2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

karanfil yagi sulansirip suruyorum faydasinidagordum birde gunde 2 defa emzigin ucunu calpola batirip veriyorum

Benim kızım da sadece uykuda emerdi 5 dakika o da . İki haftadır hiç emmiyor
Kizlar ben dogumumun ilk haftasindan itibaren meme reddi yasiyorum. Cok zor bisey hoplayarak emzirmeler.yatarak.pispislayarak denemedigim kalmadi. Sadece uykuluyken emiyor oda en fazla 7 veya 8 dk bununla basedebilen varmi aranizda

Kızlar sormuştum ama görülmedi sanırım.

Bebişi kilo alsın diye mama takviye başlayanlar olmuştu. Nasıl veriyorsunuz mamayi.

Ben bugün öğlen verdim ilk kez . Göğüslerim acayip doldu. Hala da dolu. Hece vereyim desem gece de sütüm iyi birikiyor ve gece sutu önemli diye emzirmek istiyorum. Bir de ben 1 haftadır filan süt sahip veriyordum. Bugün kızım emmek istemedi baya ağladı. Biberonu hemen emdi. 1 saat uğraştım. Çok uykulu idi emzirdim. Ve çok korktum bırakacak diye kendime gelemedim. Biberondan dolayı bırakan oldu mu. Zaten azalttı emmeyi gün içinde. Ağzını değdirip çekiyor sıpa. Dikkati hep başka şeylerde. Siringa ile mi versem her beslemeden sonra 30 cc acaba.

Birde bu biberon başlığı hala yenidogan kullanıyorum. Acaba daha fazla mı çekiyordur daha az mı. Lıkır lıkır içiyor gibi geliyor. Kafamda deli sorular. Az etli butlu olsun istemiştim oysa ki.

Sütün varsa neden mama veriyorsun ki daha sık aralıklarla emzir bence mamadan önce benim k8zımda geçen ay az kilo aldı doktorum daha sık emzir beslenmene dikkat et dedi gece daha sık emziriyorum gündüzde ne zaman istese veriyorum bazen yarım saatte bir bile emiyor bu ay gözle görülür bir kilo artışı oldu kızımda

Kizlar dün gece oglum uyuyamadi bi türlü 5-10 dkda bir kalkiyordu agliyordu bugünde dedim dokunmayim oynasin iyice yorulsun saat oldu 1 benimki halen kahkaha atiyor konusiyor emzirince uYuyakaliyor ama besige koydugum an yine uyaniyor aglamiyorda oyniyor sanki sabah olmus yeni uykudan kalkmis okadar neseli ki nedir ki bu bilgisi olan varmi niye yorulmiyor bu cocuk normalde 21.00 da uyur en gec 21.30

Sen dondur canim ya yazik akansute. Buzlukta 3 ay dayaniyor. Belki 6. 7. aysa icer

Kızlar ben oğlumu pusette hiç yatirmadim belki yanlış düsünmüsumdür bilmiyorum ama bebekler iki büklüm oluyorlar sanki içinde hiç sevemedim ben hala bebek arabasıni düz pozisyonda kullanıyorum küçükken fermuarli yatağı vardı onu kullandım .birde bir tanıdiğin bebeği kafa üstü düştü ondan hastanede yattı bebek . geçen bir yerde gördüm çocuk içinden taşmış hala onunla taşıyorlar .almadım kullanmadim ama arabada zor olmaya başladı benim için oto koltuğu bakıyorum şimdi daha erken degilmi yada hangisini tavsiye edersiniz. Kullanan varmı merk ettim .

nisanyagmurumm canım nasılsın buaralar çok sıcak adana akşamları menderese gidiyoruz çekirdegimizi alıp esiyor orası klimada evde oturmaktansa güzel oluyor .dün ben pazara gittim eve geldim birde ne göreyim oğlumu tıraş etmişler çok yakişmiş bingildagin üstünü bırakmışlar korkmuş eşim birşey olur diye .küçük asker olmuş oğlum .

Günaydın kızlar birazdan aşıya gidecem ayaklarım geri geri gidiyor yine canı yanacak kuzumun şu aşıları neden ağızdan vermezler benmi çok duygusalım bilmiyorum her aşıda üzülüyorum ağlıyorum alışamıyorum bir türlü

Ana kucakları için bel destekli minderler satılıyor. Böylece bebek içinde daha düz duruyor. Fotoğrafını yükledim. Aynısını ben kullanıyorum memnunum.

Eklentiler

• Screenshot_20170803-095844.png
    111,4 KB · Görüntüleme: 55
Ben de öyleyim içim gidiyor valla ama napcaz elden bişey gelmşyor.

Selam kızlar ben de nisan annesi olmaya adayım inşallah son adt im 29 Haziran salı günü idrar testi ile öğrendim hamile olduğumu henüz dr gitmedim ama

Benim 28 Hazirandı son adet. Şimdi kızım 5. ayının içinde :) Allah size de hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar bebişler bu ay kaç kilo aldı benim cadı kızım 610 gram almış ebe iyi dedi ama kafama takıldı kiloya takılan biri değilim sadece merak ettim

Canım gece emziriyorum bol.bol. Ama gündüzleri emmiyor deli olacağım. Zaten ayda 600 gr alıyordu. Bu ay bir ara gittim ölçüye o kadar bile almayacak. Üzülüyorum. Çocuğa zorla veriyorum almıyor. Uykusu geliyor uyuyamıyor böyle olunca da. Sagdigim sutu biberon ile verdim o iyice mi tetikledi. Yoksa hava sıcak diye mi yapıyor. Karışık kafam.

Cnm bn başladım mamay 4*90cc verıorm.phılıps aventın başlığını kullanıorm bebişim çok şükür hala memeci kafasını göğsume değdirip ağzıyla emıomş gbı yapıo..bu saatten snr bırakmaz gbıme gelıo çnkü ek gıdaya gelıckler az kalsın.bn gecede cok emzırıorm.kılo aldımı yrn dr.a gdıcz hbr verıcm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…