• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar oğluma sadece sma mama veriyordum ek gıdalarada başladım yavaştan yoğurt veriyorum çok az. meyve emziği aldım bugün mandalin muz elma ve yiyebileceği sebzelerdende vereceğim emzikle .birde bebivita aldım resimde olandan arada öğünlerde vereyim diye başlayıp kullananlar varmı bu mamalardan 5 aylığız bu arada
Canım mandalina için çok erken hatta muz için de bildiğim kadarıyla. Şeftali elma armut ayva avokado olabilir.

Benimkiler de tam kefirci oldular. Biraz da şeftali verdim. Bir de diş kaşıyıcısı olarak havuç veriyorum bayılıyorlar :)

cam rende bulamadım bugün gittiğim mağazada en yakın zamanda alacağım bende
mamayıda bu bitsin değiştireyim bende şeker hepsinde var sanıyorum acemilikte var bilemedim hangisi daha iyi olur :)
Hipp markasinin organik urunleri var seker icermeyen benim dun aldigimin adi organik tahil bazli yulafli tatli olmadigi icin ben bi tane elma rendeleyip suyunu katiyorum tadida guzel oluyor yedirebiliyorum ozaman

Benim oglumda bes aylik meyve emzigine armut koyuyorum bazen cam rendede elma rendeleyip veriyorum gectigimiz gunlerde aptamilin pirinc unu vardi seker ilavesiz onu aldim sevdi bugunde hipp organik yulafli kasik mamasi aldm henuz denemedim bu markayi gordum ebebekte bugun ama icerigine bakmadimda seker ilavesiz yazmiyor diye yanasmadm
İnstagram kullanıyorsan gıda dedektifi diye bir sayfa var oradan bebek mama vs. İnceleyip içine sineni yedirebilirsin bu arada bildiğim kadarıyla hipp en güvenilir olanlardan

Ek gıdayı elimden geldiğince az vermeye çalışıyorum şuan 5 aylığız ve sadece yoğurt taddırıyorum doktor onerisiyle gerisi anne sütü ....dişini kaşısın diye meyve emziğine armut koyduğum da oluyor malum şurda 2-3 ay sonra ek bişi yesinler diye uğraşacağım için şimdiden kendimi yormuyorum

İnstagram kullanıyorsan gıda dedektifi diye bir sayfa var oradan bebek mama vs. İnceleyip içine sineni yedirebilirsin bu arada bildiğim kadarıyla hipp en güvenilir olanlardan
Bende takip ediyorum o sayfadan hipp urunlerine guvendim canim organik tarim sertifikasi kolay alinabilen birsey degilmia o sayfa yuzunden ne yesem icerigine bakmak takinti oldu :)

Canım mandalina için çok erken hatta muz için de bildiğim kadarıyla. Şeftali elma armut ayva avokado olabilir.
mandalina bi dilim vermiştim dün arkadaşlar uyarınca vermedim bi daha elma ve muzdan emzikle tattırıyorum az az canım çok vermiyorum su içiriyorum arkasından birde
kabız yapmasın diye doktorumuz söylemişti dişte çıkaracağız heralde elini yiyip duruyodu çok sevdi meyve emziğini :)

Ek gıdayı elimden geldiğince az vermeye çalışıyorum şuan 5 aylığız ve sadece yoğurt taddırıyorum doktor onerisiyle gerisi anne sütü ....dişini kaşısın diye meyve emziğine armut koyduğum da oluyor malum şurda 2-3 ay sonra ek bişi yesinler diye uğraşacağım için şimdiden kendimi yormuyorum
ben sadece 1 ay emzirebildim canım mama verdiğim için sürekli vitamin olsun gelişimi güzel olsun diye başlamak istedim emzirebilseydim 6 ay geçmeden başlamazdım ek gıdaya

mandalina bi dilim vermiştim dün arkadaşlar uyarınca vermedim bi daha elma ve muzdan emzikle tattırıyorum az az canım çok vermiyorum su içiriyorum arkasından birde
kabız yapmasın diye doktorumuz söylemişti dişte çıkaracağız heralde elini yiyip duruyodu çok sevdi meyve emziğini :)
Afiyet bal şeker olsun kuzuya ;)

ben sadece 1 ay emzirebildim canım mama verdiğim için sürekli vitamin olsun gelişimi güzel olsun diye başlamak istedim emzirebilseydim 6 ay geçmeden başlamazdım ek gıdaya
Gelişimi iyi değil bizimkinin de o yüzden doktor yavaştan taddıralım dedi yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz belkide sebze başlatır duruma gore

Burnuda akıyor bugünden yine mi hasta olacak ya ...rota aşısının 2. Dozu var bide yarın her ay bi şekilde aşımız var :'(

Oglum gece cok terliyor odamiz iyi yani sicakta degil. Sirtina bez koyuyorum. Gece 3-4 defa uyaniyor her uyandiginda öyle ben her sefer atlet mi degistireyim dahada üsütür :( bez koyuyom insallah bise olmaz. Sizinde bebeleriniz terler mi gece?

Oglum gece cok terliyor odamiz iyi yani sicakta degil. Sirtina bez koyuyorum. Gece 3-4 defa uyaniyor her uyandiginda öyle ben her sefer atlet mi degistireyim dahada üsütür :KK43: bez koyuyom insallah bise olmaz. Sizinde bebeleriniz terler mi gece?
bende oyle yapiyorum beline bez birakiyorum asiei terliyor 1haftadir grip dunden beride oksuruyor daha once bronsit olmustu insallah tekrarlanmaz

Back