• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Burası sıcak memleket ama aşırı ince giydiriyorum aslında. Mesela ince tek kat çorap giydiriyorum sadece. Öyle patikli alt giydireyim, üstüne kat kat çorap tarzı manyaklıklarım yok ama çocuk incecik çorabı bile sırılsıklam edecek kadar terliyor :işsiz:
Ben yazın çok terlediğinde öyle kabaca araştırmıştım anne sütü alırken terlemesi normal yazıyordu ama o zaman da çoraplarını ıslatacak kadar değildi. Bi doktora danış istersen.

Kizlar hangi uyutma seklini kullaniyorsunuz biz son care sallamaya basladik yoksa agliyor uyuyamiyor gerci uyusa bile en cok 2 saat sonra ayakta gecede uyku yok devamli memede. Bebegi uyuyan annelerin kullandigi bi yontemi var mi?
Uykusu geldiğinde artık kendi uyuyor meme de .. çok nadir sallıyorum ilk doğduğu zaman dan beri sallayan ben artık rahat ediyorum mutluyum :D

Ben yazın çok terlediğinde öyle kabaca araştırmıştım anne sütü alırken terlemesi normal yazıyordu ama o zaman da çoraplarını ıslatacak kadar değildi. Bi doktora danış istersen.
Bebişlerin ayağı kalın da giyse ince de giyse ayaklar buz gibi terlemiş gibi bizim de oluyo

Astronot mont cok kaba geldi giydir cıkar zaten ne kadar sogukta kalıyor ki arabadan gittiğimiz yere ama ankara cok soguk
H&m den dısı tüylü tulumlar var kapsonlu ondan aldım daha yeni ama benim bulundugum yer akdeniz iklimi:KK66:

Biri sormuştu benimkininde ayakları hafif ıslak gibi oluyor ama çorabı ıslatmıyor
Astronotlar çok aşırı kalın geliyo bana bende o tulumlara bakayım en iyisi :)

Coraplari islatcak kadar degil ama ayaklari terli gibi oluyor uyurkwn zaten cikariyom coraplarini. Gece cok sirti ve kafasi terliyor. 2 hafta sonra yurtdisi seyahatimiz var insallah gidene kadar hasta olmaz ondan korkuyorum :KK43:
vallah biz hamakta uyuyoruz önceden kendim ninni söylerdim simdi oda kesmiyor onu tlfdan ninni aciyorum sanki beni begenmiyor gibi :KK70: gecede uyaninca meme veriyorum öyle geri uyuyor. Sallamaya cok karsiyeim istemiyodum ama büyük konusmamak gerekiyormus :KK70:
Ninni hic kar etmedi bize aynen gece meme ama ondada uyumakta direniyor zaten ac olup uyanmiyor dr aloskanlik ded
Uykusu geldiğinde artık kendi uyuyor meme de .. çok nadir sallıyorum ilk doğduğu zaman dan beri sallayan ben artık rahat ediyorum mutluyum :KK70:
Bizde tam tersi son care ona basladik salliyoruz ama ne kadar saglikli allah bilir dr onermiyor ama grlsin o uyutsun

Ninni hic kar etmedi bize aynen gece meme ama ondada uyumakta direniyor zaten ac olup uyanmiyor dr aloskanlik ded

Bizde tam tersi son care ona basladik salliyoruz ama ne kadar saglikli allah bilir dr onermiyor ama grlsin o uyutsun
Ben ilk 5 ay ayağımda salladım çok fena bi kızım var yoksa diğer türlü uyumuyordu

kizlar bende cok heyecanliydim kizim da cok istekli gorunuyodu iki kasik elma yedircem diye ama pek sonuç güzel olmadı :KK61::KK70:

Ya boğazına kaçar diye çok korkuyorum ya yumuşak olduğu için boğazına kaçsa bile kendi çıkartır mı? Çok endişeliyim
blw kitabını okumaya başladım ordan yazan bebeklerin öğürme refleksinin dilinin üzerinde olduğu yani korkmayın öğürüp öksürerek lokmasını çıkarabilirler Allah korusun tabi

Kızlar merhaba Umarım hepimizin Bebişleri iyidir dün mont almaya gittim bebişime astronot montlardan almayı düşünüyorum fakat kaynanam ısrarla gerek yok diye engel oluyor bir tane hirkamız var dışı penye içi kalın bu yeter diyor Ankara'nın Kışına yeter mi battaniyeden çıkmıyormuş zaten bebek Ben ısrarla alacağımı söylüyorum hatta dün alacaktım beden bulamadım bedenin gelmesini bekliyorum sizler ne şekil mont aldınız
İstanbulda olsan belki derdim ama hele Ankara da mont şart hırkayla olucak sey mi ben evden çıkıp arabaya giderken bile montunu giydiriyorum araba ısınmaya başlayınca montunu çıkarıyorum Allah korusun bebekler için hani derler ya iğne deliğinden geçen havayla bile hasta olurlar diye dışarıda dikkatli olmak lazım rüzgar fırtına hasta eder

Ondan ben de çok korkuyorum. Bir gün kesin Blw diyorum diğer gün vazgeçiyorum. Pimpirikli bir insanım sanırım en sonunda püreleri yediricem yavruma :)
Ben de blw ye cesaret edemedim( ise baslayacagim annem yapamaz) ama pure de vermiyorum hafif parca parca birakiyorum bugun 5. gun basladi cignermis gibi yapmaya

Kızlar merhaba Umarım hepimizin Bebişleri iyidir dün mont almaya gittim bebişime astronot montlardan almayı düşünüyorum fakat kaynanam ısrarla gerek yok diye engel oluyor bir tane hirkamız var dışı penye içi kalın bu yeter diyor Ankara'nın Kışına yeter mi battaniyeden çıkmıyormuş zaten bebek Ben ısrarla alacağımı söylüyorum hatta dün alacaktım beden bulamadım bedenin gelmesini bekliyorum sizler ne şekil mont aldınız
Ben astronot aldim, kafam rahat. Normal montta var gidecegim yere göre giydiriyorum.

kizlar bende cok heyecanliydim kizim da cok istekli gorunuyodu iki kasik elma yedircem diye ama pek sonuç güzel olmadı :KK61::KK70:

Sen de onunla beraber ye, seni taklit edip yer

Ya boğazına kaçar diye çok korkuyorum ya yumuşak olduğu için boğazına kaçsa bile kendi çıkartır mı? Çok endişeliyim
Arkadaşım benim kızım elma püresini elma rendesi ile yaptım biraz iri taneler kaldı bi de pek yemek istemediği için ağzında bekletti kusuyormuş gibi kendini kızartti ben de ters çevirdim çıkardı hepsini bir daha püre dışında cesaret edemiyorum

Astronot mont cok kaba geldi giydir cıkar zaten ne kadar sogukta kalıyor ki arabadan gittiğimiz yere ama ankara cok soguk
H&m den dısı tüylü tulumlar var kapsonlu ondan aldım daha yeni ama benim bulundugum yer akdeniz iklimi:KK66:

Biri sormuştu benimkininde ayakları hafif ıslak gibi oluyor ama çorabı ıslatmıyor
H&m in tulumun resmini ata bilirmisiniz? Ben o ayicik tulumlara bayiliyorum cok tatli oluyolar :)
Bi çaba sarfetmedim kendiliğinden oldu :KK70: büyüdükçe düzene giriyo demek ki bebişler
nedense benimkindede tam tersi :D önceden daha rahattim

Arkadaşım benim kızım elma püresini elma rendesi ile yaptım biraz iri taneler kaldı bi de pek yemek istemediği için ağzında bekletti kusuyormuş gibi kendini kızartti ben de ters çevirdim çıkardı hepsini bir daha püre dışında cesaret edemiyorum

Ben de çok korkuyorum valla

Back