- 27 Eylül 2013
- 403
- 231
- 123
- Konu Sahibi endless love
- #57.521
Ben muz veriyorum ama elmayla püre yapıp çok şükür birşey olmadıaslinda muz kabiz yapio.bnm kizim kabiz oldu kati kaka yapti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben muz veriyorum ama elmayla püre yapıp çok şükür birşey olmadıaslinda muz kabiz yapio.bnm kizim kabiz oldu kati kaka yapti.
eysel düzeltiyim canım yanlış yazmışım, taze patates vericem yarın, tatlı patates 8+ ymış. Bilgin olsun.Ben yarın havucun 3. Gününü bitirip tatlı patatese geçiyorum:)
Evet çok güzel bi ürün pahalli diye alamadım ben istedim ama yürüteç aldık :)Prego nun hoppalasını aldım oğluma. 2 haftadır acayip egleniyo onunla hem donup debelenip bi yerlere toslamıyo hem zıplarken bacakları gücleniyo, hemde sürekli kucak istememis oluyo . tavsiye ederim
Biz de yaptıracaktık ama son anda 6 yaş sonrasına erteledik. Onu da önerenler var bolca.6. Ay aşısı olduk 2 bacak 1 omuz ve ağızdan damla ilk defa huzursuz geçerdi geceyi ateş olmadı ama. Sünnette olamadı boğazında balgam vardı ciğerleri temiz hasta değil ama yine de önlem amaçlı yapmak istemedi Dr muz haftaya kaldı bakalım
Yok canım ya kesinlikle macun kullanılmaz daha. Ne kadar küçüklere göre macunlar da olsa zararlı. Şimdilik normal suyla silerizBenim de gelmemişti, bugün Babycenter'da gördüm fırçalayabilirsiniz yazıyordu, o yüzden bi sorayım dedim :)
Fırçalarsak da nasıl fırçalayacağız ki diş macunu falan kullanılır mı daha bu aylarda acaba?
Arkadaşımın babası diş hekimi, ona danıştım, bu aylarda sivribiber in dediği gibi bezle silin dedi.Yok canım ya kesinlikle macun kullanılmaz daha. Ne kadar küçüklere göre macunlar da olsa zararlı. Şimdilik normal suyla sileriz
Bize bacaktan yaptilar 3tane bide damlaBiz de yaptıracaktık ama son anda 6 yaş sonrasına erteledik. Onu da önerenler var bolca.
Nekadarlik bebeginiz bende dusunuyordum almayi ama zararli diyorlar pregonun ilk arabam oyuncagini tavsiye ediyorlar ama ondada dusme riski cok diye tedirginimEvet çok güzel bi ürün pahalli diye alamadım ben istedim ama yürüteç aldık :)
6 ay 12 günlük yigenim de 16 aylık onlar da aynısını almıştı ben de o yüzden tercih ettim e bebek ten aldım sunny baby nin ayakta durmak istiyo bende 10- 15 dakika tutuyorum en fazla prensib meselesi hiç bindirme diyen zararlı diyen de var birşey olmaz diyen de bizde bebekken binmişiz o yüzden sıkıntı yapmadım :)Nekadarlik bebeginiz bende dusunuyordum almayi ama zararli diyorlar pregonun ilk arabam oyuncagini tavsiye ediyorlar ama ondada dusme riski cok diye tedirginim
Aşıdan bahsediyorsun sanırım, ben sünnet için yazmıştım. Aşımızı olduk biz de aynı şekildeBize bacaktan yaptilar 3tane bide damla
Sodalı su ile temizleyebilirsiniz biz mama kullandığımız aylarda Dr muz dilini dudaklarını sodali suya pamuklu bir bez batırarak silmeyi tavsiye etti dişler için de şuan için en uygunu o sanırım çilek de olur fakat henüz 1 yaşını doldurmadılarFirca degil de su pansuman yapilan sargi bezleri var ya onlari parmagina gecirip o sekilde temizlemek lazim dis hekimleri öyle öneriyor
Nenelerimiz senelerdir koska yiyordu ben de köy yapımı alırımBen icine battaniye seriyorum arabanin.
Benim kaynanamlar pekmez yapiyor ve pekmez öyle oluyor uzun kayniyor koca bir kazan anca piser. Bizim köydekiler yillardir yapiyor ve cok sükür kimseye bisede olmadi simdiye kadar :). Hatta pekmezimiz cok güzel oldu bu yil.
Cokguzelmis gule gule kullanin:) bende arastirdim herkes kullanmis gec yurutur diyolar ama yegenim bindigi halde 9 aylikken yurumus bebege bagli sanirim bugun yurume arabasina baktim ama tehlikeli geldi bana dusme tehlikesi cok fazla bende yurutec alicam sanirim 7 aylik oldugunda6 ay 12 günlük yigenim de 16 aylık onlar da aynısını almıştı ben de o yüzden tercih ettim e bebek ten aldım sunny baby nin ayakta durmak istiyo bende 10- 15 dakika tutuyorum en fazla prensib meselesi hiç bindirme diyen zararlı diyen de var birşey olmaz diyen de bizde bebekken binmişiz o yüzden sıkıntı yapmadım :)
Sahibinden com dan 2. El aldim bende. Tertemiz kullanamamislar onlarda. 250tlye aldim. Sonra bende satcamEvet çok güzel bi ürün pahalli diye alamadım ben istedim ama yürüteç aldık :)
HappyMommy sen soyleyince korktum,bi daha baktım. Yok tatlım 6. Ayda verilebiliyor tatlı patateseysel düzeltiyim canım yanlış yazmışım, taze patates vericem yarın, tatlı patates 8+ ymış. Bilgin olsun.
Teşekkür ederiz :) Yürüme arabası daha ilerleyen aylarda sanırım arkadaşım kullaniyo ordan biliyorum her bebek kesinlikle farklı hangimiz aynıyız ki onlarda bi birey olma yolunda ilerliyor sonuçta :)Co
Cokguzelmis gule gule kullanin:) bende arastirdim herkes kullanmis gec yurutur diyolar ama yegenim bindigi halde 9 aylikken yurumus bebege bagli sanirim bugun yurume arabasina baktim ama tehlikeli geldi bana dusme tehlikesi cok fazla bende yurutec alicam sanirim 7 aylik oldugunda
En güzelini yapmışsınız 2.el almak bazen daha mantıklı oluyo :) bu kadar ürünü 2.çocuğa saklayacağız bakalım nereye sığacak bilemiyorum :)Sahibinden com dan 2. El aldim bende. Tertemiz kullanamamislar onlarda. 250tlye aldim. Sonra bende satcam
Nenelerimiz senelerdir koska yiyordu ben de köy yapımı alırım
HappyMommy sen soyleyince korktum,bi daha baktım. Yok tatlım 6. Ayda verilebiliyor tatlı patatesEki Görüntüle 2070380