- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
- 248
- Konu Sahibi endless love
- #58.441
Devam sutu mu inek sutu mu doktorlarınız hangisini öneriyor birde propolis kullanan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ikisini de kullaniyorum cnm.ama devam sutunu daha cok sevdi.Devam sutu mu inek sutu mu doktorlarınız hangisini öneriyor birde propolis kullanan var mı
allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsinkızlar 1 yıl önce tam 15:58de meleğim dünyaya geldi, ilk yaş günümüz rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
Ben eczaneye sordum 2 yasi bekleseniz daha iyi olur dedi.kullanan var mibalık yağı olarak hangi markayı ne sıklıkla kullanıyorsunuz
Bugun bir yaş kontrolü vardı doktor verdi bize zincomega diye bişiBen eczaneye sordum 2 yasi bekleseniz daha iyi olur dedi.kullanan var mi
Evet aynen ya zaman su gibi akti:)) 2. bebisi düsünen varmi acaba?? Ben cok beklemek istemiyorumBebeler artık 1 yaşında :)
2.yi düsünemeyen bir ben miyimEvet aynen ya zaman su gibi akti:)) 2. bebisi düsünen varmi acaba?? Ben cok beklemek istemiyorum
2.yi düsünemeyen bir ben miyim
Aynı durumdayım yaYalniz değilsin dogurmadan önce istiyordum ama simdi düşünmüyorum. Yetişmem mümkün degil 2 bebeye
2.yi düsünemeyen bir ben miyim
Yalniz değilsin dogurmadan önce istiyordum ama simdi düşünmüyorum. Yetişmem mümkün degil 2 bebeye
Zor bebek olunca insanın gözü daha da korkuyordur. Benim oğlum çok aşırı zor olmasa bile ikincinin olmayacağı ne malum, surpriz yumurta gibilerBende dusunmuyorum ya, yani arayi cok acmama taraftariyim ama bu kadar da erken degil allah nasip ederse kizim en az iki yasini da doldursun ondqn sonra belki dusunmeye baslarim gibi geliyor cunku benim kiz gercekten zor bebek
Su an tamamen düşünmüyorum ileride fikrin değişir diyolar yasayip göreceğiz :)Sen ikinciyi tamamen mi dusunmemeye basladin, yoksa ileride belki mi?
Baskı çok tek olmaz diyorlar ama hiç düşünmüyorum. Oğlum hala uyumayan yemeyen sadece meme isteyen bensiz duramayan wc ye bile gitsem kapısında terk edilmiş gibi ağlayan bi bebek olunca (büyük konuşup allah ı güvendirmeyim de)Evet aynen ya zaman su gibi akti:)) 2. bebisi düsünen varmi acaba?? Ben cok beklemek istemiyorum