• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bir konuda fikir almak istiyorum.yas gunleri yaklasiyor nasil yapmayi.kimleri davet etmeyi dusunuyorsunuz.(aile ici mi yoksa arkadaslarla mi).

Malum havalar ısındı bebekler de hareketli. Gün içinde ne giydiriyorsunuz? Uzun kol, kısa kol? Peki yatarken? Ben çok kararsız kalıyorum çok terliyor oğlum.
Benimkide cok terliyor atlet zıbın ve şort yatıyor üstü hep acık antalyadayım
Kışında üstü acık uyudu hep
Dısarıda sort kısa kollu
Sanırım alıştırdım dogdugunda sadece zıbın geçirdi yazı millet şoka giriyordu ama yaptım valla

Mrb.lar.
Yiyecek konusunda
Domates veren varmi.yasak mi
Salca kullanilirmi.
Birde karpuz verdim.cilek verdim.
Acele mi ediyorum.veren var mi.
Alt iki disi vardi ve ust on patladi daha yeni.
Ne versem itiraz etmiyor ama zararli mi bilmiyorum.aptamil i sevmiyor.inek sutune baslayan var mi.
8.5 kg anca oldu.kilo almiyor basindan beri.cok hareketli.anne sutu yok.
Tesekkurler

Mrb.lar.
Yiyecek konusunda
Salca kullanilirmi.
Ne versem itiraz etmiyor ama zararli mi bilmiyorum.aptamil i sevmiyor.inek sutune baslayan var mi.
Tesekkurler
Domates yasak 1 yaş sonrası asitli oldugu için ve tabiki domates salcası da karpuz 9. Ay itibari ile verilebiliyor çilek vermesen iyi olur alerjen ve eşim ziraat müh en cok ilaç alan meyvalardan sanırım ek gıda konusunda acelecisin;) karpuzu ben kendim bile daha yemedim
İnek sütü bu devirde tehlike artık onun yerine yogurt peynir :) hatta bunları keçi sütünden yapsak daha iyi ama şuan keçi sütü vakti değil

Domates yasak 1 yaş sonrası asitli oldugu için ve tabiki domates salcası da karpuz 9. Ay itibari ile verilebiliyor çilek vermesen iyi olur alerjen ve eşim ziraat müh en cok ilaç alan meyvalardan sanırım ek gıda konusunda acelecisin:KK66: karpuzu ben kendim bile daha yemedim
İnek sütü bu devirde tehlike artık onun yerine yogurt peynir :) hatta bunları keçi sütünden yapsak daha iyi ama şuan keçi sütü vakti değil
Cevap icin tesekkurler.
Yaşina az kaldi diye bazi seyleri vermeye basladim.meyve canavari benim kiz.geçiş mevsiminde yaz mi kiş mi meyvesi karar veremedim iste.
Balik da ital somon dan dilim alip onu veriyorum.
Devam sutune devam madem.
Sarp a bol neseli mutlu gunler.

Malum havalar ısındı bebekler de hareketli. Gün içinde ne giydiriyorsunuz? Uzun kol, kısa kol? Peki yatarken? Ben çok kararsız kalıyorum çok terliyor oğlum.
Aynı sıkıntı bizde de var. Hele geceleri ben üzerime ince yorgan alıyorum anca yetiyo beyefendiye tek kat çarsaf bike fazla geliyo. Yazin orttugum muslin ortuyu ortuyorum ve en az 2 kere sırtina bez koyuyorum. Koca kış çocugu hasta etmedim su ter yuzunden öksürük başladı cocuumda.
Korkarakta olsa uzun kollu giydirip ara ara üzeri açık uyutuyorum bende

Aynı sıkıntı bizde de var. Hele geceleri ben üzerime ince yorgan alıyorum anca yetiyo beyefendiye tek kat çarsaf bike fazla geliyo. Yazin orttugum muslin ortuyu ortuyorum ve en az 2 kere sırtina bez koyuyorum. Koca kış çocugu hasta etmedim su ter yuzunden öksürük başladı cocuumda.
Korkarakta olsa uzun kollu giydirip ara ara üzeri açık uyutuyorum bende

Benimki zaten yaz kış üstü açık yatıyor. Sırtına bez koysam da nafile, o kadar terliyor ki. İnce çıtçıtlı badi ve ince altla yatırıyorum ama doktoru kalın giydiriyorsun ki terliyor dedi. Oynarken Tişört giydiriyorum bazen, çoraplarını da kendi çıkartıp duruyor bu sefer bi bakıyorum buz gibi olmuş. Bilemedim gerçekten tam hastalık havası :(

Benimki zaten yaz kış üstü açık yatıyor. Sırtına bez koysam da nafile, o kadar terliyor ki. İnce çıtçıtlı badi ve ince altla yatırıyorum ama doktoru kalın giydiriyorsun ki terliyor dedi. Oynarken Tişört giydiriyorum bazen, çoraplarını da kendi çıkartıp duruyor bu sefer bi bakıyorum buz gibi olmuş. Bilemedim gerçekten tam hastalık havası :KK43:
kızlar merhaba:) ben buaralar evde kısa kollu giydiriyorum çünkü çok sıcak kendim nasıl giyiyorsam ona da öyle giydiriyorum tabi içinde sıfır kol bodysi var, gece banyosundan sonra uzun kollu ince bişi giydiriyorum dışarı çıkarken de bazen yelek bazen uzun kollu yağmurluk giydiriyorum. terlemesi daha kötü Allah korusun

Mrb.lar.
Yiyecek konusunda
Salca kullanilirmi.
Tesekkurler
benim kızımda asla devam sütü içmiyo sanki sütüm azaldı gibime geliyo yeterli mi anlamadığım için devam sütü mü versem biraz dedim ama içmedi kaç kere denedim, çilek vermedim ama artık doğum günlerine azcık kaldı bence verebiliriz doktoruna sorucam, ben 7.aydan beri çeri domates koyuyorum bazı yemeklerine doktorumuz kullanabilirsin demişti bazen sabahları yumurtasına koyuyorum azcık tadı yerinde olsun diye yemeklerine de koyuyorum

Kızlar çok kötüyüm nolur bana bir yol gösterin. 29 Nisa’n doğumlu Kızım. Kolikti gazdı işe başladığımda etkilenmesiydi derken hep zor bi bebek oldu. Sürekli çığlık atan bağıra bağıra ağlayan bi bebek. Bu gümlerde de zannediyorum bir yaş atağında. Ondaki bu olumsuz hal in dışında sebebini bilmiyorum bende iyi değişim. Sürekli gerginim. Bugün çok sinirlendim sürekli çığlık atıyordu kucağıma alıyorum çığlık atarak yere uzanıyor yere bırakıyorum tersini istiyor. Uyutayım diyor daha fena çığlık atıyor anlatamam size. En son gerçekten bunu nasıl yaptım bilmiyorum ama bütün vücudum kaskatı kesildi sanki canını yaktım çocuğumun. O an ama resmen öfkeyle bilerek yaptım. Yanaklarını sıktım. Nasıl görünüyordum bilmiyorum ama gerçekten çok korktu ve çok ağladı çok kötüyüm çok üzüldüm neden böyle oldu bilmiyorum nolur bişi söyleyin bana
bence hepimizin sabır dilediği bir an oluyo diş çıkarma zamanında kızım hiçbişey yemek istemiyo sabah yemiyo öğle yemiyo akşam artık çok sinirim bozuluyo yemeği görünce kafasını çeviriyo ozaman babasını çağırıyorum biraz da o uğraşsın diye seni anlıyorum bazen de bunaldığımda annemi çağırıyorum o bakıyo sağolsun bende biraz kafa dağıtıyorum iyi geliyo insana. onlar daha masum melek sabırlı olmak zorundayız napalım vurmakla hiçbişey çözülmez ki daha kötü olur

kızlar doğuma 88 kiloyla girmiştim şuanda 63 kiloyum bi 5 kilo daha vermem lazım ama veremedim bi türlü siz zayıflamak için bişeyler yapıyo musunuz:spor:

kızlar doğuma 88 kiloyla girmiştim şuanda 63 kiloyum bi 5 kilo daha vermem lazım ama veremedim bi türlü siz zayıflamak için bişeyler yapıyo musunuz:spor:
Ben hamilelik öncesi kiloma ulaştım
Ama ne yaptım diye sorarsan, açıkçası pek de bir şey yapmadım
Oğlum baya sömürdü beni sağolsun :D

Kilo vermek için kurler yapıyordum ama bebeğe yediğin şeyler geçiyor oda aynı şeyleri yemiş oluyo falan filan herkes bişi soyluyo bıraktım 63 le hamile kalmıştım 76 işe doğuma gittim şimdi 66 kg mım kilo kalmadı gibi ama göbek için spor lazım

Back