• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Töpfer devam sütünün içine hemşirenin tavsiyesi ile bir tatlı kaşığı pekmez koydum ve sonunda başardık. İçti bitirdi. Töpfer hakkında görüşleriniz nelerdir? Ben hep iyi şeyler okudum ama gıda dedektifinin sayfasına uyarıda bulunmuşlar, içeriği paylaşması ile ilgili sıkıntı çıkarmışlar. Nedendir ki?

Bu arada sakın köy pekmezi vermeyin, çok kaynatıldığı için kanserojen maddeler oluşuyormuş köy pekmezinde. Koska, tariş gibi güvenilir markaların pekmezini alın dedi.

Bir de bir şey soracağım, bebek arabasının içine bebeğinizin rahat etmesi için bir şey yerleştiriyor musunuz? Ben polar bebek arabası tulumu gördüm ama yaşadığımız yer o kadar soğuk olmadığı için pişer çocuk içinde. Başka öneriniz var mı?
İçinde palmiye ve kolza yağı var diye biliyorum yine o gıda dedektifinden

Mycey ilk kaşığım ve weebaby silikon meyve emziği kullanan var mı?

Meyve emzigi kullaniyorum baska bir marka. Eger gun icerisinde vermem gereken sebzenin tadimini yaptiramadiysam en azindan alerji durumunu gözlemlemek acisindan fileye koyup veriyorum suyunu emiyor fileden az da olsa sebze geciyor. Zaten alerjik tepki gosterecek olsa agzina bile degmesi yeterli olur. Henuz meyvelere gecmedik. Meyvelere gectigimizde amacina uygun olarak kullanacagim :)

Doktor miktarı önemli değil ne kadar yerse ver dedi ama bi yemek kaşığından fazla yemiyo zaten ek olarak ne veriyorsam yiyip sonra çıkarıyo...6. Ayın bitmesini beklerdir umarım yoksa işimiz var
Bizim minnoş da yoğurt sevmiyo veriyorum vıcık hemen ağızdan çıkarıyo bende veriyorum alışacak elbet :D

Valla ışık söndürdüm yalnız bıraktım yok uyumuyor hatta daha çok ağlıyor artık beni gören komsular bebek çok ağlıyor diyo oğluma bakmıyorum ima eder gibi sinir bozucu
Gerçekten de öyle ayakta sallamam bebegimi diyordum annemle tartistik bile bu konuda ama artik ona bile raziyim ama oglum ayakta sallanmakta istemiyo. Çaresiz beklicem mi yani büyümesini. Rutinleri yapip Besige koyup hadi uyu bebegim iyi geceler deyip odadan cıkmakla olmuyo bendeki modelde

Bizde blw yapıyoruz 3 gün havuç verdim ama pek sevmedi titredi resmen tadını alınca :KK53: kabağa geçeceğim ama cumartesi sünnet olacak biraz ara vereceğim mama sandalyesine bir süre oturtamam sanırım. Şimdilik böyle iyiyiz aceleci değilim ek gıda konusunda yavaş yavaş tadımlarla ilerleyeceğiz inş. Bu arada sünnet yaptıran var mı,heyecan korku bir arada:KK17:

Bizde blw yapıyoruz 3 gün havuç verdim ama pek sevmedi titredi resmen tadını alınca :KK53: kabağa geçeceğim ama cumartesi sünnet olacak biraz ara vereceğim mama sandalyesine bir süre oturtamam sanırım. Şimdilik böyle iyiyiz aceleci değilim ek gıda konusunda yavaş yavaş tadımlarla ilerleyeceğiz inş. Bu arada sünnet yaptıran var mı,heyecan korku bir arada:KK17:

Geçmiş olsun şimdiden, biz 3 aylık yaptırdık. Konularımda var. Korku, heyecan olması normal ama o hiçbir şey anlamadığı için sıkıntı olmaz merak etmeyin. Çabucak iyileşiyor. Ben onun blw'sini yerim :anne:
Ben de blw yapacaktım, gözüme çok küçük göründü. Mama sandalyesini yalamaktan başka bir şeye odaklanamadığı için yapamıyorum ve de korkuyorum açıkçası. 1-2 aya geçerim belki.

Gerçekten de öyle ayakta sallamam bebegimi diyordum annemle tartistik bile bu konuda ama artik ona bile raziyim ama oglum ayakta sallanmakta istemiyo. Çaresiz beklicem mi yani büyümesini. Rutinleri yapip Besige koyup hadi uyu bebegim iyi geceler deyip odadan cıkmakla olmuyo bendeki modelde
Yok anam neler denedim yok çocuk resmen yönetiyor direndim kundak olmaz dedim yarım kundak yapıldı çarşafta sallandı son çare memede uyuma oda canı ister uyursa. Gerçi oğlum doğduğu gün bile uyumamis şimdi nasıl uyusun :halay::halay:

Yaptirdiginda durumu yazar misin ? Ben de yaptirmasam mi diyorum ama bizimki emekliyor gec kaldim sanirim. Hic donemedigi nasil koyuyosak oyle kaldigi zamanlar yaptirmak lazimdi galiba.

Ne gibi acaba bizim ki aynı ama
Bir aydr gynde iki defa havuc kabak latates pirinc corbasi bi defada muz elma puresi veriyorm. Rahatca yedirebiliyorz. Artk farkli bisi yesin die irmik yogurt pekmez karisimi bi mama verdim. Butun duzen bozuldu sabaha kadar 3 defa kaka yapti gunun devamnda da 4 dfa falan. Normalde 2 gunde bir yapiodu duzenli olarak

Bir aydr gynde iki defa havuc kabak latates pirinc corbasi bi defada muz elma puresi veriyorm. Rahatca yedirebiliyorz. Artk farkli bisi yesin die irmik yogurt pekmez karisimi bi mama verdim. Butun duzen bozuldu sabaha kadar 3 defa kaka yapti gunun devamnda da 4 dfa falan. Normalde 2 gunde bir yapiodu duzenli olarak

Bizim de iki günde 1 yapıyordu ek gıdaya geçtik geçeli günde iki kez yapıyor :)

Geçmiş olsun şimdiden, biz 3 aylık yaptırdık. Konularımda var. Korku, heyecan olması normal ama o hiçbir şey anlamadığı için sıkıntı olmaz merak etmeyin. Çabucak iyileşiyor. Ben onun blw'sini yerim :anne:
Ben de blw yapacaktım, gözüme çok küçük göründü. Mama sandalyesini yalamaktan başka bir şeye odaklanamadığı için yapamıyorum ve de korkuyorum açıkçası. 1-2 aya geçerim belki.
inş.canım sağol ameliyathaneye girecek yanında olamayacağım diye de huzursuzum 10 dk sürecekmiş gerçi ama. Bizimki oturabiliyor rahat bakalım şimdilik iyi gidiyoruz

Yaptirdiginda durumu yazar misin ? Ben de yaptirmasam mi diyorum ama bizimki emekliyor gec kaldim sanirim. Hic donemedigi nasil koyuyosak oyle kaldigi zamanlar yaptirmak lazimdi galiba.
inş canım fırsat bulunca yazarım.emeklese de en güzeli erken yaptırmak

Back