• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bizde blw yapıyoruz 3 gün havuç verdim ama pek sevmedi titredi resmen tadını alınca :KK53: kabağa geçeceğim ama cumartesi sünnet olacak biraz ara vereceğim mama sandalyesine bir süre oturtamam sanırım. Şimdilik böyle iyiyiz aceleci değilim ek gıda konusunda yavaş yavaş tadımlarla ilerleyeceğiz inş. Bu arada sünnet yaptıran var mı,heyecan korku bir arada:KK17:
Biz 1 aylıkken yaptırmıştık tahminimden çok kolay geçti ve hemen iyileşti. Ilk 3 ay en ideali demişti bize doktor daha hareketlenmedigi için lokal anestezi ile yapilabiliyor diye. Ama bence halen geç sayılmaz, hatırlamadığı sürece ne kadar erken o kadar iyi.
Tadimlarda biz de havuca geçtik dün, minik minik yutmuş galiba bugün kakasinda çıktı :KK48: bizimki de en cok havucu sevdi, kabaga falan pek dönüp bakmadı :)

Merhaba arkadaşlar ben de mayıs annesiyim. Hamileliğinin başlarında yazıyordum ancak daha sonra forumu takip edemedim. Bebeğim geçen cumartesi 6 ayını doldurdu. Şimdi sebze puresiyle ek gidaya başladık. Bebeğim desteksiz oturamiyor. Normal mi acaba?

Merhaba arkadaşlar ben de mayıs annesiyim. Hamileliğinin başlarında yazıyordum ancak daha sonra forumu takip edemedim. Bebeğim geçen cumartesi 6 ayını doldurdu. Şimdi sebze puresiyle ek gidaya başladık. Bebeğim desteksiz oturamiyor. Normal mi acaba?

Benim oğlum da 10 mayıs doğumlu, hala desteksiz oturamıyor.

Ben mycey kasik aldım ama memnun kalmadım.
Sipariş verdim daha gelmedi maksadım blw yapacağım için yogurda daldırıp eline vermek azcık agzına atsın diye kaşık ya da normal çatalla bunu yapamaz ama bu oluklu ve direk agzında yalar diye bakalım deneyince yazarım sen neden memnun kalmadın?

Bebeklerinizi ne zaman oturtma çalışması yaptırmaya başlamıştınız? Biz 5 aylık olmamıza 1 hafta var ben yeni başladım geç mi ? 6 ay olunca mama sandalyesinde oturabiliyorlar mı?

Bebeklerinizi ne zaman oturtma çalışması yaptırmaya başlamıştınız? Biz 5 aylık olmamıza 1 hafta var ben yeni başladım geç mi ? 6 ay olunca mama sandalyesinde oturabiliyorlar mı?
Bizimki 5. ayda oturmak istiyordu, tabi ki destekli olarak :) 5. aydan sonra yavaş yavaş oturttuk biz, şu an 6 ay 5 günlük ve desteksiz oturabiliyor. Tabi arada dengesini kaybedip yıkılabiliyor sağa sola :)

5 ay dolunca kontrole gittik sordum dediki oturmya eğilimi varsa oturt yoksa zorlama

Şimdiye kadar balkabağı, yoğurt, elma ve armut yedi.
Bende kabak havuc patates pirinc elma muz veriodm hic sorun yasamadk ama yogurt yedi iki gun ishaldi. Yeni toparladi. Simdide her ogunden sonra kaka yapio gunde 3 defa iste. Duzenimiz bozuldu yogurtla

Bende kabak havuc patates pirinc elma muz veriodm hic sorun yasamadk ama yogurt yedi iki gun ishaldi. Yeni toparladi. Simdide her ogunden sonra kaka yapio gunde 3 defa iste. Duzenimiz bozuldu yogurtla

Allah Allah neden öyle oldu ki? Yoğurt yerine kefir mi verseniz acaba? Ya da inek sütüyle yaptıysanız keçi sütüyle mi deneseniz?
Bir de patatesi nasıl verdiniz? Bana çok verme kabızlık yapar dediler.

Tatlı patates deneyen var mı??ben buldum,tadı gerçekten cok güzel. Ama icindeki lifler cok kalın ve sert bebege. Dikkat etmek lazim püre yaparken. Carfoursa dan kilosu 24 tl den 1 tane aldik ki oda 14tlye geldi simdi bu koca patatesi hergün oğluma veremeyeceğime göre bi kısmını püre yapıp kücük konserve sisesinde nasıl saklayabilirim acaba?şu hazır satılanlar gibi??Fikri olan var mıı?

Prego nun hoppalasını aldım oğluma. 2 haftadır acayip egleniyo onunla hem donup debelenip bi yerlere toslamıyo hem zıplarken bacakları gücleniyo, hemde sürekli kucak istememis oluyo . tavsiye ederim

Back