- 7 Ağustos 2016
- 334
- 386
- 37
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.241
Bu arada benim kız da sol memeyi emmiyor. Başta bir iki çekiyor. Sagiyorum süt var bırakıyor almıyor ağlıyor. Diğerini güzelce emiyor ama.
Var mı başına gelen kızlar. Tek meme olunca şaştım kaldım valla
Aynı benim kızımı anlatmişsinKızımı kucakta artık zor zaptediyorum. Sürekli öne doğru eğilip oturur pozisyona geçmek istiyor. Kafa zaten bir sağ bir sol etrafı incelemekle meşgul :)) 6. ay dolunca mı oturtmaya başlayacağız?
Kizlar oglum dis cikariyor ve gece hic yatmadik desem yeridir en son yatakda bacagimda saliyarak uyuyakalmisim sabah 6 ya kadar 10 dkda bir kalkiyordu uykudan agri kesicide vermisdim fayda etmedi ayni durumu yasayan varmi ne yapabilirim cok zor bi gece gecirdik
Kizlar ben dogumumun ilk haftasindan itibaren meme reddi yasiyorum. Cok zor bisey hoplayarak emzirmeler.yatarak.pispislayarak denemedigim kalmadi. Sadece uykuluyken emiyor oda en fazla 7 veya 8 dkbununla basedebilen varmi aranizda
Sütün varsa neden mama veriyorsun ki daha sık aralıklarla emzir bence mamadan önce benim k8zımda geçen ay az kilo aldı doktorum daha sık emzir beslenmene dikkat et dedi gece daha sık emziriyorum gündüzde ne zaman istese veriyorum bazen yarım saatte bir bile emiyor bu ay gözle görülür bir kilo artışı oldu kızımdaKızlar sormuştum ama görülmedi sanırım.
Bebişi kilo alsın diye mama takviye başlayanlar olmuştu. Nasıl veriyorsunuz mamayi.
Ben bugün öğlen verdim ilk kez . Göğüslerim acayip doldu. Hala da dolu. Hece vereyim desem gece de sütüm iyi birikiyor ve gece sutu önemli diye emzirmek istiyorum. Bir de ben 1 haftadır filan süt sahip veriyordum. Bugün kızım emmek istemedi baya ağladı. Biberonu hemen emdi. 1 saat uğraştım. Çok uykulu idi emzirdim. Ve çok korktum bırakacak diye kendime gelemedim. Biberondan dolayı bırakan oldu mu. Zaten azalttı emmeyi gün içinde. Ağzını değdirip çekiyor sıpa. Dikkati hep başka şeylerde. Siringa ile mi versem her beslemeden sonra 30 cc acaba.
Birde bu biberon başlığı hala yenidogan kullanıyorum. Acaba daha fazla mı çekiyordur daha az mı. Lıkır lıkır içiyor gibi geliyor. Kafamda deli sorular. Az etli butlu olsun istemiştim oysa ki.
Sen dondur canim ya yazik akansute. Buzlukta 3 ay dayaniyor. Belki 6. 7. aysa icerKızlar bizim bebekte de meme reddi var bi tek uykuda içiyo. Sütüm hep boşa gidiyor sagıp sagıp döküyorum biberon tutmayı bilmediği için mecbur döküyorum keşke bi bebek olsa da içse şu sütleri o kadar önemli ki ama işte
Kızlar ben oğlumu pusette hiç yatirmadim belki yanlış düsünmüsumdür bilmiyorum ama bebekler iki büklüm oluyorlar sanki içinde hiç sevemedim ben hala bebek arabasıni düz pozisyonda kullanıyorum küçükken fermuarli yatağı vardı onu kullandım .birde bir tanıdiğin bebeği kafa üstü düştü ondan hastanede yattı bebek . geçen bir yerde gördüm çocuk içinden taşmış hala onunla taşıyorlar .almadım kullanmadim ama arabada zor olmaya başladı benim için oto koltuğu bakıyorum şimdi daha erken degilmi yada hangisini tavsiye edersiniz. Kullanan varmı merk ettim .
Ben de öyleyim içim gidiyor valla ama napcaz elden bişey gelmşyor.Günaydın kızlar birazdan aşıya gidecem ayaklarım geri geri gidiyor yine canı yanacak kuzumun şu aşıları neden ağızdan vermezler benmi çok duygusalım bilmiyorum her aşıda üzülüyorum ağlıyorum alışamıyorum bir türlü
Selam kızlarben de nisan annesi olmaya adayım inşallah son adt im 29 Haziran salı günü idrar testi ile öğrendim hamile olduğumu henüz dr gitmedim ama
Teşekkür ederim cnm güzelmiş daha önce görseydim alirdim kesin .Ana kucakları için bel destekli minderler satılıyor. Böylece bebek içinde daha düz duruyor. Fotoğrafını yükledim. Aynısını ben kullanıyorum memnunum.
Şükür çok.ağlamadı korktuğum gibi olmadıBen de öyleyim içim gidiyor valla ama napcaz elden bişey gelmşyor.
Sütün varsa neden mama veriyorsun ki daha sık aralıklarla emzir bence mamadan önce benim k8zımda geçen ay az kilo aldı doktorum daha sık emzir beslenmene dikkat et dedi gece daha sık emziriyorum gündüzde ne zaman istese veriyorum bazen yarım saatte bir bile emiyor bu ay gözle görülür bir kilo artışı oldu kızımda
Cnm bn başladım mamay 4*90cc verıorm.phılıps aventın başlığını kullanıorm bebişim çok şükür hala memeci kafasını göğsume değdirip ağzıyla emıomş gbı yapıo..bu saatten snr bırakmaz gbıme gelıo çnkü ek gıdaya gelıckler az kalsın.bn gecede cok emzırıorm.kılo aldımı yrn dr.a gdıcz hbr verıcm sanaKızlar sormuştum ama görülmedi sanırım.
Bebişi kilo alsın diye mama takviye başlayanlar olmuştu. Nasıl veriyorsunuz mamayi.
Ben bugün öğlen verdim ilk kez . Göğüslerim acayip doldu. Hala da dolu. Hece vereyim desem gece de sütüm iyi birikiyor ve gece sutu önemli diye emzirmek istiyorum. Bir de ben 1 haftadır filan süt sahip veriyordum. Bugün kızım emmek istemedi baya ağladı. Biberonu hemen emdi. 1 saat uğraştım. Çok uykulu idi emzirdim. Ve çok korktum bırakacak diye kendime gelemedim. Biberondan dolayı bırakan oldu mu. Zaten azalttı emmeyi gün içinde. Ağzını değdirip çekiyor sıpa. Dikkati hep başka şeylerde. Siringa ile mi versem her beslemeden sonra 30 cc acaba.
Birde bu biberon başlığı hala yenidogan kullanıyorum. Acaba daha fazla mı çekiyordur daha az mı. Lıkır lıkır içiyor gibi geliyor. Kafamda deli sorular. Az etli butlu olsun istemiştim oysa ki.