- 14 Ocak 2016
- 583
- 259
- 53
- 35
- Konu Sahibi endless love
- #58.401
1 yas asilarini olanlar varmi :) bilgilendirirmisjniz bizleride
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzelSelamlar arkadaşlar,
Hatırlıyanınız var mı beni bilmiyorum. 16 mayıs da evladımı kucağıma almıştım. Oğlum abi bile olacak
6 haftalık hamileyim. Öpüyorum tüm minnoşları
Biz geçen hafta olduk 3 tane iki kol bi bacak ateş filan yapmadı ama artık anlıyorlar herşeyden baya korktu bide üstüne hafta sonu sünnet yaptırdık iyice yaka iğnesi oldu :))1 yas asilarini olanlar varmi :) bilgilendirirmisjniz bizleride
Biz geçen hafta olduk 3 tane iki kol bi bacak ateş filan yapmadı ama artık anlıyorlar herşeyden baya korktu bide üstüne hafta sonu sünnet yaptırdık iyice yaka iğnesi oldu :))
bizde bugun olduk hepsini bacaktan oldukBiz geçen hafta olduk 3 tane iki kol bi bacak ateş filan yapmadı ama artık anlıyorlar herşeyden baya korktu bide üstüne hafta sonu sünnet yaptırdık iyice yaka iğnesi oldu :))
Biz tam yaşındayken tatildeydik sağlık ocağından aradılar dedik bu hafta gelemeyeceğiz önemli değil 1 ay süresi var dedi 1 hafta sonra yaptırdık çok geciktirmemek lazımtam yaşını doldurunca mi yaptırıyoruz, ben başka ildeyim de ondan soruyorum
Çok geçmiş olsun nasıl enfeksiyonlar oluyor? İdrar yolu kulak filan gibi mi? Benim büyük oğlum bu ikisi yüzünden çok antibiyotık almıştı sonra geçti şükürYa benim oglum gibi sk hasta olan bebekler varmi. Sürekli enfeksyon geciriyoruz mecbur antibyotik veriyorlar ben ogluma artik antibyotik vermek istemiyorum
Evet ben cok memnunumBaston bebek arabası kullanıp memnun olan var mı?
Aynen canim yaa birden atarlanıyo falan, noluyo diye baka kalıyoruz. Büyüdüya gari, yaşı var diye herhaldeCanim ben benimkine kucuk ergen demeye bile basladim, bazen bize bir kiziyor akillara zarar yani
İlk dört dişte sarpta yapıyordu içim bir hoş oluyırdu hemen emzik veriyordum dişler 6 olunca bıraktı şükürAranızda bebegi dislerini gıcırdan var mı? Cocuum yeni 4 dis edindi onunda başına bi is gelcek valla tanımaya alısmaya calısıyo diyorum ama sinir bozucu
Oğlumun ismini Haktan koymak istiyorum fakat hâlâ karar veremedin siz ne koydunuz ismini Haktan mı ?Kizlar haktan ismi nasil sizce? anlami Allahtan gelenmis
Evet kerem haktan oldu adıOğlumun ismini Haktan koymak istiyorum fakat hâlâ karar veremedin siz ne koydunuz ismini Haktan mı ?
Babyforce civil den aldik indirimdeydi 170 tl.tasimasida kullanimida cok guzelİlk dört dişte sarpta yapıyordu içim bir hoş oluyırdu hemen emzik veriyordum dişler 6 olunca bıraktı şükür
@hasletim hangi marka baston bebek araban?
Dişler 4lenince yapmıştı sonra geçti çok şükür :)Aranızda bebegi dislerini gıcırdan var mı? Cocuum yeni 4 dis edindi onunda başına bi is gelcek valla tanımaya alısmaya calısıyo diyorum ama sinir bozucu
Orta kulak, faranjit, bademcik. Kulak burun bogaza götürdüm kocaman geniz eti varmis oda sebep olurmus sk enfeksyonlaraÇok geçmiş olsun nasıl enfeksiyonlar oluyor? İdrar yolu kulak filan gibi mi? Benim büyük oğlum bu ikisi yüzünden çok antibiyotık almıştı sonra geçti şükür
olabilir cnm cok huysuz oluyorlar.birde gece disler daha hizli buyuyormus patliyormus falan .benim kizin hali hazirda 8 disi var .simdi kucuk azilari bekliyiruzkizlar son bikac gundur 12de zor uyuyo aglaya aglaya ust disleri cikiyo köpek disleei ondan mi acaba