2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
slm kızlar.Allah nasip ederse ben de nisan ayına talibim.kesinlesmeden yazmak istemiyorum ama dayanamadım.bat 8 ağustos.nisan dogumlu bir oğlum var ve olursa bu cocugumda nisan dogumlu olacak. uconn her hamilelik aynı olmuyor ama benim de ilk hamileligimde o tarz bir belirtim olmamıştı.karnimda batma hissi sık tuvalete gitme ve adete yakın bulantı hissi olmuştu.
 
Peki o adete yakın başlayan bulantılar kaçıncı haftada sona ermişti canım ya , ben de böyleyim de
 
Peki o adete yakın başlayan bulantılar kaçıncı haftada sona ermişti canım ya , ben de böyleyim de
tam hatirlamiyorum canım ama 3 aylık falandi sanırım.normal bitmesi gerektigi zamanda bitmişti.erken başladı diye erken bitmedi ne yazikki.su anda hissettigin bulanti hissidir.bir kaç haftaya asil bulantilarin başlar
 
İnşallah aramızda olursun canım. İyi haberlerin olsun inşallah
 
gözün korkmasın canım bir bakmışsın o günler geçmiş olacak :)
Sen de inşallah hayırlısıyla bu ay hamile kalmışsındır inşallah canım Tabii artıp eksilebiliriz de herşey Allah'tan herşeye hazırlıklı olmak lazım. İnşallah hepimiz hayırlı mutlu haberler alalım Allah'ın izniyle. Benim ilk doktor randevum yarın
 
Belirti arayan arkadaşlar benim en belirgin belirtim kasığımda hissettiğim batmalardı. Göğüslerde pek bi sızlama olmadı ama dolgunlaştılar ve halka olan yer koyu kahverengi oldu Bulantı ve iştahsızlık 2 gün oldu başlayalı. Tabii bir de benim hafif hafif kanamalarım oluyor çok az leke şeklinde üstüne mi görüyorum ne Tabii bu lekelenmelerle bebeğim tutunur mu düşer mi Allah'ın takdiri yapacak bişi yok
 
Kızlar günaydın. Benim moralim bozuk. Kendime söz vermiştim bi daha test yapma diye ama dayanamadım ve bu sabah yaptım. İki gün öncekiyle çok bi fark yok, halbuki ben artık koyu olur diye ummuştum. İçime oturdu kan vercem şimdi. Aklıma takacağıma, veririm kanımı. Kan benim damar benim di mi arkadaşlar. Bi daha test bakmamam lazım kesinlikle, çok kafaya takıyorum. Halbuki doktorum "unut, gebe falan düşünme hiçbişey" demişti. Ahhh ah.
 
Günaydın kızlar benim sat 29 haziran. 24-25 günde bir adet oluyordum. Pazar günü yani 24 temmuz adetim 1 gün geçti beta hcg 343,50 çıktı. Dün tekrar yaptırdım 830,50 çıktı. Artışta sıkıntı yok çok şükür. Bugünde tam 4 haftalık olduk Ben doktora 6 ağustosta gitmeyi düşünüyorum. Şimdi gitsem de birşey göremeyecek nasılsa. Bu arada sağ kasık ağrım oluyor sizde de oluyormu. Sanki sağ tarafımda yumruk gibi birşey var. Arada sol tarafımda ağrıyor. Belimde de ara ara ağrılar oluyor. Ne ağrılı bir dönemmiş ne zaman geçer acaba bilgisi olan var mı?
 
Öncelikle hayırlı olsun canım hoşgeldin.
Korpus luteum büyüyor ve embriyoyu tutundurmak için progesteron salgılatıyor. O büyüyen korpus luteum kistcikleri regl olcakmışsın hissini veriyor ve kasıkta tek taraflı batma yapıyor.
Artan progesteron etkisiyle çabuk uyku geliyor, şişlik ve kabızlık gözleniyor, iştahsızlık artıyor ve tabi ki bulantı yapıyor.
İkinci trimesterdan sonra korpus luteum görevini plasentaya bıraktığı için bu şikayetlerimiz azalıyor.
Ha ne zaman geçer bilmiyorum canım benim de ilk deneyimim. Herkesin de farklı oluyor ama teorik olarak rahim iç bağları ve kaslar uzayıp gerildiği için ağrının devam etmesi lazım.
 
Kabızlığım yok çok şükür, bulantımda henüz yok, iştahım aynı artma ya da azalma yok. Deli gibi uykum geliyor ama yani 24 saat bıraksalar uyurum İş yerinde bir arkadaşımda 7 haftalık hamile rahim büyümeye başladığı için ağrı olur demiş doktoru. Onun hala ağrısı oluyor.
 


canım ya maşallah ayrıntılı anlatmışşsın. merak ettim sağlık çalışanısın galiba.
 


arkadaşım hayırlı olsun bebeklerimiz aynı günlere rast geliyor seninle. Hadi inşşallah hayırlısıyla tamamına erdirsin mevlam.
 
Kızlar sabah öğürmelerim başladı düzenli bir şekilde tam vaktini biliyor. İlkinde 6.5 haftalıkken başlamıştı. Ama işte annelik bu ya insan cıkartırken bile seviniyor bebeğim gelişiyor, büyüyor demek ki diye.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…