• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ya boğazına kaçar diye çok korkuyorum ya yumuşak olduğu için boğazına kaçsa bile kendi çıkartır mı? Çok endişeliyim
Ondan ben de çok korkuyorum. Bir gün kesin Blw diyorum diğer gün vazgeçiyorum. Pimpirikli bir insanım sanırım en sonunda püreleri yediricem yavruma :)

Arkadaşlar benim oğlumun ayakları o kadar çok terliyor ki sürekli çorapları ıslak ıslak oluyor. Değiştirip duruyorum, arada da havalandırıyorum, artık çorap yetmiyor. Bugün gidip bir poşet daha çorap aldım. :işsiz: Sizde durumlar nasıl? Aynısını yaşayan var mı?:kahve:

Kızlar merhaba Umarım hepimizin Bebişleri iyidir dün mont almaya gittim bebişime astronot montlardan almayı düşünüyorum fakat kaynanam ısrarla gerek yok diye engel oluyor bir tane hirkamız var dışı penye içi kalın bu yeter diyor Ankara'nın Kışına yeter mi battaniyeden çıkmıyormuş zaten bebek Ben ısrarla alacağımı söylüyorum hatta dün alacaktım beden bulamadım bedenin gelmesini bekliyorum sizler ne şekil mont aldınız

Arkadaşlar benim oğlumun ayakları o kadar çok terliyor ki sürekli çorapları ıslak ıslak oluyor. Değiştirip duruyorum, arada da havalandırıyorum, artık çorap yetmiyor. Bugün gidip bir poşet daha çorap aldım. :işsiz: Sizde durumlar nasıl? Aynısını yaşayan var mı?:kahve:
Ayaklari d3gil ama başi ve boynu hasta edecegim diye korkuyorum

Kizlar hangi uyutma seklini kullaniyorsunuz biz son care sallamaya basladik yoksa agliyor uyuyamiyor gerci uyusa bile en cok 2 saat sonra ayakta gecede uyku yok devamli memede. Bebegi uyuyan annelerin kullandigi bi yontemi var mi?

Kizlar hangi uyutma seklini kullaniyorsunuz biz son care sallamaya basladik yoksa agliyor uyuyamiyor gerci uyusa bile en cok 2 saat sonra ayakta gecede uyku yok devamli memede. Bebegi uyuyan annelerin kullandigi bi yontemi var mi?

Coraplari islatcak kadar degil ama ayaklari terli gibi oluyor uyurkwn zaten cikariyom coraplarini. Gece cok sirti ve kafasi terliyor. 2 hafta sonra yurtdisi seyahatimiz var insallah gidene kadar hasta olmaz ondan korkuyorum :(
vallah biz hamakta uyuyoruz önceden kendim ninni söylerdim simdi oda kesmiyor onu tlfdan ninni aciyorum sanki beni begenmiyor gibi :D gecede uyaninca meme veriyorum öyle geri uyuyor. Sallamaya cok karsiyeim istemiyodum ama büyük konusmamak gerekiyormus :D

Kızlar merhaba Umarım hepimizin Bebişleri iyidir dün mont almaya gittim bebişime astronot montlardan almayı düşünüyorum fakat kaynanam ısrarla gerek yok diye engel oluyor bir tane hirkamız var dışı penye içi kalın bu yeter diyor Ankara'nın Kışına yeter mi battaniyeden çıkmıyormuş zaten bebek Ben ısrarla alacağımı söylüyorum hatta dün alacaktım beden bulamadım bedenin gelmesini bekliyorum sizler ne şekil mont aldınız
Bende o montlardan istiyom ama daha o kadar havalar soguk degil burda ondan bekliyorum daha

Ya boğazına kaçar diye çok korkuyorum ya yumuşak olduğu için boğazına kaçsa bile kendi çıkartır mı? Çok endişeliyim
Aynı endişe bende de var. İlkyardım videolarını izledim. Boğazına kaçsa bile öksürerek çıkartır diyorlar. Çıkartamazsa da Heimlich manevrası yapmak lazımmış ama inşallah gerek kalmaz.
Yazın bizim de öyleydi ama şu ara normale döndü. Tabi burası Ankara, ondan da olabilir, bilemedim şimdi :)
Biz normal mont aldık ama aklım astronot montlarda kalmadı değil. Bi tane kot aldım ben içinde de astarı var, çift kat gibi, dışarı çıkarken genelde onu giydirip bacaklarına battaniye örtüyoruz ama üstünde battaniye tutmadığı için mont aldık. Bir de bizimki çok sıcağı da sevmiyor, kat kat giydirince bile halleniyor çocuk, astronot montların içinde hiç rahat edemez diye düşündüm. Çok soğuklarda uzun süre dışarda kalmayız herhalde, bu şekilde yeter gibi geldi.. Ben de Ankara'dayım bu arada.
Geceleri hep emerek uyutuyorum. Gündüzleri bazen emme bazen de sallama ile. Bu ara geceleri çok uyanmaya başladı bizim de, sanırım atak haftalarında :işsiz:

Astronot mont cok kaba geldi giydir cıkar zaten ne kadar sogukta kalıyor ki arabadan gittiğimiz yere ama ankara cok soguk
H&m den dısı tüylü tulumlar var kapsonlu ondan aldım daha yeni ama benim bulundugum yer akdeniz iklimi;)

Biri sormuştu benimkininde ayakları hafif ıslak gibi oluyor ama çorabı ıslatmıyor

Ayaklari d3gil ama başi ve boynu hasta edecegim diye korkuyorum
Başı boynu nadiren emerken terliyor bizim sıkıntı ayakta :işsiz:
Coraplari islatcak kadar degil ama ayaklari terli gibi oluyor uyurkwn zaten cikariyom coraplarini. Gece cok sirti ve kafasi terliyor. 2 hafta sonra yurtdisi seyahatimiz var insallah gidene kadar hasta olmaz ondan korkuyorum :KK43:
vallah biz hamakta uyuyoruz önceden kendim ninni söylerdim simdi oda kesmiyor onu tlfdan ninni aciyorum sanki beni begenmiyor gibi :KK70: gecede uyaninca meme veriyorum öyle geri uyuyor. Sallamaya cok karsiyeim istemiyodum ama büyük konusmamak gerekiyormus :KK70:
Biz bir kere hasta olduk 1 hafta 10 gün sürdü hırıltının geçmesi. Aman dikkat edin.

Aynı endişe bende de var. İlkyardım videolarını izledim. Boğazına kaçsa bile öksürerek çıkartır diyorlar. Çıkartamazsa da Heimlich manevrası yapmak lazımmış ama inşallah gerek kalmaz.

Yazın bizim de öyleydi ama şu ara normale döndü. Tabi burası Ankara, ondan da olabilir, bilemedim şimdi :)

Biz normal mont aldık ama aklım astronot montlarda kalmadı değil. Bi tane kot aldım ben içinde de astarı var, çift kat gibi, dışarı çıkarken genelde onu giydirip bacaklarına battaniye örtüyoruz ama üstünde battaniye tutmadığı için mont aldık. Bir de bizimki çok sıcağı da sevmiyor, kat kat giydirince bile halleniyor çocuk, astronot montların içinde hiç rahat edemez diye düşündüm. Çok soğuklarda uzun süre dışarda kalmayız herhalde, bu şekilde yeter gibi geldi.. Ben de Ankara'dayım bu arada.

Geceleri hep emerek uyutuyorum. Gündüzleri bazen emme bazen de sallama ile. Bu ara geceleri çok uyanmaya başladı bizim de, sanırım atak haftalarında :işsiz:
Burası sıcak memleket ama aşırı ince giydiriyorum aslında. Mesela ince tek kat çorap giydiriyorum sadece. Öyle patikli alt giydireyim, üstüne kat kat çorap tarzı manyaklıklarım yok ama çocuk incecik çorabı bile sırılsıklam edecek kadar terliyor :işsiz:

Back