Dün cok fark olmadığını görünce Antilop mu alsam dedim. İçine oturturum bi oğlumu, dün uyuyordu o sırada tam deneyemedim. Bi de English Home'un teşhirdeki sandalyesi baya hırpalanmıştı, daha dayanıksız gibi geldi o yüzden :)
Blw'de yediği önünde yemediği arkasındaymıș :) cok güldüm aslında bu tabire.
Tracy'nin kitabı bence de yalan. Zaten sonradan onunla ilgili olumsuz seyler de duydum. Kendi çocuklarına bakmamış bile falan diyorlar. Boşver çocuk nasıl uyuyorsa öyle uyut, ben de emzirerek uyutuyorum. Eninde sonunda öğrenecekler kendi başlarına uyumayı :)
Blw maceram belki benim de hayaller hayatlar olur ama en azından oradaki tadım sırasına göre gideyim diyorum. Olabildiğince kendi yesin. Büyük ihtimal %100 blw yapamayabilirim :)
Keyfi olarak dedi bence çünkü daha tartmamıștı bile. Zaten 1 ayda 700 gr almış bence gayet iyi kg alımı. Bu bir ay maça hazırlık gibiymiş, kesinlikle çok az olacakmış verdiğim şeyler falan filan. Bi noktadan sonra dinlemedim sinirimden. 6 ay sonuna kadar vermeyi düşünmüyorum ben dedim, işte alışsa iyi olur falan dedi. Kendi kafama uygun bi doktor araştırıyorum şimdi.