- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 35
-
- Konu Sahibi endless love
- #58.781
mayıs degıl haziran inşallah:))Merhaba mayıs anneleri Allah nasip ederse tekrardan mayıs annesi olacagım varmı aranızda brnim gibi hamile olanlar
merhaba canim ben varim Allah nasil ederse bende mart annesi olacagim tekrardanMerhaba mayıs anneleri Allah nasip ederse tekrardan mayıs annesi olacagım varmı aranızda brnim gibi hamile olanlar
Ne çabuk geçti zaman bi zamanlar ilk bebegimizi bekliyorduk heyecanla şimdi ikinciyi bekliyoruzbu arada burayı ne heycanla takip ediyordum şimdi baska bi heycan içindeyim 2 sene gecti kızım büyüdü çok şükür
sağlıkla kucagımıza alırız inşallahmerhaba canim ben varim Allah nasil ederse bende mart annesi olacagim tekrardan❤❤
Maşallah sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallahMerhabalarrrr 5+1 benimde çok heyecanlıyım☺
2019 mart annesi oldum bileMerhaba mayıs anneleri Allah nasip ederse tekrardan mayıs annesi olacagım varmı aranızda brnim gibi hamile olanlar
Amin inşallah sizde sağlıkla büyütün inşallah2019 mart annesi oldum bileikinci oglum 10 aylik olacak darisi sizin basiniza
Amin hepimiz inşAllahMaşallah sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah
Aa maşallah canım bi bakayım dedim burda ne var ne yok diye 2. De mi oldu Allah analı babalı büyütsün canım bildim seni benBende mayis anesiydim nisanda dogum etmiştim ikinci bebegim oldu 20 gunluk biraz zor iki cocuk benden soylemesi benim oyle yani buyuk oglum cok kiskaniyor bebegi Allah yardimcimiz olsun
Amin canim sagol iki cocuklu olduk artik tatli taraflarida var zor tarafida tabi ama gercekten tek tavsiyem birini buyutup ikunciyi dusunun derim cunku ikiside kucuk olunca insan cok yipraniyor senin tosbik nasil ben hatirlayamadm seniAa maşallah canım bi bakayım dedim burda ne var ne yok diye 2. De mi oldu Allah analı babalı büyütsün canım bildim seni ben
Ben Menekşesareydi ama ben seni hatırlıyorum sonra kimseler yazmadı diğerleriyle görüşüyor musunAmin canim sagol iki cocuklu olduk artik tatli taraflarida var zor tarafida tabi ama gercekten tek tavsiyem birini buyutup ikunciyi dusunun derim cunku ikiside kucuk olunca insan cok yipraniyor senin tosbik nasil ben hatirlayamadm seni