• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ayy gercekten mi :) cok sevindim Allah kucagina almayi nasip etsin :) sormasi ayip isteyerek mi yoksa ‘kaza‘ mi:) ay ne güzel olurdu iki bebek birden büyütmekte hic gözüm kesmiyor :dondurma:
Canım yaa ne diyim bilemedim hİkayemi hatırlar msın bilmem 4 olumsuz tüp bebek denemesinden sonra bir mucize ile almıştım yavrumu kucağıma ikinci mcizenin geleceğini hiç tahmin etmiyordum ama olsa da fena olmaz diyordum hani :KK66:

ikinci mi nasıl yani diğeri kaç aylık ay merak ettim cok:KK66:

Evet ikinci inşallah. bebeğim 6 aylık su an yanı sizler gibi mayıs annesi idim ama biraz erken geldiği için nisan anmesi olmuştum bir anda :KK66:

Hayirli olsun canim benim, cok buyuk surpriz oldu hepimize; bende hep merak ederdim anne sutunu kesecej misin?

Canım yaa ne diyim bilemedim hİkayemi hatırlar msın bilmem 4 olumsuz tüp bebek denemesinden sonra bir mucize ile almıştım yavrumu kucağıma ikinci mcizenin geleceğini hiç tahmin etmiyordum ama olsa da fena olmaz diyordum hani :KK66:
Ha evet ay pardon simdi hatirladim :) Allah tamamina erdirsin canim benim :))

Kizlar dis cikartmaya baslayan var mi? Benim kizin agzi hep sulu aslinda 31 mayis dogumluyuz erken diye duqunuyorum ama bir yandan da acaba mi diyorum?

oglunuzu sunnet ettirrn var mi yada yapmayi dusunen
Ben 2 aylıkken yaptırdım o bölgeye iğne vuruldu biraz agladı sonra operasyon hiç anlamadı gülerek cıktı belki küçğk oldugundan hemen yapılsa iyi olur ama 5-7 ay arası yapılmıyor iyileşmesi 1 ayı buldu çünkü köpük bardak koymadım bez sürttü ucu tahriş oldu süreci uzattık siz köpük beyaz bardagın altını kesin koyup bezi oyle baglayın hem hava alır hem sürtmüyo sonradan oylr olunca uygulafık gecti sünnetten sonra merhem ve sarı su vermişti sorun olursa yaz

kızlar 5 aylık olduk dr kasım başında ufak ufak tattırmalara başlayabiliceğimizi söyledi 10 gün daha sadece anne sütü cok merak ediyorum nasıl olacak:KK9:

merhaba kızlar oğlumun pipisinde testisinde kızarıklık var 1 haftadır .sudo krem kullanıyorum ama hiç fayda etmedi zeytinyağına başladım bugünde böyle bişey yaşayan oldumu acaba önemli bişey mi diye korkuyorum

Back