- 19 Şubat 2016
- 310
- 187
- Konu Sahibi Citolesgen
- #3.701
ben ben ben :) ağzımın kuruluğundan başka hiç bi belirtim yok :)
Ay evet aynen bende sürekli ağzım kuruyor su içiyorum onun dışında hiç
Bişe yok :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ben ben :) ağzımın kuruluğundan başka hiç bi belirtim yok :)
Canm ben de yaklaşık bi haftadır kullanıyorum da sabah akşam bi tane ama mesela bugün akşamda dahil aldıktan sonra yarın sabah afedersin wc de jel kıvamında atılıyo normal mi bu durumCanım ben 15 gündür kullanıyorum kahverengi akıntım başlamıştı hala daha da devam ediyor bu hafta için rapor verdi doktor
kızlar meraba :) ben kontrolden geldim şimdi.doktor kasık ağrın bulantın var mı diye sordu.kasık ağrım ve ishalim var diyince bol bol sıvı tüket vücut susuz kaldığı için kasılmaların oluyodur ağrı yapıyodur dedi.bol bol ayran içmemi söyledi.değerime göre görünebilir belki bi bakalım diye ultrasona aldı.ve minnoşum kendini gösterdi :) ultrason görüntüsünü de verdi. 8 milimmiş daha 1 cm bile değilmiş.10 gün sonra kalp atışını duyabiliriz dedi tekrar çağırdı :)
Oyle deme canim ya bak bebegin direniyor sen de sonuna kadar elinden geleni yap, her sey guzel olcak inanalimm..Ben artık vurdurmicam , nasılsa bir işe yaramıyor , ne olacaksa olsun artık
Arkadaşlar geldim doktordan. Karından gördük keseyi şükür. 5+3 olmam gerekiyor. 5+1 göründü. Sanırım büyük Bi fark değil. 13 mm yazıyor sanırım. Yalnız kese sola tarafa göre büyümüş gibi geldi haftaya kontrol edicem Dedi. Kaygılanmam gereken bişey var mı dedim yok dedi
Düşük tehlikesi için tedbir amaçlı verdi Dr cnm ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı benim o yüzden verdiBu hormonu neden kullanıyorsunuz. Ya kusura bakmayın da ben bilmiyorum dr da hiç bahsetmedi.
tehadi gözün aydın canım seninki ç haftalık şuan
sağol kuzum bizde bugün yedi haftalık olduk ama ultrasyonda 6+5 gözüküyor doktora sordum tüplerden geç ilerlemiştir dediHadi gözün aydın , benim de randevum çarşamba günü 7+1 de
Bugün bende aynısını yaşıdım yedi haftalık olmam gerekirken 6+5 görünüyor korkacak bişey yok dedi doktor tüplerden geç ilerlemiştir ondan öyle gözükür dedi5+3 olman gerekirken nasıl 5+1 oluyosun anlayamadm Ben 5+6 da gitmiştim benmki 4 mm görünmüştü
Teşekkür ederim canım sat göre yedi haftalık ama ultrasyonda 6+5 gözüküyorhadi gözün aydın canım seninki kaç haftalık şuan
Saçmalama bırakma bebeğini bak o seni bırakmıyor diren biraz inat et dokuz ay kanaması gelip yatan var pes etme hemenBen artık vurdurmicam , nasılsa bir işe yaramıyor , ne olacaksa olsun artık
Ayy ne güzel canjm ya maşallah çok sevindim :))) benim minnoşu gördüğümüzde 4 mm di :)) bende haftaya çarşmba gidicem kalp atışı için
Kızlar hepinize merhaba doktora gidip mucizesiyle tanışan anneler hepinizi tebrik ederim. Sağlıkla devam eder inşallah süreciniz. uconn canım yorgunlukla ilgili yazın çok iyi geldi. Sağol.
feministic canım sorun yokmuş artık rahatla.
deli_mavi_59 canım sen de çok çektin umarım küçük yaramaz daha fazla yormaz seni.
sg26 canım endişelenme inşallah her şey yolundadır. Dinlenmeye çalış Can'ım en azından akşamları. Ofiste de rahat giyinmeye çalış canım.
Bu arada ben de gördüm miniğimi kalp atışını da duydum. Çok güzel bir duygu. Sağ salim devam eder umarım. Ultrason ölçümüne göre 6+1 sat a göre 6+5 doktorum sat esas almalıyız dedi. Allah isteyen herkese kısmet etsin. Hepimizin gebelikleri sağ salim geçsin inşallah.
Teşekkür ederim canım darısı sana kalp atışları için :))gözün aydın canım maşallah çok sevindim :)
Teşekkür ederim canım darısı sana kalp atışları için :))
Canım bebeğini ve kendini uzme.. Allah bilir kısmeti yoksa yapcak birsey yok ama sen ümidini kesme böyle düşünme inan umutlu ol ..inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur dua et .Ben onu bırakmıyorum da onun benimle kalmaya niyeti yok , 3 yılda 3 yıkım , bende kaldıramıyorum artık bir yudum sevinemiyorum hamileliğime , böyle hamilelik mi olur hep üzüntü hep kanama
Kalmayacak işte benimle belli
Gözün aydın canım hep iyi haberler alalım inşAllahKızlar hepinize merhaba doktora gidip mucizesiyle tanışan anneler hepinizi tebrik ederim. Sağlıkla devam eder inşallah süreciniz. uconn canım yorgunlukla ilgili yazın çok iyi geldi. Sağol.
deli_mavi_59 canım sen de çok çektin umarım küçük yaramaz daha fazla yormaz seni.
sg26 canım endişelenme inşallah her şey yolundadır. Dinlenmeye çalış Can'ım en azından akşamları. Ofiste de rahat giyinmeye çalış canım.
Bu arada ben de gördüm miniğimi kalp atışını da duydum. Çok güzel bir duygu. Sağ salim devam eder umarım. Ultrason ölçümüne göre 6+1 sat a göre 6+5 doktorum sat esas almalıyız dedi. Allah isteyen herkese kısmet etsin. Hepimizin gebelikleri sağ salim geçsin inşallah.
Canım çok sevindim maşallah :) darısı haftaya pazartesi benim bebeğimi görüp kalbini duymaya inşallah :)Kızlar hepinize merhaba doktora gidip mucizesiyle tanışan anneler hepinizi tebrik ederim. Sağlıkla devam eder inşallah süreciniz. uconn canım yorgunlukla ilgili yazın çok iyi geldi. Sağol.
İNŞALLAH canım hep müjdeler verelim birbirimize.Gözün aydın canım hep iyi haberler alalım inşAllah