- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.261
Benim oğlum 3150 g doğdu ilk ay 1600 g almişti maşallah. Şimdi istikrarlı gidiyor her ay 800 g alıyor maşallah. Hemşire iyi diyor ama anneme göre zayıf .Kızlar bebişler bu ay kaç kilo aldı benim cadı kızım 610 gram almış ebe iyi dedi ama kafama takıldı kiloya takılan biri değilim sadece merak ettim
Benimki toplam 500 gr almis bi ara 200 gram vermisdi agzi pamukcuk olmusdu yiyemiyordu insallah bu ay alir birazKızlar bebişler bu ay kaç kilo aldı benim cadı kızım 610 gram almış ebe iyi dedi ama kafama takıldı kiloya takılan biri değilim sadece merak ettim
Bende süt sağıp bineronla vermeye başladım çok hoşuna gitti şaşırdı önce sonra sevindi memeyi bırakır mı diye baya korkuyorumCnm bn başladım mamay 4*90cc verıorm.phılıps aventın başlığını kullanıorm bebişim çok şükür hala memeci kafasını göğsume değdirip ağzıyla emıomş gbı yapıo..bu saatten snr bırakmaz gbıme gelıo çnkü ek gıdaya gelıckler az kalsın.bn gecede cok emzırıorm.kılo aldımı yrn dr.a gdıcz hbr verıcm sana
Yaa bn ılk doğduğu günden beri sağıorm,smdi bnce bırakmaz dicm ama bu bebişlern sağı solu bellı olmuoBende süt sağıp bineronla vermeye başladım çok hoşuna gitti şaşırdı önce sonra sevindi memeyi bırakır mı diye baya korkuyorum
Aminn canm. Rabbim sizi bağışlasın bebeğinizi sağlıkla huzurla büyüsün ben daha doğum yapmadım şuan kaç aylık bilmiyorum inşallah yarın öğrencem tahminen 1 aylık ve 2 yaşında da oğlum var hayırlısı olsunBenim 28 Hazirandı son adet. Şimdi kızım 5. ayının içinde :) Allah size de hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Anneanne babaannelere göre bebeler hep zayıf :)Benim oğlum 3150 g doğdu ilk ay 1600 g almişti maşallah. Şimdi istikrarlı gidiyor her ay 800 g alıyor maşallah. Hemşire iyi diyor ama anneme göre zayıf .
Ben bu ara isyanlardayım yemiyooooo meme istemiyooooo delirecemmmmYaa bn ılk doğduğu günden beri sağıorm,smdi bnce bırakmaz dicm ama bu bebişlern sağı solu bellı olmuoama biberon ucu cok önemli
Ben bu ara isyanlardayım yemiyooooo meme istemiyooooo delirecemmmm
Yapışık olması daha iyi değil mi sence yemediği düşün üzüntüden için yanıyoKimi bebek emmez reddeder kimi bebek kızım gibi memeye yapışık yaşarBu bebelerin bir orta yolu yok mu ya
Yapışık olması daha iyi değil mi sence yemediği düşün üzüntüden için yanıyo
İnan bir amuda kalkmadığım kaldı ayağının altı ile oynuyorum yiyo ama güç tükeniyo birde artık çözümlerime alıştı ikna olmuyor.bende sağıp veriyorum benimde sütüm az olmalıİşin tuhafı benim sütüm de yok sağsam belki anca 60 cc çıkar. Çektikçe geliyor mu bilmem ama herhalde ondan uzun süre memede kalıyor kızım. Emmemesi daha zor tabii haklısın. Değişik pozisyonlarda emzirmeyi dene istersen.
İnan bir amuda kalkmadığım kaldı ayağının altı ile oynuyorum yiyo ama güç tükeniyo birde artık çözümlerime alıştı ikna olmuyor.bende sağıp veriyorum benimde sütüm az olmalı
Canım bana dr akşamları yatarken 90 cc ver demişti. Ben veriyorum ama benimki mamayı pek yemiyor ben de kaşıkla falan biraz tepiyorum. Arada aklıma gelirse gündüz de emzirdikten sonra tepiyorum. Tükure çıkara ne yerse kar diye bakıyorum. Ama bir haftadır falan da emzirdikten sonra süt sağıp zorla kaşikla tepiyorum. 2 kaşık içse bile çok seviniyorum. Benim sütüm de maşallah bol, süt saģma makinesini bile kullanmıyorum. Elimle pratik oluyo bikaç dk da 50-60cc rahat sağıyorum emzirdikten sona tek gögsumden. Kilosunu ayin 14 ünde aşıya gidince öğrenicez. Psikolojik mi bilmiyorum ama ağirlaştı gibi geliyor. 3. Ayda 5280gr dık bu ayki hedefim 6kg olsun razıyım. Sonra mama vermeyi pek düşünmüyorum. Bu ay deneme amaçlı içimde kalmasın diye veriyorum.Kızlar sormuştum ama görülmedi sanırım.
Bebişi kilo alsın diye mama takviye başlayanlar olmuştu. Nasıl veriyorsunuz mamayi.
Ben bugün öğlen verdim ilk kez . Göğüslerim acayip doldu. Hala da dolu. Hece vereyim desem gece de sütüm iyi birikiyor ve gece sutu önemli diye emzirmek istiyorum. Bir de ben 1 haftadır filan süt sahip veriyordum. Bugün kızım emmek istemedi baya ağladı. Biberonu hemen emdi. 1 saat uğraştım. Çok uykulu idi emzirdim. Ve çok korktum bırakacak diye kendime gelemedim. Biberondan dolayı bırakan oldu mu. Zaten azalttı emmeyi gün içinde. Ağzını değdirip çekiyor sıpa. Dikkati hep başka şeylerde. Siringa ile mi versem her beslemeden sonra 30 cc acaba.
Birde bu biberon başlığı hala yenidogan kullanıyorum. Acaba daha fazla mı çekiyordur daha az mı. Lıkır lıkır içiyor gibi geliyor. Kafamda deli sorular. Az etli butlu olsun istemiştim oysa ki.
Oyun sanar yemez yine dış dünyaya dikkati arttı yerken bırakıp sağa sola bakıyor konuşsam emmeyi bırakıp ağzımı izliyor şaşkın şaşkınPlates topu üzerinde hafif hafif zıplayarak emzirenleri okumuştum emmeyi reddeden bebekler için. Bir çözüm olabilir belki? Gerçi artık büyüdüler kucağa sığmıyorlar öyle de zor olur..
Diş mi çıkarıyor acaba prensesBugün kızım oldukça sinirli niye böyle oldu ki. Emerken üstümü başımı parçalicak nerdeyse, yumruklarını savuruyor. Eline bir şey ver öfke çıkarıyor resmen. Emmeden önce altını değiştireyim dedim tepine tepine ağladı ya. Her gün huy değiştiriyor :/
öyleler valla farklı biryere gidince etrafı izliyor sürekli doğru düzgün emmiyorOyun sanar yemez yine dış dünyaya dikkati arttı yerken bırakıp sağa sola bakıyor konuşsam emmeyi bırakıp ağzımı izliyor şaşkın şaşkın
Diş çıkarıyor olmasınBen bu ara isyanlardayım yemiyooooo meme istemiyooooo delirecemmmm
Suyun altında bi kaç dk bekletiyorsun cnm zaten içinden çıkan kağıtta ne işe yaradığı Nasıl kullanıldığı Hakkı'nda kısa bilgiler mevcutnasıl nötrlüyorsun belli bir tekniği varmı canım
Ben daha hiç vermedim.
bizde sipariş ettik 80 tl instagramdan @4753 sen kaça aldın
Ben yaklaşık bir aydır azar azar hergün vermeye çalışıyorum cnm hele bu ay çok nazlı emiyor susuz kalır diye korkuyorum ama ne yazık ki pek de sevdiği söylenemez bizimkininKızlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Ben veriyorum. Bu ara daha suyu görür görmez çıldırıyor, içince çok mutlu oluyor. Önceden içmiyordu tükürüyordu artık susuyor herhalde.
Kehribar alacaksan totsandmore inst adresine bi bak derim cnm ben çok memnunum iyi ki almışım diyorumBende almayı düşünüyorum nerden sipariş ettin acaba