2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Aynen yaaa nişanlılık evlilik dört senedir tanıyorum hiç bu kadar gerilmemiştik gerçekten önceden gelsinler diye can atardım kendim arayıp çagırırdım şimdi stres oluyorum geldiklerinde bende he diyorum bildiğimi okuyorum canım ben direk terslmeme ama yeri geldiği zaman gerekeni söylerim laf yerini bulur yani

Bende az kaldı deliriyordum ki araya mesafe koydum şimdi rahatim .yüzüne karşı şimdi 3 kişilik bir aile olduğumuzu hissediyorum dedim önceden resmen geniş aileydik .ben kayınvalide olduğumu görürsem inşallah hiç karişmayacağim gelinime inşallah .benim eşimede demişler su verin hava sıcak böbrek rahatsızlığı olur ileride diye herkes birşey söylüyor işte aliştim artık ben.

Eşin tuhafı biz doğumdan önce çok iyiydik hala iyiyiz ama ben yüzüne karşı bişey demek istemiyorum he deyip bildiğimi yapıyorum sabır diyorum bakalım ne zaman kadar

Bi şekilde lafımızı söylüyoruz hepimiz ama niye bı durumlara getiriyolar. Sus otur yerinde torununu sev. Doktora sormadan zaten bişey yapmıyor kimse ama işte illa kendi doğrularını söylemek zorundalar

Bi şekilde lafımızı söylüyoruz hepimiz ama niye bı durumlara getiriyolar. Sus otur yerinde torununu sev. Doktora sormadan zaten bişey yapmıyor kimse ama işte illa kendi doğrularını söylemek zorundalar
Aynen sev torununu otur senin bildiklerin otuz yıl öncesinde kaldı şimdi herşey farklı senin seçenegin yokmuş annenden kv ne duyduysan yapmışsın mecbur biz bilgiye kolay ulaşıyoruz şimdi araştırıp öğreniyoruz dediğin gibi ne gerek var gerilmeye tıkanınca zaten sorarız sorunca cevap verin yorum yapmayın herşeye

Canim benim oglumunda dün bezinde kan vardi hemen doktora kosturduk kan aldi ilthap virus falan varmi diye cok sükür temiz cikdi haftayada idrara bakcakmis doktor bana sorduklari beslenmesinde degisiklik oldumu kapizlik veya ishal varmi kusuyor mu atesi varmi tabi oglum biraz üsütmüsdü öksürüyordu hepsi vardi sayilir o yüzdende hemen kan aldi popsunda yara var olabilir iyice ac bak benimkinin baya kizarik duriyor ondan olmus olabilir yada hastaydi diye bilemiyorum canim bugün gecmisdi bisey yokdu kakasi normaldi

canım bu ay benimki de 580gr. Aldı dr gece yatmadan önce 90 cc yedir uyut dedi ama benimki yemiyor tukuruyor ben de kaşikla ağzına tepmeye çalışıyorum 10cc yese kar diye bakıyorum. Ben üçgündur emzirdikten sonra sürümü de sağıp ağzına tepiyorum çünkü sıcaktan eskisi gibi emmiyor 2 çekip bırakıyor. Bakalım bu ay kilo alacak mı mrk ediyrm. Bize dr keçi sütlü golden Goat alın dedi canım bizimki yemedi aptamil ve bebelac gold aldık onları da yemedi, hele biberonu görünce delleniyo çocuk resmen. Napcam bilmiyorum Eylül de de okula başlıcam son 1 ayı iyi değerlendirmek bebeğimi iyice beslemek istiyorum.

Reactions: mnt
Canim dun aldim bende .Bazrn doymuyor gibi geliyor ve hircin oluyor. Ozamanlarinda sakinlessin diye verecegim. Dun sutume ek olarak 2 kere 30 cc verdim. Masallah hic ayirt etmedi. Ama sanirim bu mamalarda uyutan bisey var. Cocuk 70 cc anne sutu icti uykusu yoktu 30 cc mama ile uyudu

Kızlarrrrr bişey sorucam 4. Ayına girince sizde başladınız mı kan damlasına sağlık ocağı verdi günde 5damla vegaaferon

Reactions: mnt
Ben carsite koyuyorum bebegi yanınada 5yaşında abisi geziyoruz kısa mesafeleri gidiyorum havuza onu bebek arabasında uyutup giriyorum. Bazen cinney geçiricek gibi oluyorum ama evde kalmak daha kötü hele iki cocukla

Kızlar bebeklerinizi oyuncaklarla oynattiklarinizi yazmışsınız ben cingiraktan başka bir şey almadım. Fotoğraf atar misiniz bana da fikir olur. Çok sevinirim

Hangi mama hangi biberonla verdim canım

Ben hipp aldım ya bir saate ancak doksan cc y diyenler yarısını da ağzından akıttı biberonunun markası nedır

Bebeği kendi kendine uyuyan var mı? Bu uyku eğitimini nasıl vereceğiz ya? Kızım nadir de olsa kendi kendine uyuduğu oluyor, ama çoğu zaman gözleri kapansa da uyumamak için direniyor ağlıyor illa kucak istiyor. Kucakta ne zamana kadar uyuyacak böyle Kendi kendine uyusun istiyorum artık.

Benim kızım kafasına göre takılıyor bazen kendi uyuyor bazen emerken uyuyor bazen ayakta sallanıyor nette farklı yöntemler var deneye bileceğin ama şu süper dadının yaptığına gıcık oluyordum yaaa

Maalesef yaa ya emerken uyuyor ya da ayakta salliyorum geceleri dr emzirdikten sonra uyanirsa besiginde salliyorum öyle uyuyor.

Benim bebeğim düz yerde bu şekilde yapamıyor kafasının altına yastık koyunca yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…