2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar bebişler bu ay kaç kilo aldı benim cadı kızım 610 gram almış ebe iyi dedi ama kafama takıldı kiloya takılan biri değilim sadece merak ettim
Benim oğlum 3150 g doğdu ilk ay 1600 g almişti maşallah. Şimdi istikrarlı gidiyor her ay 800 g alıyor maşallah. Hemşire iyi diyor ama anneme göre zayıf .

Bende süt sağıp bineronla vermeye başladım çok hoşuna gitti şaşırdı önce sonra sevindi memeyi bırakır mı diye baya korkuyorum

Benim 28 Hazirandı son adet. Şimdi kızım 5. ayının içinde :) Allah size de hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Aminn canm. Rabbim sizi bağışlasın bebeğinizi sağlıkla huzurla büyüsün ben daha doğum yapmadım şuan kaç aylık bilmiyorum inşallah yarın öğrencem tahminen 1 aylık ve 2 yaşında da oğlum var hayırlısı olsun

Yapışık olması daha iyi değil mi sence yemediği düşün üzüntüden için yanıyo

İşin tuhafı benim sütüm de yok sağsam belki anca 60 cc çıkar. Çektikçe geliyor mu bilmem ama herhalde ondan uzun süre memede kalıyor kızım. Emmemesi daha zor tabii haklısın. Değişik pozisyonlarda emzirmeyi dene istersen.

İnan bir amuda kalkmadığım kaldı ayağının altı ile oynuyorum yiyo ama güç tükeniyo birde artık çözümlerime alıştı ikna olmuyor.bende sağıp veriyorum benimde sütüm az olmalı

İnan bir amuda kalkmadığım kaldı ayağının altı ile oynuyorum yiyo ama güç tükeniyo birde artık çözümlerime alıştı ikna olmuyor.bende sağıp veriyorum benimde sütüm az olmalı

Plates topu üzerinde hafif hafif zıplayarak emzirenleri okumuştum emmeyi reddeden bebekler için. Bir çözüm olabilir belki? Gerçi artık büyüdüler kucağa sığmıyorlar öyle de zor olur..

Canım bana dr akşamları yatarken 90 cc ver demişti. Ben veriyorum ama benimki mamayı pek yemiyor ben de kaşıkla falan biraz tepiyorum. Arada aklıma gelirse gündüz de emzirdikten sonra tepiyorum. Tükure çıkara ne yerse kar diye bakıyorum. Ama bir haftadır falan da emzirdikten sonra süt sağıp zorla kaşikla tepiyorum. 2 kaşık içse bile çok seviniyorum. Benim sütüm de maşallah bol, süt saģma makinesini bile kullanmıyorum. Elimle pratik oluyo bikaç dk da 50-60cc rahat sağıyorum emzirdikten sona tek gögsumden. Kilosunu ayin 14 ünde aşıya gidince öğrenicez. Psikolojik mi bilmiyorum ama ağirlaştı gibi geliyor. 3. Ayda 5280gr dık bu ayki hedefim 6kg olsun razıyım. Sonra mama vermeyi pek düşünmüyorum. Bu ay deneme amaçlı içimde kalmasın diye veriyorum.

Bugün kızım oldukça sinirli niye böyle oldu ki. Emerken üstümü başımı parçalicak nerdeyse, yumruklarını savuruyor. Eline bir şey ver öfke çıkarıyor resmen. Emmeden önce altını değiştireyim dedim tepine tepine ağladı ya. Her gün huy değiştiriyor :/

Plates topu üzerinde hafif hafif zıplayarak emzirenleri okumuştum emmeyi reddeden bebekler için. Bir çözüm olabilir belki? Gerçi artık büyüdüler kucağa sığmıyorlar öyle de zor olur..
Oyun sanar yemez yine dış dünyaya dikkati arttı yerken bırakıp sağa sola bakıyor konuşsam emmeyi bırakıp ağzımı izliyor şaşkın şaşkın

Diş mi çıkarıyor acaba prenses
Oyun sanar yemez yine dış dünyaya dikkati arttı yerken bırakıp sağa sola bakıyor konuşsam emmeyi bırakıp ağzımı izliyor şaşkın şaşkın
öyleler valla farklı biryere gidince etrafı izliyor sürekli doğru düzgün emmiyor

nasıl nötrlüyorsun belli bir tekniği varmı canım

Ben daha hiç vermedim.

bizde sipariş ettik 80 tl instagramdan @4753 sen kaça aldın
Suyun altında bi kaç dk bekletiyorsun cnm zaten içinden çıkan kağıtta ne işe yaradığı Nasıl kullanıldığı Hakkı'nda kısa bilgiler mevcut sipariş ettiğin adresi iyice araştırdın mı cnm kullananların yorumlarına falan da baksaydın biz 120₺ ye almıştık sanırım labaratuar ortamında hazırlanıyormuş sonuçta bebeklerimizin sağlığı söz konusu

Kızlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Ben veriyorum. Bu ara daha suyu görür görmez çıldırıyor, içince çok mutlu oluyor. Önceden içmiyordu tükürüyordu artık susuyor herhalde.
Ben yaklaşık bir aydır azar azar hergün vermeye çalışıyorum cnm hele bu ay çok nazlı emiyor susuz kalır diye korkuyorum ama ne yazık ki pek de sevdiği söylenemez bizimkinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…