2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben yazın çok terlediğinde öyle kabaca araştırmıştım anne sütü alırken terlemesi normal yazıyordu ama o zaman da çoraplarını ıslatacak kadar değildi. Bi doktora danış istersen.

Kizlar hangi uyutma seklini kullaniyorsunuz biz son care sallamaya basladik yoksa agliyor uyuyamiyor gerci uyusa bile en cok 2 saat sonra ayakta gecede uyku yok devamli memede. Bebegi uyuyan annelerin kullandigi bi yontemi var mi?
Uykusu geldiğinde artık kendi uyuyor meme de .. çok nadir sallıyorum ilk doğduğu zaman dan beri sallayan ben artık rahat ediyorum mutluyum

Ben yazın çok terlediğinde öyle kabaca araştırmıştım anne sütü alırken terlemesi normal yazıyordu ama o zaman da çoraplarını ıslatacak kadar değildi. Bi doktora danış istersen.
Bebişlerin ayağı kalın da giyse ince de giyse ayaklar buz gibi terlemiş gibi bizim de oluyo

Astronotlar çok aşırı kalın geliyo bana bende o tulumlara bakayım en iyisi :)

Ninni hic kar etmedi bize aynen gece meme ama ondada uyumakta direniyor zaten ac olup uyanmiyor dr aloskanlik ded
Uykusu geldiğinde artık kendi uyuyor meme de .. çok nadir sallıyorum ilk doğduğu zaman dan beri sallayan ben artık rahat ediyorum mutluyum
Bizde tam tersi son care ona basladik salliyoruz ama ne kadar saglikli allah bilir dr onermiyor ama grlsin o uyutsun

Ninni hic kar etmedi bize aynen gece meme ama ondada uyumakta direniyor zaten ac olup uyanmiyor dr aloskanlik ded

Bizde tam tersi son care ona basladik salliyoruz ama ne kadar saglikli allah bilir dr onermiyor ama grlsin o uyutsun
Ben ilk 5 ay ayağımda salladım çok fena bi kızım var yoksa diğer türlü uyumuyordu

kizlar bende cok heyecanliydim kizim da cok istekli gorunuyodu iki kasik elma yedircem diye ama pek sonuç güzel olmadı

Ya boğazına kaçar diye çok korkuyorum ya yumuşak olduğu için boğazına kaçsa bile kendi çıkartır mı? Çok endişeliyim
blw kitabını okumaya başladım ordan yazan bebeklerin öğürme refleksinin dilinin üzerinde olduğu yani korkmayın öğürüp öksürerek lokmasını çıkarabilirler Allah korusun tabi

İstanbulda olsan belki derdim ama hele Ankara da mont şart hırkayla olucak sey mi ben evden çıkıp arabaya giderken bile montunu giydiriyorum araba ısınmaya başlayınca montunu çıkarıyorum Allah korusun bebekler için hani derler ya iğne deliğinden geçen havayla bile hasta olurlar diye dışarıda dikkatli olmak lazım rüzgar fırtına hasta eder

Ondan ben de çok korkuyorum. Bir gün kesin Blw diyorum diğer gün vazgeçiyorum. Pimpirikli bir insanım sanırım en sonunda püreleri yediricem yavruma :)
Ben de blw ye cesaret edemedim( ise baslayacagim annem yapamaz) ama pure de vermiyorum hafif parca parca birakiyorum bugun 5. gun basladi cignermis gibi yapmaya

Ben astronot aldim, kafam rahat. Normal montta var gidecegim yere göre giydiriyorum.

kizlar bende cok heyecanliydim kizim da cok istekli gorunuyodu iki kasik elma yedircem diye ama pek sonuç güzel olmadı

Sen de onunla beraber ye, seni taklit edip yer

Ya boğazına kaçar diye çok korkuyorum ya yumuşak olduğu için boğazına kaçsa bile kendi çıkartır mı? Çok endişeliyim
Arkadaşım benim kızım elma püresini elma rendesi ile yaptım biraz iri taneler kaldı bi de pek yemek istemediği için ağzında bekletti kusuyormuş gibi kendini kızartti ben de ters çevirdim çıkardı hepsini bir daha püre dışında cesaret edemiyorum

H&m in tulumun resmini ata bilirmisiniz? Ben o ayicik tulumlara bayiliyorum cok tatli oluyolar :)
Bi çaba sarfetmedim kendiliğinden oldu büyüdükçe düzene giriyo demek ki bebişler
nedense benimkindede tam tersi önceden daha rahattim

Ben de çok korkuyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…