- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- Konu Sahibi Citolesgen
- #3.561
Canim bana doktor öyle dedi çok su iç Karnın şişsin daha rahat görürüz dediArkadaşlar sabah ilk randevum var inşaallah keseyi görebiliriz karından. Çok su içip mi gitmek gerekiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bana doktor öyle dedi çok su iç Karnın şişsin daha rahat görürüz dediArkadaşlar sabah ilk randevum var inşaallah keseyi görebiliriz karından. Çok su içip mi gitmek gerekiyor?
Deme ya tek umudum kreştiAynı düşünceyle Şubat ayında başlattım krese son umudum oydu o da boş çıktı malesef kahvaltıda sadece ekmek yiyormus biraz süt hepsi o kadar bu yüzden de çok hasta oluyor çünkü sağlıklı beslenmiyor
İyi haberlerle gelirsin inşallah.Arkadaşlar sabah ilk randevum var inşaallah keseyi görebiliriz karından. Çok su içip mi gitmek gerekiyor?
Eger karindan goremezse vajinal bakilir.ben 2 kere israr ettim karnimdan bakmasi icin goremeyince vajinal bakti ben ismeyerekte olsaKızlar dokto4 önce vajinal ultrason la bakıcaz keseye dedi aranızda bu şekilde baktıran varmi
Ağrı veya kanaman fln oldumu cnm ilk yaparken veya sonrasindaEger karindan goremezse vajinal bakilir.ben 2 kere israr ettim karnimdan bakmasi icin goremeyince vajinal bakti ben ismeyerekte olsa
Tam olarak ben de böyle hissediyorum, inşallah bi an önce bu ruh halinden kurtuluruzO sinir bende de deli gibi mevcut.hatta son iki gündür resmen gebelik depresyonuna girdiğimi bile düşünmeye başladım sanki çocuğu kazara yapmışım gibi hissediyorum ve ona çok haksızlık ettiğimi düşünüyorum.inşallah hormonlar yizünden geçici bişey yaşıyorumdur yoksa böyle devam ederse allah sonumu hayır etsin
Bana baktı doktor vajinal hiç bir sorun olmadı korkma bişey olmazKızlar dokto4 önce vajinal ultrason la bakıcaz keseye dedi aranızda bu şekilde baktıran varmi
Kanama olmadi ama o aleti baya gezdirdigi icin icimde o gun agrim oldu.cocuga bir zarari yok diyorlar zaten.Ağrı veya kanaman fln oldumu cnm ilk yaparken veya sonrasinda