- 11 Şubat 2009
- 1.441
- 857
- Konu Sahibi Citolesgen
Ben eczacıyım canım, kayınpederim de kadın doğumcu. Ama iş kendime gelince pimpirikliyim çok.canım ya maşallah ayrıntılı anlatmışşsın. merak ettim sağlık çalışanısın galiba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben eczacıyım canım, kayınpederim de kadın doğumcu. Ama iş kendime gelince pimpirikliyim çok.canım ya maşallah ayrıntılı anlatmışşsın. merak ettim sağlık çalışanısın galiba.
Kan verdim 45. saatte. Dua edin çok artmış olsun. 2 saate çıkacak.
Amin canım inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.arkadaşım hayırlı olsun bebeklerimiz aynı günlere rast geliyor seninle. Hadi inşşallah hayırlısıyla tamamına erdirsin mevlam.
Canim en kotusunu dusunup stres yapiyoruz. Aslinda su an bizler icin stressiz yasam en onemlisi. Ama iste disaridan soylemesi kolay biliyorum. Hepimiz ayni haldeyiz. Kasiklarimdaki agri bir sure olmayinca bi korku sariyor icimi neden agrimiyorki diye. Kendimi nasil sakinlestirecegimi sasiyorum. Sakin olmaliyiz stres yapmamaliyiz ki bebislerimiz bize rahat tutunsunlar. Insallah degerin gerekli oranda artmistir canim. Dua edicemKan verdim 45. saatte. Dua edin çok artmış olsun. 2 saate çıkacak.
Of pazts 92'ydi. Şimdi 135'e çıkmış? Niye böyle. En az iki katı lazımdı.[/QUOTE
İki günde bir iki kat artması gerektiğini biliyorum ama bu şekilde olmazsa ne demek oluyor onu bilmiyorum. Bu durumda ne yapılabilirki. Biz hiç test yapmıyoruz hamile olduğumuzu öğrendik mi tamam bilmeyince de korkmuyor insan haliyle.
En az 180 çıkmalıydı. Aynı yerde mi yaptırdın peki testi?Of pazts 92'ydi. Şimdi 135'e çıkmış? Niye böyle. En az iki katı lazımdı.
Gerçi çokta düşük değil can sıkmaya da gerek yok. cuma günü tekrar yaptırırsın. 1,5 katı artmış problem olmaz heralde.Of pazts 92'ydi. Şimdi 135'e çıkmış? Niye böyle. En az iki katı lazımdı.
Canim diger topiklerde okudum boyle seyler. Iki kati artmadi diye cok korkup bi sorun cikmayan hamilelerin hikayeleri var. iyi dusun iyi olsun. Kayinpederin kadin dogumcuymus. O ne diyorOf pazts 92'ydi. Şimdi 135'e çıkmış? Niye böyle. En az iki katı lazımdı.
Tedirgin olma. Artış abartılacak kadar az değil. 1,5 kat artmış sıkıntı yapma bence.N NewHopes simarik83 M Molly123
Dedim ya pimpirik yapıyorum diye. Yaptırayım bakalım dedim hep artıyo mu iki kat. Aynı yerde yaptırdım. Doktor kızdı, biz herkese bakıyo muyuz 2 günde 1, gerek yok dedim ben sana, uslu uslu beklicektin ultrason gününü, geçenkinde de 3 kat artmıştı ona bakılırsa, niye takıyosun diye kızdı. Yani, gerçekten herkes ölçümüne bakıyo, iki katını görünce bidaha bakmıyolar. Kendim kaşındım
Şimdi bunu bilerek nasıl kafaya takmadan bekliycem bakalım ayın 4'ünü
Hele eşim daha beter kızdı niye baktırıyosun diye.
Ne yediğimden bişey anladım ne içtiğimden. Gitti iştah miştah.
canım önce sabretmelisin bence. panik yapma. yarın tekrar test yaparsın evde. silik cıkabiliyor. benim ilk cizgim silik cıkmıştı. iki gün sonra koyu cıkmıştı. test bekledikce 20 dk sonra kopkoyu olmuştuOf pazts 92'ydi. Şimdi 135'e çıkmış? Niye böyle. En az iki katı lazımdı.
ya ben mide bulantısı yaşamak istemiyorum. daha başlamadı ama ne biliyim. sadece kasık batmalarım var şimdi iştahım acıldı, yemek yemek ne güzel birşey demeye başlarken bulantı istemiyorummmmmmmmmmmmKızlar sabah öğürmelerim başladı düzenli bir şekilde tam vaktini biliyor. İlkinde 6.5 haftalıkken başlamıştı. Ama işte annelik bu ya insan cıkartırken bile seviniyor bebeğim gelişiyor, büyüyor demek ki diye.
İdrar değil kan testicanım önce sabretmelisin bence. panik yapma. yarın tekrar test yaparsın evde. silik cıkabiliyor. benim ilk cizgim silik cıkmıştı. iki gün sonra koyu cıkmıştı. test bekledikce 20 dk sonra kopkoyu olmuştu
yok canım sabah önce idrar testi yapmış arkadaş, test acık renk cıkınca kan vermeye gitmiş. ilk önceki sayfada yazmış kendisi.İdrar değil kan testi
ya ben mide bulantısı yaşamak istemiyorum. daha başlamadı ama ne biliyim. sadece kasık batmalarım var şimdi iştahım acıldı, yemek yemek ne güzel birşey demeye başlarken bulantı istemiyorummmmmmmmmmmm
Hmmm pardon kaçırmışım o kısmıyok canım sabah önce idrar testi yapmış arkadaş, test acık renk cıkınca kan vermeye gitmiş. ilk önceki sayfada yazmış kendisi.
elvaven üzülme canım cıkacak ben inanıyorum sana