- 10 Ekim 2016
- 1.843
- 2.504
- 83
- Konu Sahibi endless love
- #57.321
Bu aylarda az kilo alması çok normal :)
İşte ayda 450 gr'dan az kilo aldığı zaman başlıcaz ek gıdaya demişti, ondan heyecanlıyım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu aylarda az kilo alması çok normal :)
Zaten vakti de gelmiş :)İşte ayda 450 gr'dan az kilo aldığı zaman başlıcaz ek gıdaya demişti, ondan heyecanlıyım.
Zaten vakti de gelmiş :)
Ne zaman başlayacaksınız tam olarak?
Ben de 10 Kasım'da vereceğim, bugün kabakları aldım :) çok heyecanlı gerçekten :)11 Kasım doktor da tamam derse tabi. Buharda pişirme makinamızı da aldık, kabak vercem ilk of çok heyecanlı
Ben de 10 Kasım'da vereceğim, bugün kabakları aldım :) çok heyecanlı gerçekten :)
Canım çok üzüldüm. Allah yavruna uzun ömürler versin10 hafta bu seferki maceram da maalesef bebğimin kalbi durmuş perşembe gün kürtaj oldum yine.... Hayırlısı böyleymiş RAbbim oğluma uzun ömürler versin cümle bebeklerle birlikte
Ondan ben de çok korkuyorum. Bir gün kesin Blw diyorum diğer gün vazgeçiyorum. Pimpirikli bir insanım sanırım en sonunda püreleri yediricem yavruma :)Ya boğazına kaçar diye çok korkuyorum ya yumuşak olduğu için boğazına kaçsa bile kendi çıkartır mı? Çok endişeliyim
Ondan ben de çok korkuyorum. Bir gün kesin Blw diyorum diğer gün vazgeçiyorum. Pimpirikli bir insanım sanırım en sonunda püreleri yediricem yavruma :)
Ayaklari d3gil ama başi ve boynu hasta edecegim diye korkuyorumArkadaşlar benim oğlumun ayakları o kadar çok terliyor ki sürekli çorapları ıslak ıslak oluyor. Değiştirip duruyorum, arada da havalandırıyorum, artık çorap yetmiyor. Bugün gidip bir poşet daha çorap aldım. Sizde durumlar nasıl? Aynısını yaşayan var mı?
Coraplari islatcak kadar degil ama ayaklari terli gibi oluyor uyurkwn zaten cikariyom coraplarini. Gece cok sirti ve kafasi terliyor. 2 hafta sonra yurtdisi seyahatimiz var insallah gidene kadar hasta olmaz ondan korkuyorumArkadaşlar benim oğlumun ayakları o kadar çok terliyor ki sürekli çorapları ıslak ıslak oluyor. Değiştirip duruyorum, arada da havalandırıyorum, artık çorap yetmiyor. Bugün gidip bir poşet daha çorap aldım. Sizde durumlar nasıl? Aynısını yaşayan var mı?
vallah biz hamakta uyuyoruz önceden kendim ninni söylerdim simdi oda kesmiyor onu tlfdan ninni aciyorum sanki beni begenmiyor gibi gecede uyaninca meme veriyorum öyle geri uyuyor. Sallamaya cok karsiyeim istemiyodum ama büyük konusmamak gerekiyormusKizlar hangi uyutma seklini kullaniyorsunuz biz son care sallamaya basladik yoksa agliyor uyuyamiyor gerci uyusa bile en cok 2 saat sonra ayakta gecede uyku yok devamli memede. Bebegi uyuyan annelerin kullandigi bi yontemi var mi?
Bende o montlardan istiyom ama daha o kadar havalar soguk degil burda ondan bekliyorum dahaKızlar merhaba Umarım hepimizin Bebişleri iyidir dün mont almaya gittim bebişime astronot montlardan almayı düşünüyorum fakat kaynanam ısrarla gerek yok diye engel oluyor bir tane hirkamız var dışı penye içi kalın bu yeter diyor Ankara'nın Kışına yeter mi battaniyeden çıkmıyormuş zaten bebek Ben ısrarla alacağımı söylüyorum hatta dün alacaktım beden bulamadım bedenin gelmesini bekliyorum sizler ne şekil mont aldınız
Aynı endişe bende de var. İlkyardım videolarını izledim. Boğazına kaçsa bile öksürerek çıkartır diyorlar. Çıkartamazsa da Heimlich manevrası yapmak lazımmış ama inşallah gerek kalmaz.Ya boğazına kaçar diye çok korkuyorum ya yumuşak olduğu için boğazına kaçsa bile kendi çıkartır mı? Çok endişeliyim
Yazın bizim de öyleydi ama şu ara normale döndü. Tabi burası Ankara, ondan da olabilir, bilemedim şimdi :)Arkadaşlar benim oğlumun ayakları o kadar çok terliyor ki sürekli çorapları ıslak ıslak oluyor. Değiştirip duruyorum, arada da havalandırıyorum, artık çorap yetmiyor. Bugün gidip bir poşet daha çorap aldım. Sizde durumlar nasıl? Aynısını yaşayan var mı?
Biz normal mont aldık ama aklım astronot montlarda kalmadı değil. Bi tane kot aldım ben içinde de astarı var, çift kat gibi, dışarı çıkarken genelde onu giydirip bacaklarına battaniye örtüyoruz ama üstünde battaniye tutmadığı için mont aldık. Bir de bizimki çok sıcağı da sevmiyor, kat kat giydirince bile halleniyor çocuk, astronot montların içinde hiç rahat edemez diye düşündüm. Çok soğuklarda uzun süre dışarda kalmayız herhalde, bu şekilde yeter gibi geldi.. Ben de Ankara'dayım bu arada.Kızlar merhaba Umarım hepimizin Bebişleri iyidir dün mont almaya gittim bebişime astronot montlardan almayı düşünüyorum fakat kaynanam ısrarla gerek yok diye engel oluyor bir tane hirkamız var dışı penye içi kalın bu yeter diyor Ankara'nın Kışına yeter mi battaniyeden çıkmıyormuş zaten bebek Ben ısrarla alacağımı söylüyorum hatta dün alacaktım beden bulamadım bedenin gelmesini bekliyorum sizler ne şekil mont aldınız
Geceleri hep emerek uyutuyorum. Gündüzleri bazen emme bazen de sallama ile. Bu ara geceleri çok uyanmaya başladı bizim de, sanırım atak haftalarındaKizlar hangi uyutma seklini kullaniyorsunuz biz son care sallamaya basladik yoksa agliyor uyuyamiyor gerci uyusa bile en cok 2 saat sonra ayakta gecede uyku yok devamli memede. Bebegi uyuyan annelerin kullandigi bi yontemi var mi?
Astronot mont cok kaba geldi giydir cıkar zaten ne kadar sogukta kalıyor ki arabadan gittiğimiz yere ama ankara cok sogukKızlar merhaba Umarım hepimizin Bebişleri iyidir dün mont almaya gittim bebişime astronot montlardan almayı düşünüyorum fakat kaynanam ısrarla gerek yok diye engel oluyor bir tane hirkamız var dışı penye içi kalın bu yeter diyor Ankara'nın Kışına yeter mi battaniyeden çıkmıyormuş zaten bebek Ben ısrarla alacağımı söylüyorum hatta dün alacaktım beden bulamadım bedenin gelmesini bekliyorum sizler ne şekil mont aldınız
Başı boynu nadiren emerken terliyor bizim sıkıntı ayaktaAyaklari d3gil ama başi ve boynu hasta edecegim diye korkuyorum
Biz bir kere hasta olduk 1 hafta 10 gün sürdü hırıltının geçmesi. Aman dikkat edin.Coraplari islatcak kadar degil ama ayaklari terli gibi oluyor uyurkwn zaten cikariyom coraplarini. Gece cok sirti ve kafasi terliyor. 2 hafta sonra yurtdisi seyahatimiz var insallah gidene kadar hasta olmaz ondan korkuyorum
vallah biz hamakta uyuyoruz önceden kendim ninni söylerdim simdi oda kesmiyor onu tlfdan ninni aciyorum sanki beni begenmiyor gibi gecede uyaninca meme veriyorum öyle geri uyuyor. Sallamaya cok karsiyeim istemiyodum ama büyük konusmamak gerekiyormus
Burası sıcak memleket ama aşırı ince giydiriyorum aslında. Mesela ince tek kat çorap giydiriyorum sadece. Öyle patikli alt giydireyim, üstüne kat kat çorap tarzı manyaklıklarım yok ama çocuk incecik çorabı bile sırılsıklam edecek kadar terliyorAynı endişe bende de var. İlkyardım videolarını izledim. Boğazına kaçsa bile öksürerek çıkartır diyorlar. Çıkartamazsa da Heimlich manevrası yapmak lazımmış ama inşallah gerek kalmaz.
Yazın bizim de öyleydi ama şu ara normale döndü. Tabi burası Ankara, ondan da olabilir, bilemedim şimdi :)
Biz normal mont aldık ama aklım astronot montlarda kalmadı değil. Bi tane kot aldım ben içinde de astarı var, çift kat gibi, dışarı çıkarken genelde onu giydirip bacaklarına battaniye örtüyoruz ama üstünde battaniye tutmadığı için mont aldık. Bir de bizimki çok sıcağı da sevmiyor, kat kat giydirince bile halleniyor çocuk, astronot montların içinde hiç rahat edemez diye düşündüm. Çok soğuklarda uzun süre dışarda kalmayız herhalde, bu şekilde yeter gibi geldi.. Ben de Ankara'dayım bu arada.
Geceleri hep emerek uyutuyorum. Gündüzleri bazen emme bazen de sallama ile. Bu ara geceleri çok uyanmaya başladı bizim de, sanırım atak haftalarında
Oğlum var ama bu tarz girişimleri bilinçli olduğu zamana bırakmayı daha doğru buluyorum. Mesela ben üniversitede deldirmiştim kulağımı. Bence deldirmeyin.Kizi olan anneler ne zaman kulak delmeyi kupe takmayi dusunuyorsunuz