• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
benim kızımda asla devam sütü içmiyo sanki sütüm azaldı gibime geliyo yeterli mi anlamadığım için devam sütü mü versem biraz dedim ama içmedi kaç kere denedim, çilek vermedim ama artık doğum günlerine azcık kaldı bence verebiliriz doktoruna sorucam, ben 7.aydan beri çeri domates koyuyorum bazı yemeklerine doktorumuz kullanabilirsin demişti bazen sabahları yumurtasına koyuyorum azcık tadı yerinde olsun diye yemeklerine de koyuyorum
Cevap icin tesekkur ederim.ben de baslamak istiyorum.cunku herseyi yiyor.

hatta keşke daha önceden azar azar yedirseydim diyorum şimdi bize yaptığm yemekleri ona göre ayarlıyorum biraz tuzsuz vs ama hiç yemek istemiyo alışmadığı için diye düşünüyorum
Tuzlu istemiyor,tatliyi meyve hariç sevmiyor.yarim limonu veriyorum bitiriyor.daha istiyor.yani tek sevmedigi tuzlu yemek

Yemekkonusunda blw ile gittiğimden yiyor şükür ama ben ayına göre ne yicekse onune koydum 3 gün kuralı ile zorlama hiç yapmadım anne sütü cogunluk ek gıda acele etmedim
arkadasım 1 yaş doldu diye dondurma verdi yapma dedim ama nafile heryeri kabarmış
Tuz şeker ne kadar geç tanısırsa o kadar saglıklı ömür

Merhaba 1 yaş atağı

Hunileri taktık mı anneler? :deli:

Atağın zirve noktasındayız biz sanırım müthiş huysuz, geceleri sürekli ağlayarak uyanma ve uykuya yeniden dalmada zorluk olarak geçiriyoruz. Sizlerde durum nasıl?

Merhaba 1 yaş atağı

Atağın zirve noktasındayız biz sanırım müthiş huysuz, geceleri sürekli ağlayarak uyanma ve uykuya yeniden dalmada zorluk olarak geçiriyoruz. Sizlerde durum nasıl?
En büyük boydan taktik hem de :deli:
Durup durup ağlıyor ne istedigini bilmiyor yavrum ayni hem kucakta olsun hem yürüsün hem de ayni zamanda emeklesin istiyor tabi 3ü birden olmayinca basliyor ağlamaya. Gunduz uykusu bitti diyebilirim cok uykusu var ama kesinlikle uyumuyor. Bana bagliligi da tavan yapti bol bol sariliyoruz birbirimize:anne: gelip gidip öpüyor beni:KK200: bunu da atlatacagiz insallah.

En büyük boydan taktik hem de :deli:
Durup durup ağlıyor ne istedigini bilmiyor yavrum ayni hem kucakta olsun hem yürüsün hem de ayni zamanda emeklesin istiyor tabi 3ü birden olmayinca basliyor ağlamaya. Gunduz uykusu bitti diyebilirim cok uykusu var ama kesinlikle uyumuyor. Bana bagliligi da tavan yapti bol bol sariliyoruz birbirimize:anne: gelip gidip öpüyor beni:KK200: bunu da atlatacagiz insallah.
Aynı durumdayız yaa bir seyler yapmak istiyor ama ne yapmak istediğini o da bilmiyor :KK53: bir de iştahsızlık tavan yaptı. Neredeyse ek gıda sıfıra indi :olamaz: neyse dediğin gibi bu da geçecek ama en fenası buydu sanırım şimdiye kadar :anne:

Merhaba 1 yaş atağı

Ayni 1 yas sendromlu diyorum ogluma. Hamaktan baska biseyden yatmazdi simdi memede ystmak istiyor. Emmeyen cocuk birden meme düskünü oldu uyku düzeni bozuldu 8-9 da yatan cocuk 11 de yatiyor. Sinirli herseye bagiriyor bize kiziyor istedigi olmayinca cok zor ya :/ Allah sabir versin

Ilk yas için pasta yaptırmayı düşünüyoruz ınstagramda çok güzel yapan Kişiler var ama emin değilim. Pasta kurabiye vb şeyler için önereceğiniz yerler var mı?

Merhaba 1 yaş atağı

Canim ben benimkine kucuk ergen demeye bile basladim, bazen bize bir kiziyor akillara zarar yani

Selamlar arkadaşlar,
Hatırlıyanınız var mı beni bilmiyorum. 16 mayıs da evladımı kucağıma almıştım. Oğlum abi bile olacak :KK66:
6 haftalık hamileyim. Öpüyorum tüm minnoşları ❤️
Kerem haktanla seni kucaklıyoruz girayımızıda tebrik ediyoruz abi olucak kuzum inşallah.Allah tamamına erdirsin inşallah kem gözlerden nazardan esirgesin :dua::anneadayı::KK200::nazar::nazar::nazar:

Back