) blw türkiye diye bir grup var hem facede hem de instagramda bak istersen

Günaydın kızlar, eşimle ben öğretmeniz. Görev yaptığımız yer çok küçük bir ilçe. Her yaz aileler orada ne yapıyorsunuz ille de gelin diye baskı yapar. Biz de memlekete gideriz. Ama bu yıl çocuk var ve biz çok zorlanıyoruz. İlk başta kayınvalidemlere geldik diğer kardeş ve yeğenler gelince annemlere geçtik. Sonra kayınvalidem buraya gelin diye tutturdu hop yine dünya kadar ıvır zıvırla yine oraya. Ben annemin yanında rahat ediyorum. Dün üzüntüden resmen sütüm kesilir gibi oldu. Daha tatilin bitmesine çok var offfff

Kızlar sac dökülmesi hormonların geri çekilmesinden kaynaklı imiş. 6-7 sen sonra baya azaliyormus. Hoş beni görseniz dökülecek saçım yok pek. Bir tek önler uzun ama onlar bile dökülüyor :)

Bu arada bende blw ciyim. İnşallah herşey güzel olur ya. Farklı bir macera başlayacak. :)

Bu arada bebeginizin puseti ne birşey seriyor musunuz. Bizimki çok terliyor. Hafta sonu da uzun yola çıkacağız. Bende boncuk elyaftan bel destegi var. Üstüne penye battaniye ve muslin örtüye rağmen terliyor. Siz de durumlar nasıl
Ben 2 kat muslin battaniye sererek kullanıyorum epeydir canım en azından terini emiyor.

Ahaha hiç sorma ya ben bunların üstüne bişey daha ekşiyim. Bende karpal tünel sendromu olmuştu hamileliğim 32. Haftasında başladı. Hala bilek ağrılarım var. İkinciyi yapmasammı diye düşünüyorum bazen valla :) bi de ben kendimi sağlam bilirdim çürük çıktım :)))

valla ben de dogumdan snra kabakgibi dagildim ama kv ilk defa senin gibi gordumkesje sezeryan tapsaydin beni de yordun bir daha normal yapma diyo cadi ahhhh anam ahhh kv allahtan bakti bana surekli analik yaptim sana diyo salak

Kızlar sac dökülmesi hormonların geri çekilmesinden kaynaklı imiş. 6-7 sen sonra baya azaliyormus. Hoş beni görseniz dökülecek saçım yok pek. Bir tek önler uzun ama onlar bile dökülüyor :)

Bu arada bende blw ciyim. İnşallah herşey güzel olur ya. Farklı bir macera başlayacak. :)

Bu arada bebeginizin puseti ne birşey seriyor musunuz. Bizimki çok terliyor. Hafta sonu da uzun yola çıkacağız. Bende boncuk elyaftan bel destegi var. Üstüne penye battaniye ve muslin örtüye rağmen terliyor. Siz de durumlar nasıl

canim bu blw nee ?:)

2.cocugumu buyutuyorum
İlk defa cocuk buyutuyorum sanki.
1. Cocugum Oglum zor cocuktu hep diyordum ben abartiyorum ilk tecrube
ama megerse abartmiyormusum...bebisle de alakali ..
Bir cocuk huysuzsa huysuzdur..halada devam ediyor.oyle.boyle buyudu masallah..
.rabbim acilarini gostermesin.
Herkesi evlatlari ile saglikli mutlu uzun omurler versin.

Kızlar bmde blw yapmaı düşünüorm ama bnm mesin mudahalem olur bebeğe abartılıo bnce annelerımzn ver eline yesin mantığı cok abartılıo gbime gelio.yok dün tatlı bi bebiş pilavla banyo yapıo.annelerimzn bizi ole yetiştirdiğini düşünmüorm aramızda catal kaşık kullanmayı bılmeyen var mı?yadaa o gruptakı herkesın bebeği cok mu iştahlı hiç mi anneleri arkadan koşturmuo..ama cok ii yönleride var bebekte damak tadı olusuo bulamaç olayı yok,cok güzel tarıfler var herşe doğal bu cam kavonazdaki kımyasllara karşılar.

Kızlar bmde blw yapmaı düşünüorm ama bnm mesin mudahalem olur bebeğe abartılıo bnce annelerımzn ver eline yesin mantığı cok abartılıo gbime gelio.yok dün tatlı bi bebiş pilavla banyo yapıo.annelerimzn bizi ole yetiştirdiğini düşünmüorm aramızda catal kaşık kullanmayı bılmeyen var mı?yadaa o gruptakı herkesın bebeği cok mu iştahlı hiç mi anneleri arkadan koşturmuo..ama cok ii yönleride var bebekte damak tadı olusuo bulamaç olayı yok,cok güzel tarıfler var herşe doğal bu cam kavonazdaki kımyasllara karşılar.
Aslında blw sadece ver eline yesin değil bebek dengeli besleniyor yeme alışkanlığı kazanıyor kendi başına başarmanın tadına varıyor daha bir çok artısı var bence

neslim33 neslim33 senin tiroit ne alemde?bende hipertiroidi nüksetti tekrardan.15-20 gündür çok kötüydüm dün ilaca başlattılar.ve değerlerim normale dönünce ikinci tekrar olduğu için ameliyat olacakmışım.bebeğim küçük olduğu için ameliyatı ertelemek istiyorum dedim.istemediğime dair yazı imzalattılar.thyramazol başlattılar.aslında ilk kızındaysa hastaydım o zaman propcil içiyordum süte daha az geçtiği için ama bu sefer niye bu ilacı verdiniz dedim durum değişti artık için rahat olsun dedi.hatta hocaya danıştı benim durumu onla ortak karar verdiler.ama benim içim hiç rahat değil.thyramazol için internette emzirirken kullanılmaz diyor.iki gündür çok huzursuz emziriyorum kızımı.sen ne yapıyorsun ilaç içiyor musun?

Kızlar biz dün nisanyagmurumm nisanyagmurumm la görüştük bebişlerimizi sevdik çok tatlılar birbirlerine bakıp gülüyorlar bebişlerimiz de birbirini sevdi .eşlerimizde tanıştı .bir kk dostluğu başladı :KK19:
Evet çok güzel bir duygu :) iyi ki tanıştık darısı diğerlerinin başına :)

X