• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ya benim oglum gibi sk hasta olan bebekler varmi. Sürekli enfeksyon geciriyoruz mecbur antibyotik veriyorlar ben ogluma artik antibyotik vermek istemiyorum :KK61:

Ya benim oglum gibi sk hasta olan bebekler varmi. Sürekli enfeksyon geciriyoruz mecbur antibyotik veriyorlar ben ogluma artik antibyotik vermek istemiyorum :KK61:
Çok geçmiş olsun nasıl enfeksiyonlar oluyor? İdrar yolu kulak filan gibi mi? Benim büyük oğlum bu ikisi yüzünden çok antibiyotık almıştı sonra geçti şükür

Aranızda bebegi dislerini gıcırdan var mı? Cocuum yeni 4 dis edindi onunda başına bi is gelcek valla tanımaya alısmaya calısıyo diyorum ama sinir bozucu

Aranızda bebegi dislerini gıcırdan var mı? Cocuum yeni 4 dis edindi onunda başına bi is gelcek valla tanımaya alısmaya calısıyo diyorum ama sinir bozucu
İlk dört dişte sarpta yapıyordu içim bir hoş oluyırdu hemen emzik veriyordum dişler 6 olunca bıraktı şükür

@hasletim hangi marka baston bebek araban?

Çok geçmiş olsun nasıl enfeksiyonlar oluyor? İdrar yolu kulak filan gibi mi? Benim büyük oğlum bu ikisi yüzünden çok antibiyotık almıştı sonra geçti şükür
Orta kulak, faranjit, bademcik. Kulak burun bogaza götürdüm kocaman geniz eti varmis oda sebep olurmus sk enfeksyonlara :(

Back