- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- Konu Sahibi Citolesgen
- #2.421
Dün huzursuzluk çıkaran arkadaşı kib leyin kızlar ben kib ledim. Resmen sataşmaya tartışmaya gelmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her gün zeytinyağı ve mustela sürüp, bi de bol su içmeye dikkat etmiş :)Ablan özel bişe kullanmış mı acaba olmaması için :)
Benimki de ufacıktı , nokta gibi , 5+1 de alttan göründü.. Sonra az kanamam olunca devlet hastanesinde karından görünmedi ki beta 24 binlerdeydi..
Endişelerimiz aynı , ben 7+1 de gideceğim , ne ile karşılaşacağımı hiç bilmiyorum ama çok korkuyorum
Her gün zeytinyağı ve mustela sürüp, bi de bol su içmeye dikkat etmiş :)
Kızlar oluşturduğum listeye bilgilerinizi girmeye dener misiniz? Listemizi bu şekilde hazırlayabiliriz belki de.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1krP6qKjDDQyFOsYMx9ctVg7ueQnJA3_8QCFZwR8c2to/edit?usp=sharing
Merhaba çıtır anneler hepinize Kocaman günaydın!
Yarın doktora sınavım var. Bana duanızı pozitif enerjinizi iyi niyetinizi güzel dileğinizi gönderin lütfen çok ihtiyacım var. Meleklerinizi ve sizi öpüyoruz :)
Yarın doktora sınavım var. Bana duanızı pozitif enerjinizi iyi niyetinizi güzel dileğinizi gönderin lütfen çok ihtiyacım var. Meleklerinizi ve sizi öpüyoruz :)
Nasıl uyguladığını ve tam ne zaman başladığını bugün ayrıntılarıyla öğrenip yazarım buraya :) mustela krem, doktoru önermişti, bir de sadece karnına değil de göğüslerine ve kalçalarına da sürmüştü, çatlama potansiyeli olan her yerine yani :)Aa bizde yapalım ya :) sadece göbek kısmına sürüyor demi ? Bide mustelayı ilk defa duyuyorm krem mi? Kaçıncı aydan sonra sürmeye başladı bide ikisini aynı anda mı sürdü ? Çok soru sordum galiba :))
aa neden giremedin ki, herkes bilgi girebilecek şekilde ayarlamıştım ama sen yaz bilgilerini ben ekliyim tatlım :)Bilgi giremiyoruz ki canjm yani ben yapamadım
Ah ah kimsenin vakti yok durup ince şeyleri anlamaya. Kadınlar kulübünde binbir endişe içinde gebeliğini yaşamaya çalışan kimi tecrübeli kimine göre her gebelik apayrı dolayısıyla her birimiz için süreç yepyeni. İlk kontroller acı tecrübeler bilmekle anlamak Arasındaki kayıp zamanlar...
Burası bilgilenme yeri, dertleşme yeri, kimseye soramadığımızı itiraf edemediğimizi kendimizin yeni bir kimliğiyle tanıştığı ve kendimizin bile şaşırdığı bir yer. Sıradanlığımızın tadını çıkardığımız etiketlerimizin geçersiz olduğu yer burası...
Annelik sabır vicdan merhamet istiyor. Hormonlar yeterince yoruyor bizi gelin biz bize etmeyelim arkadaşlar. Sanırım ikinizin de gergin anına denk geldi.
Eşlerimizin bu sürece ortak olmasını ben gayet normal görüyorum. Siz görmeyebilirsiniz. Ama birbirimizi kırmak için bir sebep olmamalı bu. İyi geceler tatlı gebişler.
Merhaba ben de tup bebek tedavisi goruyorum. Bi konu icin arastirma yaparken sizi merak ettim. Tedavinizi yapan merkez ve dr unuz kimdi acaba
günaydın canım konusmaları biraz okudum sinir oldum cevap yazmadan duramıcam. biz buraya gelip yok eşimle birlikte olduk yok ayakları kaldırın yok spermler dışarı çıkıyo vs diye konuşurken ayıp olmuyo giren bi erkek yanlıs anlamıyoda sadece o mu yanlış anlaşılcak? diyelimki senim yanlıs yaptığın bişey var sen hamilesin böyle kalp kırıcı bi uslupla mı söylemek gerekir? ayrıca bi erkeğin burda işi ne onuda anlamadım girip bizim konuşmalarımızı neden okusun ki? senin eşin o tabiki yardım edicek 238 sayfa olmus kimse kimseden rahatsız olmuyo burda kimseyle dertleşemediğimiz gibi dertlesiyoruz birbirimizle rahatsız olan tek bi kişiyse onca kişi arasında kendisi çıkmalı bence. şahsen ben birazdan eşimle fantazilerimizi anlatmaya başlıcam rahatsız olabilir
aa neden giremedin ki, herkes bilgi girebilecek şekilde ayarlamıştım ama sen yaz bilgilerini ben ekliyim tatlım :)
Nasıl uyguladığını ve tam ne zaman başladığını bugün ayrıntılarıyla öğrenip yazarım buraya :) mustela krem, doktoru önermişti, bir de sadece karnına değil de göğüslerine ve kalçalarına da sürmüştü, çatlama potansiyeli olan her yerine yani :)
O avuca tutulmuyomuydu? Göbek versiyonudamı varmışKızlar bu sabah çok komik birşey yaptımm belki duymuşsunuzdur alyans testi
Hani alyansınıza ip bağlıyorsunuz , göbeğinize tutuyorsunuz , alyans ileri geri yaparsa cinsiyet erkek , yuvarlak dönerse kız oluyormuş
Benim deli gibi yuvarlak döndü zor durdurdumm
Kızlar bu sabah çok komik birşey yaptımm belki duymuşsunuzdur alyans testi
Hani alyansınıza ip bağlıyorsunuz , göbeğinize tutuyorsunuz , alyans ileri geri yaparsa cinsiyet erkek , yuvarlak dönerse kız oluyormuş
Benim deli gibi yuvarlak döndü zor durdurdumm