- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi endless love
-
- #57.041
İyi fikir Starbucksta deneyelim bir antilopu :) ohooo benimkiler kefir ile oynadılar bi güzel :))Bende yıkıldım bilemedim oysa antilop diyordum english home kinede bak ben bir yerde bulunca oturtcam denicem antilopu benim vaktim var 3,5 aylıgız starbucksta vardı dene istersen
Blw kitabını cıkıp alamadım alıcam zaten blw sadece katı gıda değil dalsın eliyle yogurda
Bu tabak bitecek kitabınıda oneriyolar bak
benüm kafadan:) ne alıcaksın mama sandalyesi?Evet Avent alıştırma bardağı kullanıyorum. Akıtma yapmıyor ben memnunum. Benimki şu:
Eki Görüntüle 2055150
Ben bugün çıkmışken English Home'a gidip oranın mama sandalyesine ve Starbucks'ta da İkea Antilop'a baktım. Aralarında çok bir fark göremedim açıkçası. Santim olarak ölçemedim tabi ama oturma yerleri ikisinin de tam açık elim kadardı (serçe parmaktan baş parmağın ucuna kadar). İkea'nınkinde serçe parmağım sırt kısmına dayandı sadece, o da sanırım 1 cm falan fark eder maksimum :)
Ya bugün 5 aylık kontrolüne gittik ve doktorum ek gıdaya geçebilirsiniz dedi, büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Üstelik BLW'yi desteklemediğini de söyledi. Doktor arayışına düştüm şimdi ben de. Zaten tam da bi içime sinmemişti ama şu zamana kadar çok ters düşmedik diye devam ediyordum.
neden blw yi desteklemiyor kiEvet Avent alıştırma bardağı kullanıyorum. Akıtma yapmıyor ben memnunum. Benimki şu:
Eki Görüntüle 2055150
Ben bugün çıkmışken English Home'a gidip oranın mama sandalyesine ve Starbucks'ta da İkea Antilop'a baktım. Aralarında çok bir fark göremedim açıkçası. Santim olarak ölçemedim tabi ama oturma yerleri ikisinin de tam açık elim kadardı (serçe parmaktan baş parmağın ucuna kadar). İkea'nınkinde serçe parmağım sırt kısmına dayandı sadece, o da sanırım 1 cm falan fark eder maksimum :)
Ya bugün 5 aylık kontrolüne gittik ve doktorum ek gıdaya geçebilirsiniz dedi, büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Üstelik BLW'yi desteklemediğini de söyledi. Doktor arayışına düştüm şimdi ben de. Zaten tam da bi içime sinmemişti ama şu zamana kadar çok ters düşmedik diye devam ediyordum.
Neye dayanarak dedi canım? Kilo alımına istinaden filan mı? Yoksa keyfi mi başla dedi?Evet Avent alıştırma bardağı kullanıyorum. Akıtma yapmıyor ben memnunum. Benimki şu:
Eki Görüntüle 2055150
Ben de Blw yapmayı düşünüyorum ama çok katı uygulama takıntım yok. Biraz içgüdüsel ilerleyeceğim. Dediğin gibi belli olmuyor o işler. Önemli olan annenin ve bebeğin yaptığından mutlu olmasıkizlar blw maceranizi cok merak ediyorum. ben denemeyecegim ama sizlerin hikayelerini duymayi cok isterim. bir arkadasim blw hayaller hayatlat gibi bir sey demisti. insallah hayallerinizdeki gibi olur. ek gida icin kitap okumayacagim tracy nin bebek bakimlarina mucize cozum kitabini okudum ve hayatimizda bir sey degismedi. kizimi sallayrak uyutuyorum saat basi emziriyorum yani tracy nin tam tersi... cunku benegimin yapisini en iyi ben biliyorum oyle iste...
Dün cok fark olmadığını görünce Antilop mu alsam dedim. İçine oturturum bi oğlumu, dün uyuyordu o sırada tam deneyemedim. Bi de English Home'un teşhirdeki sandalyesi baya hırpalanmıştı, daha dayanıksız gibi geldi o yüzden :)S
benüm kafadan:) ne alıcaksın mama sandalyesi?
Blw'de yediği önünde yemediği arkasındaymıș :) cok güldüm aslında bu tabire.neden blw yi desteklemiyor ki
Tracy'nin kitabı bence de yalan. Zaten sonradan onunla ilgili olumsuz seyler de duydum. Kendi çocuklarına bakmamış bile falan diyorlar. Boşver çocuk nasıl uyuyorsa öyle uyut, ben de emzirerek uyutuyorum. Eninde sonunda öğrenecekler kendi başlarına uyumayı :)kizlar blw maceranizi cok merak ediyorum. ben denemeyecegim ama sizlerin hikayelerini duymayi cok isterim. bir arkadasim blw hayaller hayatlat gibi bir sey demisti. insallah hayallerinizdeki gibi olur. ek gida icin kitap okumayacagim tracy nin bebek bakimlarina mucize cozum kitabini okudum ve hayatimizda bir sey degismedi. kizimi sallayrak uyutuyorum saat basi emziriyorum yani tracy nin tam tersi... cunku benegimin yapisini en iyi ben biliyorum oyle iste...
Keyfi olarak dedi bence çünkü daha tartmamıștı bile. Zaten 1 ayda 700 gr almış bence gayet iyi kg alımı. Bu bir ay maça hazırlık gibiymiş, kesinlikle çok az olacakmış verdiğim şeyler falan filan. Bi noktadan sonra dinlemedim sinirimden. 6 ay sonuna kadar vermeyi düşünmüyorum ben dedim, işte alışsa iyi olur falan dedi. Kendi kafama uygun bi doktor araştırıyorum şimdi.Neye dayanarak dedi canım? Kilo alımına istinaden filan mı? Yoksa keyfi mi başla dedi?
Benim alımı düştü son 2 ayda 450-400gr aldı, ek gıdaya geçebilirsin dedi ama geçmeyeceğim tabii ki. Doktorum öyle diyince başka doktora gittim o kesinlikle önermiyorum bu ay 200gr bile alsa ek gıda veya mama verme, sadece anne sütüyle ilk 6 ayı tamamlayın dedi. Zaten kilosu çok öndeydi normale dönüversin artık napiyim ek gıda veya mama veremem sırf bu yüzden.Dün cok fark olmadığını görünce Antilop mu alsam dedim. İçine oturturum bi oğlumu, dün uyuyordu o sırada tam deneyemedim. Bi de English Home'un teşhirdeki sandalyesi baya hırpalanmıştı, daha dayanıksız gibi geldi o yüzden :)
Blw'de yediği önünde yemediği arkasındaymıș :) cok güldüm aslında bu tabire.
Tracy'nin kitabı bence de yalan. Zaten sonradan onunla ilgili olumsuz seyler de duydum. Kendi çocuklarına bakmamış bile falan diyorlar. Boşver çocuk nasıl uyuyorsa öyle uyut, ben de emzirerek uyutuyorum. Eninde sonunda öğrenecekler kendi başlarına uyumayı :)
Blw maceram belki benim de hayaller hayatlar olur ama en azından oradaki tadım sırasına göre gideyim diyorum. Olabildiğince kendi yesin. Büyük ihtimal %100 blw yapamayabilirim :)
Keyfi olarak dedi bence çünkü daha tartmamıștı bile. Zaten 1 ayda 700 gr almış bence gayet iyi kg alımı. Bu bir ay maça hazırlık gibiymiş, kesinlikle çok az olacakmış verdiğim şeyler falan filan. Bi noktadan sonra dinlemedim sinirimden. 6 ay sonuna kadar vermeyi düşünmüyorum ben dedim, işte alışsa iyi olur falan dedi. Kendi kafama uygun bi doktor araştırıyorum şimdi.
burada 1 ay kalmis sonra basla bebekler 4.ayindan sonra kilo alimi azalirBenim alımı düştü son 2 ayda 450-400gr aldı, ek gıdaya geçebilirsin dedi ama geçmeyeceğim tabii ki. Doktorum öyle diyince başka doktora gittim o kesinlikle önermiyorum bu ay 200gr bile alsa ek gıda veya mama verme, sadece anne sütüyle ilk 6 ayı tamamlayın dedi. Zaten kilosu çok öndeydi normale dönüversin artık napiyim ek gıda veya mama veremem sırf bu yüzden.
6 ay dolmadan başlamam zaten. O konuda çok netim. Mama da hiç vermedim. 8kg bebeğim ek gıdaya başlamam gereken bir kiloda değil.burada 1 ay kalmis sonra basla bebekler 4.ayindan sonra kilo alimi azalir
ya onun heralde kapagi yok yoksa yanlismiyim? Hani disariya fln cikinca sknti olur diye düsünüyorum. Varmi kapagi? Aventin mallarin cok güzel ve kaliteli cok seviyorumEvet Avent alıştırma bardağı kullanıyorum. Akıtma yapmıyor ben memnunum. Benimki şu:
Eki Görüntüle 2055150
Kapağı var. Bende de var aynısından. Ama henüz kullanmadım, kullananlar iyi diyor hep.ya onun heralde kapagi yok yoksa yanlismiyim? Hani disariya fln cikinca sknti olur diye düsünüyorum. Varmi kapagi? Aventin mallarin cok güzel ve kaliteli cok seviyorum
Ben bundan aldımHangi blw kitabi aldiniz kizlar?
İşte ne güzel ben de öyle düşünen bir doktor istiyorum. Başından beri emzirme ve anne sütü yanlısı bir doktordu, o yüzden devam ediyordum, 4. ay ek gıdaya geçirmeyince herhalde 6'yı bekleyecek diye düşünüyordum. Bu ay beni yanılttı.Benim alımı düştü son 2 ayda 450-400gr aldı, ek gıdaya geçebilirsin dedi ama geçmeyeceğim tabii ki. Doktorum öyle diyince başka doktora gittim o kesinlikle önermiyorum bu ay 200gr bile alsa ek gıda veya mama verme, sadece anne sütüyle ilk 6 ayı tamamlayın dedi. Zaten kilosu çok öndeydi normale dönüversin artık napiyim ek gıda veya mama veremem sırf bu yüzden.
Kapağı var, fotoda çıkmamış. Dışarı çıkarken de kullanıyoruz, akıtmadı henüz. Ucu da çok yumuşak çok güzel.ya onun heralde kapagi yok yoksa yanlismiyim? Hani disariya fln cikinca sknti olur diye düsünüyorum. Varmi kapagi? Aventin mallarin cok güzel ve kaliteli cok seviyorum
Ben de Pregnantt'ın aldığı kitabı aldım.Hangi blw kitabi aldiniz kizlar?
normal kilosu6 ay dolmadan başlamam zaten. O konuda çok netim. Mama da hiç vermedim. 8kg bebeğim ek gıdaya başlamam gereken bir kiloda değil.
kizlar bebegimde hafif egzama varAllah dermansiz dert vermesjn ama insan cokkotu oluyo en önemlisi saglik Allah butun cocuklari korusun var mi bi bilgisi olan 5 gun krem kullanicaz sadece sanki hafiften gecmeye basladi ama gordukce kotu oluyorum of
Nasıl yıkıyorsunuz yalnız? Ben asla yıkayamam şu an. Ne kadar beceriklisiniz Maşallah.
Dr.unuzdan icerigi temiz bir ilaç istemen daha uygun olur.Sağlık ocağının verdiği kan ilacını nasıl veriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?