• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende dusunmuyorum ya, yani arayi cok acmama taraftariyim ama bu kadar da erken degil allah nasip ederse kizim en az iki yasini da doldursun ondqn sonra belki dusunmeye baslarim gibi geliyor cunku benim kiz gercekten zor bebek
Zor bebek olunca insanın gözü daha da korkuyordur. Benim oğlum çok aşırı zor olmasa bile ikincinin olmayacağı ne malum, surpriz yumurta gibiler :KK53:
Şu an zaten ikinciye yetişmem imkansız. Evet dünyanın en güzel şeyi ama aynı zamanda en zor şeyi bence. Allah isteyenlere versin diyelim :dua:

aynen kizlar bendedusunmuyorum 3 yasina gelince istiyorum bakalim Allah verirse tabi :) buaralar benim kuzucuk cok asi hemen sinirleniyo mizmizlaniyo napicagimi sasirdim bisi isteyince hemen agliyo nasil tepki vermem gerek bazen bilemiyorum aglayarak istedigini yaptirmaya calismasini istemiyorum önereceginiz kitap olur mu

Evet aynen ya zaman su gibi akti:)) 2. bebisi düsünen varmi acaba?? Ben cok beklemek istemiyorum
Baskı çok tek olmaz diyorlar ama hiç düşünmüyorum. Oğlum hala uyumayan yemeyen sadece meme isteyen bensiz duramayan wc ye bile gitsem kapısında terk edilmiş gibi ağlayan bi bebek olunca (büyük konuşup allah ı güvendirmeyim de)

Back